Regisseurs

Wie is Max Joseph uit Catfish? Zijn biografie: vrouw Priscila Joseph, netto waarde, lengte, kind, haar, getrouwd, verhaal

Wie is Max Joseph?

Maxwell Max Joseph werd geboren op 16 januari 1982 in New York City, VS, en is regisseur, schrijver en producent, vooral bekend als de ontwikkelaar van de populaire reality-documentaire-tv-serie Catfish, die sinds 2012 op MTV wordt uitgezonden. Op basis van de gelijknamige documentaire hielp Max bij het ontwikkelen van verdere afleveringen van de veelgeprezen show. Max regisseerde ook een aantal korte documentaires, maar ook de langspeelfilm We Are Your Friends (2015). Als je in detail geïnteresseerd bent in zijn werk, dan kun je alle info over Max vinden op zijn officiële website.

Bekijk dit bericht op Instagram

EuroMax geniet van een middagcrêpe. Veeg ?? om zijn levensvreugde te zien?

Een bericht gedeeld door Max Joseph (@maxjoseph) op 31 maart 2018 om 7:45 uur PDT

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Max bracht de eerste jaren van zijn leven door in New York City, maar verhuisde toen met zijn ouders naar Los Angeles, Californië, maar er is geen informatie over hen, of hij broers of zussen heeft of niet. Van jongs af aan was Max geïnteresseerd in acteren en begon hij acteerlessen te volgen, waarbij hij zijn vaardigheden voortdurend aanscherpte. Na een succesvolle afronding van de middelbare school schreef Max zich in aan de Brown University, waar hij in 2004 een bachelordiploma behaalde.

#TBT Mardi Gras circa 2003. Ik rook nooit. Ooit. Ik haat sigaretten. Kijk, het is niet eens verlicht. ?

Gepost door Max Joseph Aan Donderdag 14 december 2017

Carrièrebegin

Max begon toen zijn eerste verloving na te jagen, maar had geen succes als acteur, en concentreerde zich in plaats daarvan op produceren en regisseren. Zijn eerste gecrediteerde werk was als producent van de korte film Business of Death in 2007. Het jaar daarop werkte Max aan verschillende korte documentaires - Good: Water, Good: Immigration, Good: Education, Good: Coal, Good: Alcohol Olympics, en die in 2009 werd voortgezet met korte documentaires Let's Harvest the Organs of the Death Row Inmates, Good: Big Belly, Good: Atomic Alert, Good: Animal Guns, Good: The Green Hotel en Good: Drinking Water, naast andere documentaires over waaraan hij werkte als producer, regisseur of editor. Geleidelijk aan werd zijn naam populairder en begon hij zelfs als schrijver te werken, waarbij hij een paar korte films maakte - Garden of Eden en Follow the Frog - beide succesvol.

Meerval: het tv-programma

De serie is een spin-off van de nogal bekritiseerde documentaire Catfish, gemaakt door Henry Joost en Ariel Schulman, over een jonge man genaamd Nev, die gefilmd werd terwijl hij contact probeerde te leggen met jonge vrouwen via het sociale mediaplatform Facebook. De film was een complete hit, hoewel velen probeerden de authenticiteit ervan ongeldig te maken, en de film bracht de spin-off-serie Catfish: The TV Show voort, die onlangs zijn achtste seizoen heeft voltooid, met Max, een schrijver, en co-host van de show naast New Schulman. De twee zijn de professionele hulp voor een persoon die wil weten wie er aan de andere kant van het gesprek op het populaire sociale mediaplatform staat. In elke aflevering staan ​​Max en Nev voor een andere uitdaging, maar ze zullen ongetwijfeld ontdekken wie de 'andere kant' is, en als de identiteit van de persoon al bekend is, is het de taak van Max en Nev om te ontdekken of de persoon de waarheid over zichzelf spreekt of niet. Zijn verschijning op Catfish heeft van hem een ​​ster gemaakt in de reality-tv-wereld.

Nooit gedacht dat we er honderd zouden zien. Vanavond is de?de aflevering van #Meerval . Vier het met ons mee op 10/9c! ??? pic.twitter.com/a0cNTEqfqO

— Max Joseph (@maxjoseph) 17 januari 2018

Voortdurend succes

Aangemoedigd door het succes van zijn meest recente inspanningen, besloot Max zichzelf te proberen als regisseur van een langspeelfilm; hij schreef het scenario met de hulp van Meaghan Oppenheimer en Richard Silverman voor het romantische drama We Are Your Friends, met in de hoofdrollen Zac Efron, Wes Bentley en Emily Ratajkowski. De film ontving positieve recensies, maar bracht slechts $ 3,5 miljoen op aan de kassa, van een budget van $ 2 miljoen. Om de film te maken, verliet Max Catfish voor verschillende afleveringen tijdens het 4e seizoen, maar is sindsdien een vaste waarde in zijn werk als co-host.

#WAYF is EINDELIJK uit op dvd en ook te huur via iTunes! Nu kunnen we allemaal vrienden zijn.

Gepost door Max Joseph Aan dinsdag 17 november 2015

Weet je hoe rijk de succesvolle filmmaker en gastheer Max Joseph is?

Sinds hij zijn carrière eind jaren 2000 startte, heeft Max een aantal projecten op zijn naam staan. Sommigen van hen waren buitengewoon succesvol en sommige hebben geen impact gehad, maar ze hebben allemaal zeker effect gehad op zijn reputatie en vermogen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Max Joseph medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Joseph zo hoog is als $ 250.000, wat zeker lijkt te stijgen.

Ik wou dat ik het met jou in het ijskoude New York kon kijken @NevSchulman maar ik zit vast in Brazilië. #Meerval pic.twitter.com/GjY5UEMPGl

— Max Joseph (@maxjoseph) 4 januari 2018

Max is getrouwd, zijn vrouw, Priscilla Joseph

Als je het leven en werk van Max Joseph hebt gevolgd, dan weet je waarschijnlijk dat hij getrouwd is. Voordat ze in het huwelijksbootje stapten met zijn vrouw, Priscilla Joseph, hadden de twee een aantal jaren een relatie, maar er is geen informatie over wanneer de huwelijksceremonie werd gehouden en of het paar kinderen heeft of niet.

Heb een beetje van die @prijoseph-romantiek nodig om tegenwoordig positief te blijven.

Gepost door Max Joseph Aan zondag 8 oktober 2017

Wat is er met dat grijze haar?

Max, hoewel hij van nature zwart haar had, begon van kleur te veranderen toen hij nog maar 15 jaar oud was, en is nu volledig grijs, zonder enige zwarte vlek, op slechts 36-jarige leeftijd. Sommigen denken dat dit hem sexy heeft gemaakt, wat denk jij? Misschien is het dit dat zijn vrouw Priscilla aantrok.

Zit Max Joseph op sociale media?

Als je Max op sociale media gaat zoeken, kun je hem ook gemakkelijk vinden op Instagram, Twitter en Facebook. Zijn totale fanbase is bijna drie miljoen mensen. Hij heeft sociale media gebruikt om zijn werk te promoten, en er gaat geen dag voorbij dat Max' sociale media-profielen zonder een bericht worden achtergelaten.

Op zijn officiële Instagram-pagina heeft Max een miljoen fans, met wie hij momenten uit zijn dagelijks leven heeft gedeeld, waaronder zijn liefde voor honden,

Bekijk dit bericht op Instagram

De dag dat we elkaar ontmoetten.

Een bericht gedeeld door Max Joseph (@maxjoseph) op 14 juni 2018 om 18:10 PDT


maar ook enkele van de meest memorabele momenten met zijn vrouw, Priscilla, zoals hun zesde verjaardag, naast vele andere berichten, die je allemaal op zijn officiële pagina kunt zien.
Max heeft ook gebruik gemaakt van Twitter, waarop hij wordt gevolgd door 500.000 mensen, met wie hij zijn werk en meningen heeft gedeeld. Veel van zijn berichten zijn viraal gegaan, waaronder de aankondiging van zijn meest recente werk.
Zijn grootste fanbase is op Facebook, met meer dan 1,2 miljoen volgers, die hij heeft gebruikt om zijn werk dichter bij het publiek en zijn fans te brengen.
Dus, als je nog geen fan bent van deze succesvolle filmmaker, volg dan gewoon de links naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen