Acteurs

Wie is Megan Boone van Blue Bloods? Haar Wiki: Echtgenoot Dan Estabrook, Nettowaarde, Familie, Ouders, Broers en zussen

Wie is Megan Boone van Blue Bloods?

Megan Boone is 35 jaar oud en werd geboren onder het sterrenbeeld Stier op 29 april 1983 in Petoskey, Michigan, VS. Ze is vooral bekend als de actrice die geportretteerd Elizabeth Keen in The Blacklist , en werkte aan projecten zoals Law & Order: LA en My Bloody Valentine 3D.

Bekijk dit bericht op Instagram

Aftellen naar de seizoensfinale! Over 10 min begint er weer een aflevering #blacklistsecret #theblacklist

Een bericht gedeeld door Megan Boone (@msmeganboone) op 11 april 2018 om 16:51 PDT

Bruiloft, man en dochter

Eind 2015 werd bevestigd dat Megan en Dan Estabrook hun eerste kind samen verwachtten, en aan het begin voor het volgende jaar in een aflevering van Live! Met Kelly en Michael kondigde ze aan dat ze verwachtte een meisje , en was verloofd; Medio april beviel Megan van Caroline Boone Estabrook. In de daaropvolgende periode raakte ze steeds meer betrokken bij het vergroten van het bewustzijn van milieukwesties, en in 2017 lanceerde ze de CarolineAgnes.org Foundation, die milieuvriendelijke cadeau-opties biedt voor ouders.

Afbeeldingsbron

Netto waarde

Dus hoe rijk is Megan Boone vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze actrice een nettowaarde van $ 3 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het genoemde veld; ze heeft geen informatie vrijgegeven over haar bezittingen, zoals huizen en auto's, maar met een stabiel inkomen kon de actrice voor haar gezin zorgen en financieel stabiel zijn.
https://twitter.com/MeganBoone/status/1008485628596621312

Het vroege leven, gezin en achtergrond

Boone groeide op en bracht haar vormende jaren door in The Villages, gelegen in Florida, waar ze als kind naartoe verhuisde met haar ouders Jennifer en Marcus, om dichter bij haar grootouders te gaan wonen. Haar etniciteit, ze is blank en heeft weelderig donkerbruin haar en ogen, wat perfect bij haar huidskleur past. Gary Morse, haar grootvader, heeft The Villages opgericht, terwijl haar moeder, Jennifer Parr, de verkoopdirecteur is. Naar verluidt was Megan Boone al op jonge leeftijd geobsedeerd door acteren, en haar grootouders namen haar vaak mee naar Broadway-toneelstukken. Over haar opleiding gesproken, Megan ging naar Belleview High School, waar ze acteren studeerde en zich in 2001 liet inschrijven. Vier jaar later studeerde ze af aan de Florida State University's School of Theatre, met een Bachelor of Fine Arts-graad.

Bekijk dit bericht op Instagram

College (foto @locksy) zorgt voor een broodnodige throwback-tekst van @darrenhoffman

Een bericht gedeeld door Megan Boone (@msmeganboone) op 8 oktober 2017 om 18:45 uur PDT

Carrière

Megan maakte haar acteerdebuut met de rol van Abigail in de korte film getiteld Elijah in 2001, gevolgd door het uitbeelden van Rae in een aflevering van The Cleaner. Vanaf 2009 portretteerde ze Megan in My Bloody Valentine, een horror-mysteriefilm die het verhaal volgt van een man genaamd Tom die terugkeert naar zijn geboorteplaats op de tiende verjaardag van het bloedbad op Valentijnsdag, alleen om te worden beschuldigd van het plegen van de moorden. De film kreeg matige reacties van critici en het publiek en verdiende vier nominaties, waaronder Scream Award en Rondo Statuette. De actrice werkte verder aan The Myth of the American Sleepover, waar ze samenwerkte met artiesten als Claire Sloma, Marlon Morton, Amanda Bauer en Brett Jacobsen, en in 2010 kreeg ze de rol van Allie in Sex & The City 2, waarmee ze haar om meer bekendheid en positieve aandacht van de media te krijgen. Ondanks een matige reactie van de critici, deed de film het redelijk goed bij het publiek.

Law & Order en laatste carrière

In 2010 begon Boone Lauren Stanton te spelen in Law & Order: LA, en verscheen uiteindelijk in zeven afleveringen van de serie voordat hij het volgende jaar met het project afrondde. Vanaf 2013 kreeg ze de rol van Candice McElroy in Blue Bloods, en Elizabeth Keen in The Blacklist, een veelgeprezen serie die het verhaal van haar personage volgt, een FBI-agent wiens leven een wending neemt als een wrede crimineel zichzelf aangeeft en erop staat. door alleen met haar te praten. De serie, die lovende kritieken kreeg, werd genomineerd voor twee Golden Globes en won bovendien prijzen als Primetime Emmy en ASCAP. In hetzelfde jaar speelde ze Lisa, een van de hoofdpersonen van Welcome to the Jungle, dus nu heeft de actrice in totaal 17 acteeroptredens gehad en er komen er zeker nog meer voor haar.

Sociale media

Omdat ze op het gebied van entertainment is, is de actrice natuurlijk actief op sociale media, zoals Twitter en Instagram, en wordt gevolgd door een leger van 140.000 mensen op de eerste en meer dan 200.000 op de laatste. Ze deelt vaak foto's uit haar privéleven, en van haar familie en vrienden.

Aanbevolen