Acteurs

Wie is Megan X Denise? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, nationaliteit, dating

Wie is Megan X Denise?

Er is niets onthuld over het vroege leven van Megan Denise, inclusief geboortedatum en -plaats, ouders, broers en zussen of haar opleiding. Megan is beter bekend onder haar online alias Megan X, en is nu een beroemdheid, model en actrice, die in 2017 beroemd werd via haar Instagram-account en sindsdien haar bekendheid heeft uitgebreid door met verschillende bekende beroemdheden te daten. Ze is momenteel verloofd met Vonnie B'Vsean Miller Jr., beter bekend als Von Miller, een football outside linebacker voor de Denver Broncos van de National Football League (NFL).

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit is de….. Wanneer je je zin probeert te krijgen, kijk ??☺️ TOP @graebrand ?

Een bericht gedeeld door Me'gan (@meganxdenise) op 23 juni 2019 om 18:03 PDT

Megan Denise's carrière

Voordat Megan bekend werd via sociale media, werkte Megan als danseres bij Girl Collection, de beroemde stripclub in Las Vegas, eigendom van professionele bokser Floyd Mayweather. De club opende in 2017 en Denise werkte daar meer dan een jaar voordat ze groot werd op sociale media. Ze is altijd een grote fitnessliefhebber geweest en staat bekend om haar geweldige lichaamsbouw en wulpse figuur. Ze plaatste foto's van zichzelf terwijl ze verschillende oefeningen deed en kreeg zo aandacht op Instagram.

Ze werd opgemerkt door zowel fans als modellenbureaus en kon al snel haar online bekendheid gebruiken om haar modellencarrière te lanceren. Daarnaast is Denise in 2018 haar eigen kledingbedrijf gestart en zijn haar ontwerpen te koop via haar officiële website . Daarnaast heeft ze in de loop der jaren vijf acteercredits aan haar cv toegevoegd - de miniserie The Hat: Viral Spots, televisieseries Private Investigations en Typecasted, en films Fates of Ambition en Bikini Mayhem. Er is geen informatie of Denise nog steeds als danseres werkt in de stripclub van Floyd Mayweather.

Megan Denise

uberhaxornova girlfriend 2016

Relatie met Rapper Lil Yachty

Wat haar persoonlijke leven betreft, ging het gerucht dat Denise eind 2017 een relatie had met rapper, zanger en songwriter Miles Parks McCollum, professioneel bekend als Lil Yachty. Gedurende een radio-interview , Denise gaf toe dat de twee romantische gevoelens deelden, maar wilde niet bevestigen dat ze officieel aan het daten waren. Megan verklaarde ook dat de twee elkaar ontmoetten nadat Lil Yachty via sociale media contact met haar had opgenomen, maar na een paar maanden stopten de geruchten over hun relatie toen Lil Yachty in het openbaar werd gezien met andere meisjes.

Relatie met Von Miller

Denise verscheen voor het eerst met Von Miller op 18eJuli 2018 tijdens de ESPY Awards-ceremonie in Los Angeles. Von Miller wordt beschouwd als een van de beste verdedigers in de NFL; hij is zeven keer geselecteerd voor de Pro Bowl en ontving de All-Pro-eer van het eerste team in zijn rookieseizoen. Nadat zijn team de Super Bowl 50 won door de Carolina Panthers te verslaan, werd hij uitgeroepen tot Super Bowl MVP. Naast zijn voetbalcarrière verscheen hij op de 22ndseizoen van de danswedstrijd-tv-serie Dancing with the Stars.

Gepost door Megan Mo | Aan zondag 22 juli 2018

De ESPY Awards-ceremonie van 2018 was de eerste keer dat de linebacker van Denver Broncos buiten met een vriendin in het openbaar werd gezien. Sindsdien zijn Denise en Miller openhartig over hun relatie en plaatsen ze vaak samen foto's op hun sociale media-accounts. Denise plaatste onlangs een foto waarop ze haar nieuwe tatoeage liet zien – de naam Vonnie in rode inkt getatoeëerd op haar borst. Daarnaast droeg ze verschillende keren een diamanten ring, wat de geruchten deed uitgaan dat Miller haar ten huwelijk zou vragen. Sinds ze met elkaar zijn gaan daten, heeft Megan talloze optredens gedaan in de spellen van Denver Broncos, ter ondersteuning van haar toekomstige echtgenoot.

Vermeende affaire met Antonio Gates

Volgens de website Sport roddels , voorafgaand aan haar relatie met Von Miller had Denise een affaire met Antonio Ethan Gates Jr., een voetbal tight end die speelde voor de San Diego Chargers in de tijd dat de geruchten de ronde deden. De geruchten veroorzaakten veel controverse vanwege het feit dat Gates sinds 2011 getrouwd is met model Sasha Dindayal. Ze zijn echter nooit officieel bevestigd door Gates of Denise.

Sociale media

Sociale media zijn een belangrijk onderdeel van het leven van elke online beroemdheid. Denise kreeg bekendheid via Instagram, waar ze op een gegeven moment zo'n 1 miljoen volgers had. Ze besloot echter onlangs haar Instagram-profiel te sluiten, wat veel van haar fans verraste, vooral omdat ze de redenen achter deze beslissing niet vermeldde. Toch is ze nog steeds actief op Twitter , waar ze bijna 5000 volgers heeft verzameld en ook een account heeft op Facebook . Van Miller's officieel Instagram-account heeft 1,7 miljoen volgers.

Netto waarde

Wat haar rijkdom betreft, slaagde Megan Denise erin een totaal vermogen van $ 300.000 te verwerven, door haar carrière als online beroemdheid, model en actrice, maar ze staat erom bekend een weelderige levensstijl te hebben, dus ze heeft hoogstwaarschijnlijk wat meer verdiend en uitgegeven. Aan de andere kant heeft haar verloofde Von Miller een vermogen van $ 40 miljoen, volgens schattingen van gezaghebbende bronnen.

?? pic.twitter.com/t80PoeJxZg

— Megan Denise (@MeganXdenise21) 16 november 2018

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Megan Denise staat bekend om haar verbazingwekkende, wulpse lichaamsbouw en brengt veel tijd door in de sportschool om haar figuur te behouden. Ze is 1,6 m lang, heeft lang krullend rood haar en staat bekend om haar vele sproeten - haar Twitter-bio zegt 'je favoriete gezicht met sproeten'. Ze heeft donkerbruine ogen.

Aanbevolen