Zangers

Wie is Melissa O'Neil van Canadian Idol? Haar Wiki: Gewichtsverlies, Metingen, Ouders, Familie, Echtgenoot, Bio

Wie is Melissa O'Neil van Canadian Idol?

Geboren Melissa Crystal O'Neil op de 12evan juli 1988, in Calgary, Alberta, Canada, is deze 29-jarige blanke vrouw een zangeres en actrice van Chinese en Ierse afkomst, misschien het best bekend als de winnaar van het derde seizoen van Canadian Idol in 2005. Afgezien daarvan , heeft ze ook enkele optredens op het gebied van discografie en films en tv-series op haar naam staan. Sinds 2005 is ze actief in de soms lucratieve entertainmentbusiness.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als de zon schijnt, staat de muur goed en wordt @alexmallarijr snel blij.

Een bericht gedeeld door missoneil (@missoneil) op 20 juli 2017 om 17:30 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Allereerst, omdat haar moeder van Chinese afkomst is, werd ze geboren met een extra naam die haar grootvader haar, volgens de traditie, gaf - Oh Seemun. In tegenstelling tot de meeste populaire zangers van tegenwoordig, begon Melissa niet vroeg met zingen = volgens haar moeder toen ze werd geïnterviewd tijdens het filmen van Canadian Idol: 'Ze begon pas een paar jaar geleden met zingen.'. Wat betreft haar broers en zussen, alle informatie over dit deel van haar jeugd blijft onbekend. Ze woonde Terry Fox Junior High School en Lester B. Pearson High School voor senioren daarna. Er is geen verslag van hbo-opleiding, dus wordt aangenomen dat ze niet voor een graad heeft gestudeerd. Het is ook niet bekend wanneer ze interesse toonde in het ontwikkelen van haar vocale capaciteiten, maar een grote interesse toonde in het toneelleven, aangezien ze betrokken was bij verschillende toneelstukken in Calgary.

Canadees idool

Melissa's naam kwam pas in februari 2005 in het openbaar, toen ze voor het eerst auditie deed tijdens het derde seizoen van Canadian Idol, toen ze werkzaam was bij een kinderdagverblijf. Hoewel ze vrij gemakkelijk de top 100 bereikte, werd ze nauwelijks tentoongesteld door de producenten, wat een manier is om te zeggen dat ze niet bijzonder belangrijk is. Dit veranderde echter toen ze haar Top 32-uitvoering maakte, met name haar cover van Concrete Angel van Martina McBride, die indruk maakte op de juryleden met de kwaliteit van haar uitvoering, en vanaf dat moment steeg haar naam boven de concurrentie uit, en werd overweldigend gestemd in de top 10, hoewel in haar eerste twee weken in de top 10, live stemmen haar niet gunstig gezind was. Ze was een van de laatste deelnemers tegen het einde, maar ze stapte op en bereikte de top twee. Rechter Zack Werner ging zelfs zo ver dat hij haar een 'bedreiging om de hele zaak te winnen' noemde. Uiteindelijk was het haar optreden tegen Rex Goudie uit Newfoundland, en ze claimde de overwinning.

Recordbreker

Naast het feit dat ze zowel haar eigen albumrechten als een platencontract bij Sony BMG won, behaalde Melissa nog een andere prestatie, namelijk de eerste vrouw zijn die een Canadian Idol won, evenals de jongste winnaar in de geschiedenis van de show, op 17-jarige leeftijd.

discografie

Dankzij het contract dat ze ontving als hoofdprijs voor het winnen van Canadian Idol (en daarmee een persoonlijk felicitatietelefoontje van premier Paul Martin), nam ze meteen haar eerste single op, getiteld Alive, uitgebracht in oktober 2005, en debuteerde op de #1 plek op de Canadese singles chart, waar het vier weken bleef, en uiteindelijk een viervoudig platina-certificering ontving van de CRIA. Bovendien bracht ze in november 2005 haar eerste, titelloze album uit, dat de nummer 16 in de Canadese albumlijst opeiste. Later in hetzelfde jaar claimde de single van het album Let It Go de nummer 7 plek in de Canadese singles charts. In februari 2006 ging Melissa op haar eerste solo-tour in North Bay, Ontario, onder de naam Let It Go-tour. De derde single van haar album die opviel was Speechless, dat nummer 31 in de hitparade bereikte. In maart 2006 ontving haar album een ​​gouden CRIA-certificering voor 50.000 verkochte eenheden, terwijl haar eerste single Alive een eigen filmcover kreeg van Becki Ryan in Flicka.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb vandaag een hele toffe jongedame ontmoet. Bedankt voor de mini-hang, Violet! Je glimlach en energie hebben mijn dag op de beste manier door elkaar geschud! ???

Een bericht gedeeld door missoneil (@missoneil) op 26 augustus 2017 om 17:19 uur PDT

Wat is het vermogen van Melissa O'Neil?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Melissa O'Neil is, vanaf begin 2018? Volgens verschillende betrouwbare bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Melissa's opgebouwde rijkdom meer dan $ 2 miljoen bedraagt, ongetwijfeld geholpen door haar talrijke successen in de muziekindustrie, terwijl de grootste bijdrage onmiskenbaar haar overwinning in Canadian Idol is. Aangezien haar carrière blijft bloeien, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke specificaties van de jonge zangeres, haar vitale statistieken zijn 35-24-35, terwijl haar lengte door gezaghebbende bronnen is geschat op 1,63 meter. Haar gewicht blijft echter onbekend voor het publiek totdat de beroemdheid het zelf aangeeft.

Deze foto heb ik gemaakt voor mijn moeder. Dit pak was zwaar en moeilijk om in te bewegen. MAAR. Ik voelde me zo cool.

'Hoi, mam!' #LightTheRaza pic.twitter.com/YCpyO6NMpq

- Melissa O'Neil (@ Mel13Oneil) 16 september 2017

Aanwezigheid op sociale media

Zoals de standaard is bij de beroemdheden van vandaag, lijkt Melissa haar sociale media-accounts actief en betrokken te houden bij het publiek, waarschijnlijk om haar populariteit en dus vermogen te vergroten. Allereerst lijkt haar Facebook-account op dit moment een gestage 2.000 volgers te hebben, terwijl haar Twitter meer dan 23.500 heeft en haar Instagram-account momenteel wordt gevolgd door meer dan 20.000 fans.

Aanbevolen