Acteurs

Wie is Melissa Reeves? Haar Wiki: Nettowaarde, Dochter, Familie, Bruiloft, Gewichtsverlies

Wie is Melissa Reeves?

Geboren als Melissa Brennan op 14 maart 1967 in Eatontown, New Jersey, VS, is ze een Daytime Emmy Award-genomineerde actrice, vooral bekend als Jennifer Horton in de soapserie Days of Our Lives (1985-2018). Sinds haar debuut in 1985 is ze in en uit de serie geweest, wat vaak controverse veroorzaakte rond haar naam vanwege abrupte stakingen. Afgezien van de rol van Jennifer heeft ze geen andere opvallende verschijningen gemaakt.

Afbeeldingsbron

Melissa Reeves Wiki: het vroege leven, het gezin en het onderwijs

Melissa is de dochter van Marion en Lawrence Brennan en groeide op in haar geboorteplaats met haar broer David. Ze raakte geïnteresseerd in dansen en al snel werd ze een onderdeel van het Lee Strasberg Institute, gevestigd in New York, waardoor de hele familie van New Jersey naar New York moest verhuizen. Na een tijdje zette ze een nieuwe stap, dit keer naar Los Angeles, waar ze de middelbare school afmaakte.

Afbeeldingsbron

Carrièrebegin

Melissa veranderde langzaam haar dromen en verlangens naarmate ze ouder werd, en richtte zich uiteindelijk op het worden van actrice. Ze maakte haar acteerdebuut in 1983 met de rol van Georgina in de fantasiedramafilm Somewhere, Tomorrow, met Sarah Jessica Parker, Nancy Addison en Tom Shea, en het jaar daarop had ze haar eerste terugkerende rol, als Jade Perkins in de soapserie Santa. Barbara (1984-1985), maar verliet de serie toen ze werd gekozen voor de rol van Jennifer Horton in een van de populairste soapseries aller tijden, Days of Our Lives.

Afbeeldingsbron

Dagen van ons leven

Ze werd de eerste actrice die Jennifer als volwassene speelde, nadat het personage voor het eerst werd gespeeld door een jonge actrice. In haar eerste periode bleef Melissa in de serie tot 1995, toen ze besloot de set en de serie halverwege het 30e seizoen te verlaten, en als gevolg daarvan werd ze aangeklaagd door Corday Productions en Sony TV Entertainment wegens contractbreuk. Melissa slaagde erin een verschijning voor de rechtbank te vermijden en regelde de rechtszaak buiten de rechtbank, beval tot betaling van een niet-gespecificeerd bedrag, dat Days Executive Producer Ken Corday schonk aan onderzoek naar aids bij kinderen. Voordat ze Days of Our Lives verliet, speelde Melissa in drie televisiefilms die spin-offs zijn van de populaire serie One Stormy Night in 1992, vervolgens Night Sins en Winter Heat in respectievelijk 1993 en 1994. Toen ze de serie verliet, was ze niet erg actief als actrice en verscheen ze alleen in de televisiefilm Half a Dozen Babies in 1999, samen met haar man Scott Reeves.

Keer terug naar Days of Our Lives

Toen ze de serie voor het eerst verliet, werd Melissa vervangen door Stephanie Cameron, die tot 1998 in de serie bleef. Melissa keerde terug in 2000 en portretteerde Jennifer voor de volgende zes jaar toen ze de set weer verliet. Deze keer kondigde ze echter aan dat ze de serie zou verlaten en verklaarde ze haar redenen: ze verhuisde met haar man naar Tennessee. Dat was echter niet het einde van Melissa Reeves en Jennifer Horton op Days of Our Lives, aangezien Reeves opnieuw een comeback maakte in de serie, dit keer in juni 2010 en sindsdien Jennifer opnieuw heeft geportretteerd; tot nu toe is ze in totaal in meer dan 1.100 afleveringen verschenen. Voor haar inspanningen heeft Melissa drie Soap Opera Digest Awards gewonnen en twee keer genomineerd voor Daytime Emmy Awards, maar de prijs gleed beide keren uit haar handen. Naast Days of Our Lives was ze de afgelopen jaren ook te zien in de familiedramafilm Where the Fast Lane Ends in 2017.

Weet je hoe rijk soap-actrice Melissa Reeves is?

Melissa was over het algemeen gefocust op de rol van Jennifer Horton en verscheen zelden ergens anders. Ze verliet de serie een paar keer om persoonlijke redenen, maar keerde elke keer terug. Hoewel ze geen andere opvallende verschijning heeft gemaakt, hebben haar rijkdom en populariteit aanzienlijk geprofiteerd van haar langlopende rol van Jennifer. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Melissa Reeves is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Melissa zo hoog is als $ 9 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Afbeeldingsbron

Kent u Melissa's persoonlijke leven, zaken, huwelijk, echtgenoot, kinderen, dochter Emily?

Als het gaat om haar persoonlijke leven, is Melissa vrij open geweest over haar meest intieme details. In 1988 ontmoette ze collega-soapacteur en countrymuzikant Scot Reeves, terwijl ze allebei castleden waren van de Days of Our Lives. Vrijwel meteen klikte het tussen de twee en in 1990 besloten ze in het huwelijksbootje te stappen, en sindsdien zijn ze getrouwd. De twee hebben twee kinderen verwelkomd, Emily Taylor, geboren in 1992, die nu een aspirant-countrymuzikant is en in 2017 één studioalbum Tequila + War heeft uitgebracht, en Lawrence David Reeves, geboren in 1997.

Melissa Reeves Echtgenoot, Scott Reeves

Nu we alle belangrijke details over Melissa's leven en carrière hebben behandeld, laten we wat informatie delen over haar succesvolle echtgenoot, Scott Reeves. Geboren als Gregory Scott Reeves op 16 mei 1966 in Delight, Arkansas, VS, is hij muzikant en acteur, vooral bekend als Noel Laughlin in de tv-serie Nashville, en ook als Ryan McNeil in de soapserie The Young and the Rusteloos. Hij heeft ook een opmerkelijke rol gespeeld in een andere soap, General Hospital.

Afbeeldingsbron

Afgezien van acteren, is Scott een ervaren muzikant, hij had zijn eigen band Blue Country, die hij oprichtte met Aaron Benward, en ze brachten in 2004 een titelloos album uit via Curb Records. Scott werkte ook samen met Toby Keith aan het nummer Made in America, dat in 2011 bovenaan de hitlijsten stond en optreedt in de coverband uit de jaren 80, getiteld Port Chuck; andere leden van de band zijn Scott's voormalige co-sterren Steve Burton, Brandon Barash en Bradford Anderson van General Hospital. Het vermogen van Scott wordt geschat op $ 1,1 miljoen, vanaf medio 2018. De familie Reeves woont in Franklin, Tennessee.

Aanbevolen