Journalisten

Wie is meteoroloog Sheena Parveen van NBC4 en NBC10? Haar bio: leeftijd, salaris, nettowaarde, ouders, getrouwd

Wie is meteoroloog Sheena Parveen?

Geboren op de 23erdvan mei 1987 in een niet-gespecificeerd deel van India, Sheena Parveen is een 31-jarige Amerikaanse journalist, meteoroloog en weerlezer van Duitse en Indiase afkomst, misschien het best bekend om haar frequente optredens op NBC 10 News, waarop ze weerberichten en voorspellingen op weekdagen. Ze heeft in de loop van haar carrière een aantal andere betrekkingen gehad in de nieuwsindustrie, nadat ze tien jaar actief was in de soms lucratieve weercasting-business.

https://www.instagram.com/p/BjYdDP4HKBZ/?hl=en&taken-by=sheenaparveen

Het vroege leven en onderwijs

Geboren uit ouders Mark en Sherry met nog niet nader gespecificeerde beroepen en zonder broers en zussen volgens de kennis van de media, groeide Sheena niet echt op in India. Haar ouders besloten op een bepaald moment in haar jeugd naar de buurt van de Golfkust van Florida in de VS te verhuizen, omdat ze daar voor het eerst werd geschoold. Terwijl ze daar was, ontwikkelde ze interesse in verschillende sporten, zoals volleybal en voetbal, beide waar ze als tiener in uitblonk, waardoor ze ook in het volleybalteam van haar school kwam. Op een bepaald moment tijdens haar vroege opleiding moet ze geïnteresseerd zijn geweest in wat ze vandaag doet, want ze ging zich inschrijven aan de Florida State University, waar ze afstudeerde met een bachelor in meteorologie minor in wiskunde en een niet nader gespecificeerd datum.

Carrière

Direct na haar afstuderen liep Sheena stage bij Tallahassee News, waar ze uiteindelijk genoeg werkervaring opdeed om een ​​fulltime baan te krijgen bij WCTV, ook in Tallahassee, waar ze een volwaardige verslaggever, journalist en weerman werd. Terwijl ze daar was, behandelde ze veel milieugerelateerde nieuwsverhalen en diende ze ondertussen ook als columnist voor de ochtendshow die in het weekend liep. Ze bleef in deze functie tot 2009, toen ze een baan aangeboden kreeg bij het aan FOX-kanaal gelieerde WTVT-nieuwsbedrijf in Tampa, Florida, wat ze accepteerde en zo een nieuwe stap in haar carrière zette, dit keer ook als weerlezer en columnist. Kort daarna slaagde ze erin een promotie in het bedrijf te krijgen, waardoor ze de hoofdvoorspeller werd in de Good Day Tampa Bay-weekendshow. Later begon ze ook met het hosten van het nieuwssegment getiteld Pet Adoption dat op zondagochtend liep, waarin ze verschillende problemen met de adoptie van huisdieren behandelde met de hulp van de Humane Society of Tampa Bay. In 2011 ging ze echter naar NBC10 als weercaster en meteoroloog, waar ze tot 2016 werkte, waarna ze naar NBC4 in Washington D.C. ging, waar ze medio 2018 in dienst blijft.

Nee, je kunt mijn zonnebril niet lenen. Melissa Mollet NBC Washington

Gepost door Sheena Parveen Aan Donderdag 7 juni 2018

Afsluiten met hoog profiel

Op 5 oktobereIn 2016 gebruikte Sheena haar Facebook-profiel om alle fans aan te spreken die eraan gewend waren haar op NBC10 te zien, en vertelde ze dat ze het bedrijf verliet om zich bij WRC-TV NBC4 in Washington DC aan te sluiten. Philadelphia en verontschuldigde zich bij de kijkers voor hun mogelijke teleurstelling. Toch plaatste ze deze post een paar maanden voordat ze het bedrijf verliet, wat kan worden gezien als een soort respect en waardering voor haar trouwe fans.

Meeeeeeeewwwwww! Winky hier is beschikbaar voor adoptie bij Humane Rescue Alliance #ADOPT

Gepost door Sheena Parveen Aan vrijdag 19 januari 2018

hou van het leven

Wat betreft de romantische betrokkenheid van de bekende meteoroloog en weerman, is er het feit dat ze voor onbepaalde tijd getrouwd is geweest met Charlie Sheen, aangezien de twee op een onbekende datum in het huwelijksbootje stapten in Kabul, Afghanistan. Voor alle duidelijkheid: de man in kwestie is niet de beroemde Two and a Half Men-superster, maar een medewerker van NBC10. De twee hebben momenteel geen kinderen, hoewel ze wel de trotse eigenaren zijn van twee honden. Voordat ze trouwde, waren er verschillende geruchten over relaties met meer dan een paar supersterren, waaronder Hugh Jackson, Stock Harnett, Scot Hartnell, Jamison Uhler, Jason Statham en William Green, maar ze blijven niet bevestigd door de ster zelf.
https://www.instagram.com/p/BjdJntdHmPN/?hl=en&taken-by=sheenaparveen

Wat is het vermogen van Sheena Parveen?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sheena Parveen medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Sheena's opgebouwde rijkdom bijna $ 3 miljoen bedraagt, terwijl haar jaarsalaris $ 1,7 miljoen zou zijn, grotendeels geholpen door haar talrijke successen in de nieuwsindustrie, terwijl de grootste bijdrage komt van haar langdurige aanwezigheid op NBC10. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Eindelijk, eindelijk heb ik mijn grip vast! Bedankt @CHansonGolf ⛳️ Schoonheid van een dag bij #The1912Club in Plymouth Meeting, PA? pic.twitter.com/TEu2RW9ngS

— Sheena Parveen (@SheenaParveen) 23 mei 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke eigenschappen van de ervaren weerlezer, haar vitale statistieken zijn 34-28-36, haar lengte is 1,58 m en haar gewicht is 47 kg. Haar haarkleur is donkerbruin, net als haar ogen, maar haar voet- en kledingmaten zijn niet bekendgemaakt.

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve weerlezers om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de mediabedrijven waarvoor ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netto waarde. Sheena zelf lijkt een grote abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze trend, aangezien ze vrij alomtegenwoordig is op de meeste sociale-medianetwerken. Haar Facebook-account heeft momenteel meer dan 32.000 volgers, haar Twitter-account heeft een iets hogere 45.600+ volgers en haar Instagram-account wordt actief gevolgd door bijna 30.000+ fans.

Aanbevolen