Basketbal Spelers

Wie is de vrouw van Michael Bivin? Teasha Bivins Wiki Bio, leeftijd, vermogen, familie

Wie is de vrouw van Michael Bivin? Teasha Bivins Wiki Bio en leeftijd

Teasha Bivins werd geboren op 20 oktober 1979 in Connecticut, VS, wat betekent dat haar sterrenbeeld Weegschaal is, ze is 39 jaar oud en heeft een Amerikaanse nationaliteit. Ze is vooral bekend als de CEO van Bivins Reality Group en Lifestyle, en als de vrouw van hiphopster Michael Bivins.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Teasha Bivins vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze makelaar een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, waarbij haar vermogen is opgebouwd uit haar carrière in de eerder genoemde gebieden. Teasha heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar ze lijkt zichzelf en haar gezin financieel te kunnen onderhouden, vooral omdat echtgenoot Michael naar verluidt meer dan $ 40 miljoen waard is.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Bivins, is ze zwart. Ze heeft bruine ogen en donker haar, dat ze soms een lichtere bruine tint verft, wat haar ook goed staat. Vanaf Teasha's opleiding studeerde ze voor en slaagde ze voor het onroerendgoedexamen in Connecticut in 2003.

Teasha Bivins

guraish aldjufrie

Sociale media

Enkele van de meest recente foto's die ze deelde, bevatten een foto van haar en haar dochters met het bijschrift Baby Girls. Haar volgers complimenteerden het mooie gezin, met een fan die Mooie jonge dames schreef. Ze worden zo snel groot!. Daarnaast plaatste ze een foto van haar jongste dochter die aan het genieten was van een dagje strand, en voegde eraan toe dat Mijn kleine zeemeermin moest opwarmen aan het strand. Ze dacht erover na ... controleerde het zand en was helemaal goed.

Relatie status

Over de relatiestatus van Teasha gesproken, ze is sinds 2006 getrouwd met Michael Bivins. Het echtpaar heeft vier kinderen, Star, Savi, Michael en Shi, en lijkt een gelukkig en welvarend leven te leiden.

Bekijk dit bericht op Instagram

De CoolGuy? & TheKitten? #Halloween18 #BivFam Mom & Dad

Een bericht gedeeld door Teasha Bivins (@teashabivins) op 1 november 2018 om 14:43 PDT

Echtgenoot Michael Bivins

Michael Bivins werd geboren op 10 augustus 1968 in Boston, Massachusetts, VS, wat betekent dat zijn sterrenbeeld Leeuw is, hij is 50 jaar oud. Bivins en nationaliteit Amerikaans. Hij staat bekend als zanger, manager en rapper. Wat zijn etniciteit betreft, is Michael zwart, en te oordelen naar de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft hij een fit figuur.

Carrière

Bivins maakte zijn debuut in 1983, toen hij het album Candy Girl uitbracht met zijn groep, New Edition. Op het genoemde album stonden nummers als Gimme Your Love, Is This the End, Popcorn Love en Candy Girl. De groep bereikte succes met het album en begon beroemd te worden. Later in het jaar bracht de groep nog een titelloos album uit, met 11 nummers, waaronder Mr. Telephone Man, Cool It Now en Lost in Love. In 1985 werkte Michael aan All for Love en vervolgens aan Under the Blue Moon, en bracht uiteindelijk Heart Break uit, met nummers als N.E. Heart Break, je bent niet mijn soort meisje en kun je tegen de regen. Vanaf 1996 werkte de groep aan Home Again en in 2004 bracht ze hun laatste album uit, One Love.

Toen de groep uit elkaar ging, vormde hij Bel Biv Devoe met Ronnie DeVoe en Ricky Bell, en ze hebben de afgelopen 15 jaar af en toe samengewerkt.

Bedankt @NBAonTNT @celtics vs @cavs voor het rocken van je halftime show @OfficialBBD ! ! ! Rise n Grind….. Mike L.Biv pic.twitter.com/RTfcqCOe1h

— Mike Bivins (@617MikeBiv) 18 oktober 2017

Sociale media

Bivins is actief op het gebied van entertainment, maar is ook actief op sociale media en gebruikt het om zijn fans een kijkje te laten nemen achter de schermen. Hij wordt gevolgd door meer dan 460.000 mensen op Instagram, en sommige van zijn laatste berichten bevatten een foto van hem en zijn collega's, met als onderschrift The 30th anniversary of Poison Album… God Bless BBD aka Bell Biv DeVoe. Hij plaatste ook een foto van zichzelf en Jay Z en voegde Suits & Microphones = Grown Man $ ! Deze foto spreekt boekdelen en vele dagen omarm ik beide Hustles @nas & Jay Z God Bless Sporty aka 617MikeBiv. Eind april 2019 plaatste Mike een foto van zijn familie, die zijn fans blijkbaar op prijs stelden toen ze talloze lieve opmerkingen voor hem en zijn vrouw achterlieten. Als het gaat om zijn religieuze overtuigingen, is Bivins een christen en spreekt hij vaak over zijn geloof op zijn sociale media.

Acteercarrière

Naast een veelgeprezen zangeres, Michael heeft ook kort geacteerd en op dat gebied werkte hij aan projecten als Crossover, The Perfect Guy en Girls Trip, waarbij de laatste zijn laatste acteeroptreden was. Daarnaast zijn veel van zijn liedjes te horen geweest op soundtracks van films en tv-series, zoals Beverly Hills, 90210, It's Always Sunny in Philadelphia en Think Like a Man Too

Aanbevolen