Beroemde Echtgenoten

Wie is de vrouw van Michael Flynn? Lori Andrade's Wiki Bio, leeftijd, familie, vermogen

Wie is Lori Andrade?

Lori Andrade, geboren in 1959 in Middletown, Rhode Island, VS, is een blanke huisvrouw, vermoedelijk van Franse afkomst, aangezien haar achternaam Gaelic is. Ze is absoluut het best bekend bij de wereld, meestal als Lori Flynn, omdat ze de vrouw is van de voormalige luitenant-generaal van het Amerikaanse leger en nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn. Het is niet bekend of ze ooit persoonlijke successen heeft geboekt in haar mysterieuze carrière.

Michael Flynn en Lori Andrade

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Rhode Island

Lori werd blijkbaar als enig kind in haar geboorteplaats opgevoed door ouders met nog onbekende namen en beroepen. Als het gaat om haar vroegste interesses, is er niet veel informatie in de gezaghebbende bronnen die details over dit deel van haar leven zou kunnen verduidelijken, hoewel wordt aangenomen dat ze een passie voor politiek had. Wat haar opleiding betreft, ging ze samen met haar toekomstige echtgenoot naar Middletown High School in haar geboorteplaats, waar ze in 1977 afstudeerde. niet beschikbaar.

Liefdesleven: een gelukkig gezin

Zoals kan worden geconcludeerd uit de vorige inhoud, begonnen Lori Andrade en Michael Flynn als middelbare schoolliefjes. Ze dateerden ongeveer vijf jaar en trouwden uiteindelijk in een privéceremonie op de 9eevan mei 1981. Samen hebben ze twee kinderen, Michael G Flynn Jr. en Matt Flynn - hun geboortedata zijn tot nu toe onbekend, hoewel het algemeen bekend is dat Michael G Flynn Jr. de stafchef is van Flynn Intel Group. Het beroep van Matt is nog niet onthuld. Er is geen controverse geweest rond het huwelijk van Lori en Michael. Zoals te lezen is in een artikel op heavy.com, toen hij over zijn vrouw sprak, verklaarde Michael Flynn onder meer: ​​'Ze is altijd bereid om haar tijd voor anderen vrij te maken.' Kortom, Michael beschreef zijn echtgenote als buitengewoon medelevend en zorgzaam voor Amerikaanse soldaten, haar gemeenschap, en haar familie. De twee wonen op een onbekende locatie.

Wie is haar echtgenoot?

Geboren Michael Thomas Flynn onder het teken Steenbok op de 24evan december 1958 in Fort Meade, Maryland, VS, Michael Flynn is een 60-jarige gepensioneerde luitenant-generaal van het Amerikaanse leger. en voormalig nationaal veiligheidsadviseur van president Donald Trump. Michael Flynn is van gedeeltelijk Ierse afkomst en rooms-katholiek. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn significante aanwezigheid op het tv-scherm als een hooggeplaatste militair, en een tijdlang een prominente politicus onder Donald Trump, maar het meest bekend om zijn aanklacht, vanwege het feit dat hij belemmerd een FBI-onderzoek naar vermeende Russische betrokkenheid bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen, door hen tijdens het verhoor valse informatie te verstrekken.

Zijn vroege leven en opleiding: opgroeien in Middletown

Michaels familie verhuisde kort na zijn geboorte van zijn geboorteplaats naar Middletown, Rhode Island. Hij werd daar opgevoed door zijn vader Charles Francis Flynn, die een bankier in een kleine stad was, en zijn moeder Helen Frances (nee Andrews), die een makelaar in onroerend goed was. Als het gaat om zijn vroegste interesses, is er niet veel informatie in de gezaghebbende bronnen die details over dit deel van zijn leven zou kunnen verduidelijken, hoewel wordt aangenomen dat hij een passie voor zaken en vuurwapens had. Wat zijn opleiding betreft, ging hij eerst naar de Middleton High School, waar hij in 1976 afstudeerde. Daarna vervolgde hij zijn studie door zich in te schrijven aan de University of Rhode Island, waar hij afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in managementwetenschappen in 1981. Op dat moment was hij al een Distinguished Military Graduate van het Reserve Officers' Training Corps.

Michael Flynn

Zijn indrukwekkende militaire opleiding

Na het behalen van zijn eerste graad streefde Michael Flynn extreem hoge academische en militaire doelen na. Vervolgens behaalde hij een Master of Business Administration in telecommunicatie aan de Golden Gate University, gevolgd door een Master of Military Art and Science aan het United States Army Command and General Staff College. Daarnaast behaalde hij een Master of Arts-graad in nationale veiligheid en strategische studies aan het Naval War College en studeerde hij af aan andere scholen en cursussen, waaronder de basiscursus voor militaire inlichtingenofficier, de vervolgcursus voor inlichtingenofficier, de Ranger School en de School of Advanced Military Studies.

Wat maakte hem beroemd?

Hoewel Michael Flynn een buitengewoon bekwaam militair werd tijdens zijn vele dienstjaren van 1981 tot 2014, en ondanks het feit dat hij van 2012 tot 2014 directeur was van de Defense Intelligence Agency onder voormalig president Barack Obama, is hij de meeste van zijn roem – of bekendheid – tot wat er gebeurde nadat hij werd gekozen als de 25eAmerikaanse Nationale Veiligheidsadviseur door president Donald Trump. Hij behield deze functie minder dan een maand, aangezien hij op 13 februari ontslag name2017 wegens verdenking en aanstaande aanklachten in verband met zijn vermeende betrokkenheid bij de beruchte vermeende Russische manipulatie van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. Tot dusver is hij, hoewel hij is aangeklaagd wegens het belemmeren van een FBI-onderzoek, schuldig bevonden en vervolgens door de rechter tijdens zijn hoorzittingen als vijandig jegens zijn land bestempeld, nog niet veroordeeld, omdat dit proces is vertraagd terwijl hij samenwerkt met het ministerie van Justitie.

Wat is de nettowaarde van Lori Andrade?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Lori Andrade is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Lori's opgebouwde rijkdom bijna $ 100.000 is, terwijl de totale carrière-inkomsten van haar man ongeveer $ 600.000 bedragen. Hij verdiende zijn fortuin door zijn onschatbare militaire expertise gedurende meer dan drie decennia aan het Amerikaanse leger te lenen. Omdat zijn carrière nu stil ligt, is een verdere verhoging bespreekbaar.

Lichaams metingen

Als het gaat om haar fysieke specificaties, is er op dit moment niet genoeg informatie over de geloofwaardige bronnen om haar exacte lengte, gewicht, kledingmaten en vitale statistieken te verifiëren. Het is echter bekend dat Lori's haar donkerbruin is, evenals haar ogen, en dat haar huidskleur meestal helder is. Ten slotte wordt haar lichaamsvorm over het algemeen beschreven als regelmatig.

Deze onbezonnen luitenant-generaal staat op de shortlist van Trump voor VP https://t.co/Ae9SUwLyFG @nypost @realDonaldTrump pic.twitter.com/PuTYvnpgxR

— Generaal Flynn (@GenFlynn) 5 juli 2016

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Het lijkt er echter niet op dat Lori zich helemaal bezighoudt met het behouden van haar betrokkenheid bij deze trend, aangezien haar aanwezigheid op sociale netwerken op dit moment allesbehalve alomtegenwoordig is. Ze heeft geen Facebook-, Twitter- of Instagram-accounts.

Aanbevolen