Amusement

Wie is Mike Busey? Netto waarde, leden, Snapchat, Wiki Bio

Wie is Mike Busey?

Michael 'Mike' Busey werd geboren op 19 december 1980 in New Orleans, Louisiana, VS, en is zowel gastheer als entertainer, die vooral populair werd door feesten te houden in zijn huis genaamd The Sausage Castle. Zijn bekendheid heeft hem ertoe gebracht te werken met tal van bekende bedrijven, waaronder Playboy en Jackass.

De rijkdom van Mike Busey

Hoe rijk is Mike Busey? Vanaf begin 2020 informeren bronnen ons over een nettowaarde van meer dan $ 250.000, verdiend door een succesvolle carrière als gastheer en entertainer. De afgelopen jaren heeft hij zijn bereik uitgebreid met andere kanalen en platforms, zoals sociale media.

Bekijk dit bericht op Instagram

De worstkom was een goede tijd! @TheSausageCastle wacht op je om langs te komen!

Een bericht gedeeld door Mike Busy? (@mikebuseyshow) op 3 februari 2020 om 19:50 PST

Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Mike heeft geen specifieke informatie gedeeld over zijn familie, opleiding en jeugd, alleen dat hij opgroeide in New Orleans, en het was zijn familie die hem op jonge leeftijd aan de feestlevensstijl blootstelde - zijn beide ouders waren ook drugsgebruikers als frequente feestgangers. Dit leidde ertoe dat hij werd blootgesteld aan dingen die hij op jonge leeftijd niet mocht zien.

Vanwege de problemen van zijn ouders bracht hij veel tijd door met verhuizen, van huizen van familieleden naar pleeggezinnen.

Hij woonde tijdens zijn jeugd in zeven staten, geholpen om te overleven door zijn vrienden. Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in aan een particuliere christelijke universiteit met een basketbalbeurs. Gedurende deze tijd zag hij zichzelf niet echt als een entertainer, maar zag hij een carrière als jeugdpastor voor zich.

Worst Kasteel Begin

Busey raakte gedesillusioneerd en zijn droom om predikant te worden viel in duigen toen hij ontdekte dat de president van het college geld verduisterde dat bedoeld was voor zendingsreizen. Hij confronteerde de schoolleiding hiermee en werd weggestuurd zonder een thuis om naar terug te gaan.

Mike Busey

sheena parveen wikipedia

In 2001 trok hij in bij zeven vrienden, en zij kwamen op het idee om The Sausage Castle te creëren. Het was bedoeld als een huis waar het plezier nooit zou eindigen, met de groep die vasthield aan de feestlevensstijl. Om te beginnen promootten ze het feest door bekenden te bellen en flyers uit te delen. Al snel zouden hun feesten enorme menigten trekken en aandacht krijgen in de undergroundscene.

Om feestgangers aan te trekken, had hij vaak iets ongewoons, zoals een masseuse of een helderziende op het feest; later nodigde hij bands, rappers en andere artiesten uit.

Met de komst van sociale media groeide zijn populariteit en deed hij veel promoties via websites als MySpace en YouTube. Uiteindelijk leidde deze bekendheid ertoe dat hij door clubs werd benaderd, omdat hij over de nodige kwaliteiten beschikte om promotor en gastheer te worden. Hij begon met verschillende clubs te werken, maar zag al snel het potentieel voor zijn eigen show, en in 2005 creëerde hij de Mike Busey Live Stage Show.

Rondleidingen, recente inspanningen en controverses

De Mike Busey Show bevatte schaars geklede vrouwen, een 500 pond man, vuurspuwers en nog veel meer. Het toestaan ​​van publieksparticipatie bleek voor velen het verkoopargument te zijn.

Ze woonden een tijdje in Club Lavela in Panama City Beach, voordat het feest door het land begon te touren. In 2012 kreeg hij landelijke aandacht nadat media ontdekten dat hij grote feesten organiseerde…. en drank verkopen zonder vergunning. Sindsdien is Sausage Castle verschillende keren verhuisd en heeft hij enorme ruimtes en herenhuizen gekocht waar ze zonder problemen feesten kunnen organiseren. De populariteit van hun feesten heeft tal van spraakmakende publicaties aangetrokken, waaronder: Zonde .

De partij is zwaar bekritiseerd door tal van online en gedrukte publicaties, waarbij een aantal van hen het Sausage Castle als een hol van losbandigheid noemden. Zijn huis is bestempeld als een sekshol, met feestgangers die er vaak naartoe gaan om contact te hebben met prostituees en sekswerkers. Busey heeft zichzelf verdedigd door te stellen dat er niets aan de hand is, aangezien hij niemand heeft gekwetst en ook niemand is daar tegen zijn wil heen gegaan. In 2017 trok hij meer aandacht nadat werd ontdekt dat een van zijn partijen leidde tot het ontstaan ​​van brand, het hele huis verbranden naar de grond.

Miami-avonden? Dat verandert in Miami Mornings! ️

Gepost door Mike Busey Aan zondag 20 oktober 2019

Hij is ook meerdere keren beboet voor het overtreden van tal van lokale wet- en regelgeving.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Busey het erg moeilijk zou vinden om een ​​vaste relatie te onderhouden met de levensstijl die hij heeft. Hij zei dat hij nog geen lange relatie heeft gehad - de langste die hij heeft gehad is met The Sausage Castle! Een van de huurders van het kasteel, een stripper, zegt dat Busey meestal alleen van jonge vrouwen van 18 tot 23 houdt, omdat ze de oudste vrouw daar was en ze 25 was.

Net als tal van entertainers en hosts, is hij zeer actief online via accounts op sociale media. hij heeft een rekening op Instagram die hij gebruikt om enkele van zijn dagelijkse activiteiten te promoten, waarbij hij vaak feesten of evenementen organiseert met zijn Sausage Castle-familie. Hij gaat ook vaak op tournee en toont een beetje beeldmateriaal van zijn feesten, maar niet te veel, dus hij promoot het voor degenen die willen betalen voor meer exclusieve inhoud. Hij heeft vergelijkbare accounts op Twitter en Facebook, en ook een YouTube-account, waarop video's te zien zijn die zijn gemaakt in de stijl van een videoblog (vlog). De video's laten vaak zien wat er op feestjes gebeurt, terwijl het materiaal voor volwassenen wordt gecensureerd.

Aanbevolen