Acteurs

Wie is Mike Holmes' dochter Sherry Holmes? Haar Wiki: Getrouwd, Leeftijd, Echtgenoot, Netto waarde, Bruiloft

Wie is Sherry Holmes?

Sherry Holmes werd geboren op de 21eNSJuni in 1987, in Toronto, Ontario, Canada, en is momenteel 31 jaar oud. Ze is een reality-tv-persoonlijkheid, bekend van haar optredens in verschillende tv-series naast haar vader, Mike Holmes , en haar broer, Mike Holmes, Jr., zoals Holmes On Homes, Holmes In New Orleans en Holmes Make It Right.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze jongens zijn profs! Geweldig om de dag door te brengen als erelid van de @atlasroofing crew! . . . #sherryholmes #makeitright #womeninthetrades #womenimconstruction #girlboss #roof #roofing #newroof

Een bericht gedeeld door Sherry Holmes (@sherryholmes) op 18 september 2018 om 13:07 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Over haar vroege leven gesproken, Sherry bracht haar jeugd door in Toronto, waar ze werd opgevoed door haar vader, Mike Holmes, een Canadese bouwer/aannemer, zakenman en investeerder, en haar moeder, Alexandra Lorex. Ze heeft een zus, genaamd Amanda Holmes, en een broer genaamd Mike Holmes, Jr. Ze heeft de Canadese nationaliteit en heeft een blanke etniciteit. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Uxbridge Secondary School in Uxbridge, Ontario.

Het is terug naar schoolweek, dus ik dacht waarom niet delen op een oude schoolfoto? Ik weet niet eens meer in welke klas ik hier zat! Durft iemand een poging te wagen? ? #tbt #throwbackthursday

Gepost door Sherry Holmes Aan donderdag 6 september 2018

Carrièrebegin

Wat haar carrière betreft, wilde Sherry niet dezelfde carrière nastreven als haar familieleden. Haar droombaan was om de wereld rond te reizen en zaken te ontwikkelen die haar daarbij zouden helpen. Dat was echter nogal idealistisch, dus besloot ze achter de schermen op kantoor te gaan werken als productieassistent bij de reality-tv-serie Holmes On Homes (2001-2008), over woningverbetering, met haar vader Mike Holmes als algemeen aannemer en de presentator van de show, en haar broer, Mike Holmes, Jr. Ze werkte in die functie van 2005 tot 2009 en verscheen zij aan zij als onderdeel van de bouwploeg van haar vader, die hen hielp in de bouwsector onder invloed van haar familie .

Hé Collierville! Klaar om vandaag het dak van deze gelukkige huiseigenaar af te scheuren met @3M en @AtlasRoofing . Het wordt een hete! #MEMPHIS #dakbedekking pic.twitter.com/3PvfiMTn9u

- Sherry Holmes (hesthesherryholmes) 18 september 2018

Beroemd worden

In 2008 voegde Sherry zich bij haar familie om huizen te bouwen als woningbouwer, en zo werd een van de hoofdrolspelers in de zesdelige documentaire reality-tv-serie Holmes In New Orleans , die werd gestart door hun samenwerking met Brad Pitt's liefdadigheidsinstelling genaamd Make It Right Foundation om nieuwe huizen te bouwen ter vervanging van de huizen die waren verwoest door de orkaan Katrina in de Lower 9th Ward. In het volgende jaar begon de nieuwe reality-tv-show met de titel Holmes Inspection, die tot 2012 op het HGTV Canada-netwerk werd uitgezonden, waardoor haar populariteit en haar vermogen enorm toenam.

Afbeeldingsbron

Recente projecten

Daarna, Sherry verscheen ook in de reality-tv-serie Holmes Makes It Right , die tussen 2012 en 2015 twee seizoenen duurde. Meest recent speelde ze een gastrol in het tv-programma The Marilyn Denis Show (2018), en is ze gecast in een andere reality-tv-serie getiteld Holmes: The Next Generation, die in première ging op de 17eApril 2018, dus haar vermogen stijgt zeker nog steeds.

#zomerdagen pic.twitter.com/FbUYTiOe4h

- Sherry Holmes (hesthesherryholmes) 3 augustus 2018

Sherry Holmes Netto waarde

Haar carrière begon in 2005 en sindsdien is ze een actief lid van de entertainmentindustrie, vooral bekend als reality-tv-persoonlijkheid. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Sherry Holmes is, hebben gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 800.000 is, grotendeels verzameld door haar optredens in de populaire reality-tv-series naast haar familie, plus het werken in de familiebedrijf.

Persoonlijke gegevens

Om over haar persoonlijke leven te praten, is Sherry Holmes sinds de 11e verloofd met haar oude vriend Blake Steed, die ook lid is van de bemanning van haar vader.eJuni 2017. Ze kondigde de verloving aan door een foto te plaatsen van een mooie ring aan haar vinger.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dus DIT gebeurde vandaag!!!! Ahhhhhh! ???? #verloofd #imayhavesaidyes #blake #holyshit @miragefinejewels

Een bericht gedeeld door Sherry Holmes (@sherryholmes) op 10 juni 2017 om 14:31 PDT

Eerder ging het gerucht dat ze met Damon Bennett uitging.

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar betrokkenheid bij het familiebedrijf en in de entertainmentindustrie als reality-tv-persoonlijkheid, is Sherry Holmes actief op veel van de meest populaire sociale-mediasites, die ze niet alleen gebruikt om haar projecten te promoten, maar ook om andere berichten te plaatsen. verschillende inhoud. Ze runt haar officiële Instagram net zoals Twitter rekeningen. Bovendien is ze ook alleen actief Facebook pagina.

Aanbevolen