Journalisten

Wie is Milo Yiannopoulos? Zijn Wiki: Nettowaarde, Echtgenoot John Lewis, Verloofde, Bio, Salaris, Dating

Wie is Milo Yiannopoulos?

Geboren Milo Hanrahan op de 18evan oktober 1984, in Kent, Engeland, Milo Yiannopoulos, ook bekend onder het pseudoniem Milo Andreas Wagner, is een Kaukasische politiek commentator, journalist en auteur van Ierse, Griekse en Joodse afkomst. Hij is misschien het best bekend als de zelfbenoemde 'culturele libertariër' in de functie van hoofdredacteur van Breitbart News, waar zijn woorden en meningen veel publiciteit hebben gekregen. Daarnaast heeft hij verschillende keren in de media gestaan, zowel persoonlijk als door zijn schrijven, waarbij hij regelmatig uiterst controversiële uitspraken doet. Sinds 2007 is hij actief in de soms lucratieve schrijfwereld.

https://www.instagram.com/p/BjVoltBAlis/?hl=en&taken-by=milo.yiannopoulos

Het vroege leven en onderwijs

Milo, geboren uit een half Griekse en half Ierse vader en joodse moeder, lijkt geen erg gelukkige jeugd te hebben gehad. Volgens zijn eigen woorden wilde zijn vader van zijn moeder scheiden terwijl Milo zelf in de baarmoeder was, en hoewel dit niet gebeurde, scheidden ze zes jaar later. Milo beschrijft zijn vader verder als 'angstaanjagend' en merkt daarbij op: 'Ik zou denken als mijn vader slechts een portier is, waarom hebben we dan zo'n mooi huis? Toen zag ik het op The Sopranos. ', wat zou betekenen dat Milo werd geboren uit een man met een obscuur en waarschijnlijk illegaal beroep. Na de scheiding verhuisde zijn vader naar St Ives in Cornwall met zijn nieuwe vrouw uit Jamaica. Zijn moeder hertrouwde op een gegeven moment ook en Milo werd zo opgevoed door haar en zijn stiefvader, die, volgens Milo's woorden, vaak fysiek geweld op de minderjarige uitoefenden. Het is waarschijnlijk dat dit soort opvoeding Milo's psyche negatief heeft beïnvloed, aangezien hij van zijn eerste school, Simon Langton Grammar School for Boys in Canterbury, werd gestuurd. Hij ging uiteindelijk naar de Universiteit van Manchester, maar stopte op een gegeven moment, waarna hij een graad in Engels studeerde aan het Wolfson College van de universiteit van Cambridge, maar hij werd weer van school gestuurd.

Carrière

Milo begon voor het eerst te schrijven voor The Catholic Herald en was destijds geïnteresseerd in theaterrecensent. De interesse die in zijn vroege carrière echter echt vruchten afwierp, was die voor technologiejournalistiek, toen hij in 2009 onderzoek deed naar en verslag uitbracht over het onderwerp vrouwen in de informatica voor The Daily Telegraph. Door de jaren die volgden, toen Milo's populariteit groeide, begon hij meer veelbelovende banen te krijgen als journalist en schrijver. In mei 2014 was hij te zien op BBC Two's Newsnight naast de rapper Tinchy Stryder, waarop hij zijn mening over inbreuk op het auteursrecht en muziekpiraterij deelde, terwijl hij in maart 2015 schermtijd had in The Big Questions, waarbij hij opmerkingen maakte over verschillende onderwerpen met betrekking tot feminisme en anti-mannelijke discriminatie in het VK. Terwijl zijn woorden heinde en verre bereikten en zijn naam opbouwden, kreeg hij vijf maanden later de leiding over de Breitbard Tech-sectie van de Breitbart News Network-website. Hij bleef hier in dienst tot hij ontslag nam op de 21NSvan februari 2017. Rond het midden van hetzelfde jaar lanceerde hij Milo, Inc., een media-outlet die is ontworpen om politieke correctheid te vernietigen, zoals Milo het zelf uitlegde.
https://www.facebook.com/myiannopoulos/photos/a.599546946849871.1073741829.423006854503882/1060177517453476/?type=3&theater

de controverse

Milo staat algemeen bekend als een van de meest controversiële beroemdheden - hij heeft tot nu toe bijna alle algemeen taboe-onderwerpen aan de orde gesteld, waaronder homorechten, feminisme en zelfs pedofilie. Hoewel vaak negatief, hebben al deze uitspraken zeker bijgedragen aan de bekendheid die hij tegenwoordig geniet. Ten eerste stelde hij dat ‘homorechten ons dommer hebben gemaakt’, ook al is hij zelf openlijk homoseksueel. De reden hiervoor is volgens zijn woorden dat 'homoseksuelen massaal oververtegenwoordigd zijn in de geschiedenis', en hij voegde eraan toe dat 'homo's terug in de kast moeten komen, aangezien homo zijn afwijkend is en een keuze gegarandeerd brengen homo's pijn en ongeluk'.

hou van het leven

Milo heeft gedurende zijn hele carrière talloze opmerkingen gemaakt over zijn genegenheid voor Afro-Amerikaanse mannen. Het is dan ook geen verrassing dat hij er uiteindelijk een trouwde, in het bijzonder een man genaamd John met een tot nu toe onbekende achternaam. De bruiloft vond plaats in september 2017 in het Four Seasons Resort Hualalai op het grootste eiland van Hawaï, met het gezicht van zijn partner schijnbaar bedekt in alle trouwfoto's, waardoor zijn identiteit verder in mysterie werd gehuld.

Wat is de nettowaarde van Milo Yiannopoulos?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Milo Yiannopoulos is, vanaf begin 2018? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Milo's opgebouwde rijkdom bijna $ 15 miljoen bedraagt, grotendeels geholpen door zijn talrijke successen in de nieuwsindustrie, de grootste bijdrage die komt van zijn langdurige controversiële aanwezigheid in de media. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.
https://www.facebook.com/myiannopoulos/photos/a.594522570685642.1073741827.423006854503882/1060730930731468/?type=3&theater

Lichaams metingen

Met betrekking tot de fysieke eigenschappen van de aspirant-schrijver, wordt door verschillende bronnen beweerd dat zijn lengte 1,88 m is en dat het lichaamsgewicht van de schrijver 62 kg is. Zijn lichaamstype wordt over het algemeen beschreven als slank, terwijl zijn haarkleur bruin is en zijn voetmaat 14 is.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve schrijvers om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, ter wille van de populariteit van de nieuwsbedrijven waarvoor ze werken, en daarmee hun eigen netto waarde. Milo zelf lijkt een grote abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze trend, aangezien hij vrij alomtegenwoordig is op de meeste sociale-medianetwerken. Allereerst heeft zijn Facebook-account momenteel iets meer dan 2,5 miljoen volgers, terwijl zijn Twitter-account op een gegeven moment wel enorm populair was, maar medio 2016 een permanent verbod kreeg vanwege Milo's ogenschijnlijk uiterst controversiële opmerkingen over verschillende zogenaamd taboe-onderwerpen. Last but not least wordt zijn Instagram-account momenteel actief gevolgd door een aanzienlijk kleinere 350.000 fans.

Aanbevolen