Tv-Beroemdheden

Wie is mijnwerker Tony Beets van Gold Rush? Zijn Wiki: Netto waarde, Huis, Hoogte, Thuis, Bruiloft, Salaris, Levensverhaal, Bio

Wie is Tony Beets?

Tony Beets werd geboren in Wijdenes, Nederland op 15 december 1959, en is een goudzoeker, vooral bekend door zijn optreden in het realityprogramma Gold Rush: Alaska (2011-2018), uitgezonden op Discovery Channel, en zijn spin- offs Gold Rush: Zuid-Amerika (2013), Gold Rush: The Dirt (2013-2016), en anderen. Hij is de eigenaar van de Tamarack Mine en Paradise Hills.

Bekijk dit bericht op Instagram

Laten we gaan seizoen 8! #GoldRush is terug deze vrijdag om 20.00 uur ET! Bekijk eerdere seizoenen op #DiscoveryGO http://bit.ly/2xAyuSF

Een bericht gedeeld door monicabeets (@monicabeets) op 9 oktober 2017 om 22:09 PDT

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Tony is geboren uit Engelse ouders en groeide op in het kleine stadje Burgwerd in de provincie Friesland. Zijn vader runde de familieboerderij voordat hij door een slopende gebeurtenis niet meer in staat was zijn werk te doen, Tony nam zijn functie over. Hij werd al op jonge leeftijd een natuurlijke leider, die hij alleen koesterde en voortzette tot in zijn volwassenheid.

Het begin van een goudmijncarrière

Hoewel hij behoorlijk succesvol was als boer in Nederland, wist hij niet zeker of de toekomst zo succesvol zou zijn, en hij besloot in 1980 naar Canada te verhuizen. Hij vond een plek voor zichzelf in de buurt van Salmon Arm, waar hij een melkveebedrijf begon. Slechts een paar maanden later hoorde hij echter van een nieuwe rage in Yukon, waar mijnwerkers meer dan $ 1.000 per week konden verdienen. Hij kocht een kaartje naar de stad Whitehorse in Yukon, maar was te vroeg voor een mijnseizoen, maar hij bevestigde het verhaal en besloot terug te keren naar Yukon zodra het goudmijnseizoen begint. Hij verkocht machines die nodig waren voor de melkveehouderij en kocht olieleidingen die hem hielpen in zijn goudmijncarrière.

Stijging naar bekendheid

Tony was een natuurlijke leider en besteedde niet veel tijd aan het werken voor anderen; in 1984 verhuisde hij naar Dawson City, waar hij zijn eigen goudmijnbedrijf begon en anderen inhuurde om voor hem te werken. Vroeg of laat kwam Tony in het bezit van de Tamarack Mines en later Paradise Hills. Hij heeft voor een aantal mensen gezorgd, maar ook voor zijn gezin, waarover we later zullen spreken. Naarmate Tony's bedrijf verbeterde, nam ook zijn rijkdom toe en zou zijn populariteit nieuwe hoogten bereiken. Met het succes van zijn mijnbouwbedrijf werd Tony opgemerkt door de producenten van het realityprogramma Gold Rush, dat sinds 2010 op Discovery Channel wordt uitgezonden, en werd hij door de producenten benaderd met een aanbod om deel te nemen aan de show in het tweede seizoen.

Onderdeel van kamp! pic.twitter.com/f9cLA129cM

— Tony (@klondiketony) 12 juni 2014

Goudkoorts

Na het succes van het eerste seizoen van de Gold Rush, besloten de Raw TV-producenten voor het nieuwe seizoen van de show de goudmijnactiviteiten in Klondike, Yukon, Canada te volgen. Tony werd een deel van de show in het tweede seizoen en is tot nu toe te zien geweest in meer dan 100 afleveringen van de bekroonde realityserie. Naast Gold Rush is Tony ook verschenen in zijn spin-offs, zoals Gold Rush: Zuid-Amerika, toen Tony en verschillende andere castleden, ook goudzoekers, naar Peru, Chili en Guyana waagden op zoek naar goudmijnen. Hij maakte ook deel uit van Gold Rush: The Dirt van 2013 tot 2016. Tony is doorgegaan met het runnen van zijn goudmijnen, Taramack en Paradise Hill, en wacht nu op het volgende seizoen van Gold Rush terwijl hij zich voorbereidt op het nieuwe mijnseizoen. Hij zal een andere mijnbouwtechniek toepassen in de hoop op betere resultaten.

Gepost door Tony Beets Aan Vrijdag 3 januari 2014

Weet je hoe rijk de succesvolle gouddelver en reality-tv-ster Tony Beets is?

Hoewel hij in zijn geboorteland Nederland een vaste baan had, wilde Tony meer uit het leven halen; hij kwam naar Canada en begon al snel zijn eigen bedrijf, wat een slimme levens- en carrièrestap bleek te zijn. aangezien hij nu een van de meest gerenommeerde goudzoekers is. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Tony Beets medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Beets zo hoog is als $ 5 miljoen, terwijl zijn jaarlijkse inkomsten worden geschat op $ 250.000.

Gepost door Tony Beets Aan Donderdag 13 juni 2013

Weet jij of Tony Beets getrouwd is, wie zijn vrouw is, zijn kinderen?

Nog voordat Tony uit Nederland vertrok, was hij getrouwd; zijn vrouw Minnie Beats was zijn buurman in Nederland en de twee begonnen hun relatie toen Minnie 20 jaar oud was - de twee trouwden en zijn nog steeds sterk. Minnie volgde hem naar Canada en heeft verschillende banen gehad, voordat ze boekhouder werd voor haar man bij zijn mijnbouwbedrijf Paradise Hill; ze zijn nu ouders van vier kinderen, Monica, Mike, Bianca en Kevin, die allemaal op de een of andere manier bij het familiebedrijf betrokken zijn. De familie Beets kreeg echter te maken met een tragedie in 1992, toen hun dochter Jasmine op jonge leeftijd stierf.

Kevin Beets

Kevin werd geboren in 1988 en is een gouddelver, die de mijnactiviteiten van Paradise Hill leidt; hij was te zien in het Gold Rush-programma met zijn vader en andere Beets-familieleden. Hij heeft zijn eigen vermogen opgebouwd dankzij zijn succesvolle carrière als goudzoeker, die medio 2018 wordt geschat op $ 1 miljoen.

Monica Beets

Monica werd geboren in 1993 en maakt een groot deel uit van de Gold Rush-serie; ze is betrokken bij het bedrijf van haar vader sinds ze 14 jaar oud was. Ze heeft vele harten veroverd sinds haar eerste optreden op tv en heeft haar goudmijnvaardigheden bewezen. Ze dient nu als supervisor bij de Paradise Hill-mijn. Het vermogen van Monica wordt medio 2018 geschat op $ 10 miljoen.

Mike Beets en Bianca Beets

Mike en Bianca zijn geen onbekenden met goudwinning en hebben allebei bijgedragen aan het familiebedrijf. Mike speelde in meer dan 50 afleveringen van de populaire realityshow, maar helaas is informatie over Bianca weggelaten uit de media.

Yukon Gold ontmoet Gold Rush in Arizona pic.twitter.com/POOexkrvCn

— Tony (@klondiketony) 19 januari 2015

Zit Tony Beets op sociale media?

Tony is te vinden op sociale media zoals Twitter en Facebook. Op zijn officiële Facebook-pagina heeft hij een schare fans van meer dan 130.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrièreondernemingen heeft gedeeld, maar ook details uit zijn persoonlijke leven. Tony is ook te vinden op zijn officiële Twitter-account, met bijna 50.000 volgers. De meeste van zijn berichten gaan over zijn werk, zoals de aankondiging van het nieuwe seizoen van Gold Rush en vele andere tweets.

Dus, als je nog geen fan bent van deze succesvolle goudzoeker, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden.

Tony Beets Lichaamsmaten, lengte en gewicht

Als het op zijn uiterlijk aankomt, heeft Tony een lange baard en haar; zijn lengte is 1,73 m, terwijl hij ongeveer 80 kg of 176 lb weegt. Zijn haar is grijs, terwijl zijn ogen blauw zijn.

Aanbevolen