Modellen

Wie is model Cristy Lee van Velocity Channel? Haar Wiki: Nettowaarde, Huwelijk, Carrière, Gewicht, Verhaal

Wie is Cristy Lee?

Cristy Lee werd geboren op de 21eNSOktober 1977, in Daytona Beach, Florida, VS, en is een televisiepersoonlijkheid, waarschijnlijk het best erkend voor het hosten van verschillende XGames-evenementen voor ESPN, en het verschijnen in een aantal programma's gewijd aan motorsport. Daarnaast werd ze ook bekend als co-host van de tv-shows All Girls Garage en Barrett-Jackson LIVE op het Velocity Network.

Bekijk dit bericht op Instagram

We zijn vandaag weer live op @velocity van 14.00-17.00 uur in #barrettjackson Scottsdale...onze laatste verslagdag!! En het is #selfiesunday die niet liegt, heb ik hier altijd plezier mee? Tweet me die selfies kids!! #justdoit #youknowyouwanna #sundayfunday

Een bericht gedeeld door Cristy Lee (@cristylee09) op 21 januari 2018 om 11:20 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Cristy Lee bracht haar jeugd door in Daytona Beach, waar ze werd opgevoed door haar ouders. Ze raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in motorfietsen onder invloed van haar vader, die een plaatselijke winkeleigenaar was en als monteur werkte, dus hielp ze hem met zijn verschillende mechanische projecten. Na haar toelatingsexamen ging ze naar Daytona State College en verhuisde later naar Detroit, Michigan om haar carrière in de showbusiness voort te zetten.

Twee circuits in één weekend?!?! Wees daar maar zeker van ? Pitstop bij de #DetroitGP EN #GrattanRaceway zorgden voor een uitstekende…

Gepost door Cristy Lee Aan dinsdag 5 juni 2018

Carrièrebegin

Voordat ze een populaire televisiepersoonlijkheid werd, werkte Cristy Lee als een getrainde danseres en nam ze deel aan auditie voor Detroit Pistons (basketbal) Dance Team 'Automotion' in 2006, toen haar leven volledig veranderde toen ze werd geselecteerd. Verder trad ze ook op voor de National Basketball Association (NBA) en voor het MISL Dance Team.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn gashendel is deze zomer wiiiiiiiide open geweest!! ?‍♀️?? Ik heb heel veel tijd op het circuit doorgebracht, 3 circuitdagen uitgeschakeld op 3 verschillende circuits in minder dan 2 weken tijd, en daarbovenop wat werkreizen toegevoegd om de dingen extra echt te houden ???? Hier is een #fbf voor de @pirellimotousa Track Day in Laguna Seca na het rijden op de nieuwe #ninja400 – bekijk mijn stories voor meer foto's ??#girlswhoride #liveforthejourney #lifeisgood

Een bericht gedeeld door Cristy Lee (@cristylee09) op 6 juli 2018 om 14:30 uur PDT

Beroemd worden

In dezelfde tijd werkte Cristy ook als gastheer van een spelshow bij Motorcity Casino, Detroit. In mei 2008 trad ze toe tot het 101.1 WRIF FM-radiostation als DJ, waar ze tot augustus 2012 werkte. In het volgende jaar begon ze te werken als gastvrouw in de Arena voor het Detroit Red Wings ijshockeyteam en als een verteller voor Dodge/Jeep op het Autoshow-circuit, waardoor ze meer ervaring en kennis opdeed voor de camera.

Afbeeldingsbron

Alle meisjes garage en andere projecten

Haar grote doorbraak kwam eigenlijk in 2011, toen ze werd gekozen als een van de gastheren van de nieuwe automotive Tv-programma All Girls Garage , samen met Rachel De Barros en Sarah Lateiner, die sindsdien op het Velocity Network is uitgezonden, waardoor niet alleen haar vermogen, maar ook haar populariteit enorm is toegenomen.

Daarna maakte ze deel uit van AMA Pro Racing, waar ze in 2012 de American Motorcycle Road Racing-serie deed, evenals AMSOIL Arenacross LIVE en Monster Jam & Monster Jam World Finals, beide voor SPEED Network in 2013. werd de belangrijkste gastheer van SEMA Show Special 2013 op het Velocity Network, en de co-host van Tunnel of Fire / Sturgis BikeWeek 2013 op CMTChannel. In het volgende jaar werkte ze als pitreporter bij AMSOIL Arenacross voor Fox Sports 1 en TORC Off-Road Truck Racing voor NBC Sports Network, zeker een drukke dame die aan populariteit won en haar vermogen aanzienlijk verhoogde.

Bekijk dit bericht op Instagram

Tijd om volgende week weer TV Host te spelen bij Barrett-Jackson Northeast ✊ #fbf

Een bericht gedeeld door Cristy Lee (@cristylee09) op 15 juni 2018 om 17:42 PDT

Recente jaren

Om verder te praten over Cristy's succesvolle carrière, werd ze gekozen als een van de presentatoren van de Discovery Channel en Velocity Network-show getiteld Barrett-Jackson LIVE in 2015, waarna ze MotoAmerica coverde voor CBS Sports Network, evenals de X Games Austin voor ESPN en ABC in hetzelfde jaar. In mei 2016 organiseerde Cristy de Toyota Virtual Factory Tour LIVE voor Discovery Education, waarbij al deze projecten gestaag aan haar vermogen toevoegden.

Afbeeldingsbron

Cristy Lee Net Worth

Haar carrière begon in 2006 en sindsdien is ze een actief lid van de sport- en entertainmentindustrie, vooral bekend als verslaggever en televisiepersoonlijkheid. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Cristy Lee is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 13 miljoen is, verzameld tijdens haar succesvolle carrière.

Het leven achter de schermen en aanwezigheid op sociale media

Als het gaat om het spreken over het persoonlijke leven van Cristy Lee, is er geen informatie over, omdat ze niet heeft onthuld of ze getrouwd is of niet, en ook is ze niet gespot met een vriend of mogelijke echtgenoot.

#fbf naar de @PirelliMotoUSA Track Day op Laguna Seca na WSBK? Na de rit op de nieuwe # Ninja400 ? mijn gezicht zegt alles #girlswhoride pic.twitter.com/TXTualBfSq

— Cristy Lee (@CristyLee09) 6 juli 2018


In haar vrije tijd is Cristy behoorlijk actief op veel van de meest populaire sociale-mediasites, waaronder haar officiële Twitter- en Instagram-accounts. Daarnaast, ze lanceerde ook haar eigen website , waarop u informatie kunt vinden over al haar projecten.

Aanbevolen