Modellen

Wie is model Devin Brugman? Haar Wiki: Leeftijd, Lengte, Opleiding, Netto waarde, Vriendje, Affaire, Feiten, Gewicht, Etniciteit, Getrouwd

Wie is Devin Brugman?

Devin Brugman werd geboren op 26 december 1990 in Oakland, Californië, VS, en is een model, modeblogger en zakenvrouw, misschien wel het best bekend bij de wereld vanwege de lancering van haar eigen bikinilijn, Monday Swimwear, naast vele andere prestaties. Ze heeft ook haar eigen modeblog, A Bikini A Day, waarop ze haar eigen mode-ideeën en meningen deelt, samen met haar zakenpartner, Natasha 'Tash' Oakley.

https://www.instagram.com/p/Bj2dLidHoG0/

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Devin, een dochter van een voormalige modelmoeder en een zakenman als vader, bracht haar eerste vier jaar van haar leven door in Californië, maar verhuisde toen naar Maui, Hawaii, waar ze naar school ging, maar na het succesvol afronden van haar middelbare schoolopleiding keerde Devin terug naar de vasteland van de VS, die zich in Los Angeles vestigt en zich inschrijft aan de Mount St. Mary's University. Ze rondde haar studie bedrijfskunde af en trad in de voetsporen van haar vader, die een MBA-diploma heeft.

Carrièrebegin

Geïnteresseerd in mode van jongs af aan gingen Devin en haar vriendin Natasha Oakley op vakantie en pakten ze alleen hun bikini's in. Kort nadat ze op hun bestemming waren aangekomen, begonnen Devin en Natasha hun foto's in bikini te uploaden op hun respectieve Instagram-accounts. Geleidelijk aan begon Devins populariteit toe te nemen en elke nieuwe foto trok meer aandacht van een aantal succesvolle modehuizen en modellenbureaus. Binnen een paar dagen nadat bikinifoto's waren geplaatst, kregen Devin en Natasha een telefoontje van een modellenbureau, dat hen een professionele fotograaf aanbood om foto's te maken - de twee accepteerden het aanbod en de rest is geschiedenis.

Stijging naar bekendheid

Nadat ze de bijnaam hadden gekregen, begonnen Bikini Girls, Devin en Natasha hun eigen modeblog, waarin ze spraken over hun voorkeuren en antipathieën als het gaat om badkleding. Dit werk werd ook opgemerkt en de twee begonnen bikini's te ontvangen van een aantal modemerken om recensies en vervolgens commercials te doen. De twee zouden al snel zo'n 100 bikini's per dag krijgen, maar in 2014 begonnen ze hun eigen badkledingmerk - MONDAY Swimwear. Hun eerste lijn was in slechts twee dagen uitverkocht, waardoor de rijkdom van Devin aanzienlijk toenam, en sindsdien hebben de twee hun bedrijf uitgebreid tot een volledig assortiment strandkleding. De meisjes zijn nu meer georganiseerd en de nieuwe collecties worden tweejaarlijks uitgebracht met behulp van een direct-to-consumer e-commercemodel.
https://www.instagram.com/p/BkBD3bFnMHR/

Voortdurend succes

Sinds de lancering van de bikinilijn heeft MONDAY Swimwear de meisjes veel erkenning gekregen, zoals een van de zeven beste Amerikaanse badmodemerken voor vrouwen, vermeld door de Evening Standard. Verder hebben de twee samengewerkt met Guess, Wildfox, Misguided UK, BikBok, Beach Riot, Tory Burch en vele anderen. Haar carrière is net begonnen, maar deze modeblogger, model, ontwerper en zakenvrouw heeft een mooie toekomst voor zich, vind je niet?

Shady @mondayswimwear

Gepost door Devin Brugman Aan Donderdag 28 juni 2018

Weet je hoe rijk Devin Brugman is?

Hoewel haar carrière pas begin 2010 begon, is Devin er al in geslaagd om de top van de modellenindustrie te bereiken door samen te werken met een aantal succesvolle modemerken, en heeft ze al naam gemaakt in de mode-industrie. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Devin Brugman medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Brugman meer dan $ 300.000 bedraagt, maar zeker gestaag toeneemt.

De heuvels pic.twitter.com/I8uo5zbEfH

— Devin Brugman (@devinbrugman) 13 juni 2018

Weet u of ze vrijgezel is of aan het daten is, lees meer over haar relaties

Devin is erin geslaagd om haar carrière en haar liefdesleven te harmoniseren; ze heeft een relatie met Daniel Yaro, maar er is niet veel informatie over haar vriend, en hun relatie in het algemeen, maar de twee zijn vaak in het openbaar te zien, met foto's ook op Yaro's Instagram-pagina.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deel een diepe waardering voor gemeenschappelijke trolli-eieren

Een bericht gedeeld door daniel yaо (@yaro___) op 24 juni 2016 om 18:59 PDT

Vóór Daniel had Devin een relatie met de American Football-speler Gregg Little; hun relatie begon en eindigde in 2013 en volgens rapporten was de financiële status van Gregg de reden voor hun uiteenvallen.

Invloed van sociale media

Social-mediaplatforms, met name Instagram, hebben Devin geholpen te worden wie ze nu is; sinds de lancering van haar Instagram-pagina heeft Devin meer dan 1,3 miljoen mensen aangetrokken, die nu genieten van Devin's dagelijkse berichten, van bikinifoto's tot exclusieve diners en dagelijkse gebeurtenissen, die haar allemaal hielpen haar schare fans te vergroten.

https://www.instagram.com/p/Bj5ulk-Hkh9/

Er zijn veel andere berichten, die je allemaal kunt zien als je de link naar haar officiële pagina volgt. Ze beheert ook haar Monday Swimwear Instagram-pagina, die nu meer dan 315.000 volgers heeft.

Ze is ook actief op Facebook, waar haar fanbase meer dan 100.000 mensen telt, met wie ze haar foto's en nieuwste carrière-ondernemingen heeft gedeeld. Devin is geen onbekende op Twitter, maar haar populariteit op dit sociale medianetwerk is veel minder dan de die op Facebook, en vooral Instagram; haar officiële Twitter-account heeft ongeveer 65.000 volgers, maar veel van haar tweets zijn viraal gegaan, vooral die met haar bezoeken aan het strand met haar vriendin en zakenpartner Natasha.

Zij verkoopt zeeschelpen ? pic.twitter.com/NALDEVp2t6

— Devin Brugman (@devinbrugman) 22 mei 2018

Dus, als je nog geen fan bent van deze schoonheid, volg dan gewoon de links naar haar officiële pagina's en word er een.

Devin Brugman Lichaamsmaten, lengte en gewicht

Devin heeft de harten van velen veroverd met haar verbluffende uiterlijk, wat het haar alleen maar gemakkelijker maakte om een ​​succesvol model te worden. Ze staat op 1,73 m, terwijl ze 59 kg of 129 lb weegt, terwijl haar vitale statistieken 36-25-34 inch zijn. Nou, ze heeft zeker het lichaam van een model.

Haar zakenpartner, Natasha Oakley

Natasha Oakley werd geboren op 14 juli 1991 in Bronte, New South Wales, Australië; ze is nu een van de meest populaire beïnvloeders van badmodemode in Australië, met bijna twee miljoen volgers op haar officiële Instagram-pagina. Sinds de twee hun badkledinglijn lanceerden, heeft Natasha samengewerkt met een aantal populaire merken en ontwerpers, zoals St. Tropez Tan, Sunglass Hut, Carolina Herrera, American Express Platinum, en stond ze op de cover van verschillende internationale tijdschriften, zoals als Cosmopolitan Australia plus Finse en Duitse edities, Women's Health UK, daarna Arcadia Magazine, Collective Hub, en verscheen ook in de Australische versie van het tv-nieuwsmagazine 60 Minutes, naast vele andere prestaties. Ze heeft een relatie met het Franse model en personal trainer Gilles Souteyrand.

Aanbevolen