Beroemdheden

Wie is Moe Sargi? Wiki Biografie, leeftijd, vrouw, vermogen. Is hij NEP?

Wie is Moe Sargi?

Moe Sargi werd geboren onder het teken Schorpioen, op 3 november 1987 in Libanon, dus is hij momenteel 31 jaar oud. Hij wordt waarschijnlijk het best erkend als een sociale media-sensatie, die verschillende 24-uurs-nacht-uitdagingsvideo's postte op verschillende spookachtige locaties op zijn officiële titelloze YouTube-kanaal. Hij is ook een gamer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb binnenkort wat verrassingen voor jullie in petto. ?

Een bericht gedeeld door MOE SARGI (@moesargi) op ​​12 aug. 2019 om 19:02 PDT

Moe Sargi netto waarde

Zijn nettowaarde is ~ $ 1 miljoen, verzameld via verschillende sponsoring en advertenties.

Het vroege leven en onderwijs

Moe Sargi bracht zijn jeugd door in zijn geboorteplaats in Libanon, waar hij werd opgevoed door zijn ouders. Later verhuisde het gezin naar Canada.

Moe Sargi

Carrière als YouTuber

In februari 2013 lanceerde hij zijn officieel zelfgetiteld YouTube-kanaal. Zijn eerste video, getiteld COP WORDT PRANKED DOOR FAKE NSA-AGENT! | MOE SARGI, werd uitgebracht in juni van hetzelfde jaar en ging viraal. Later besloot hij om ook uitdagingsvideo's, vraag- en antwoordsessies, grapvideo's en video's van enge activiteiten te posten.

In de loop van de volgende jaren kregen zijn video's steeds meer aandacht en groeide het aantal abonnees gestaag dankzij zijn talent, zodat hij nu bijna twee miljoen heeft, terwijl zijn video's in totaal meer dan 257 miljoen views hebben, wat een aanzienlijk bedrag heeft toegevoegd aan Moe's vermogen. In de loop van de tijd heeft hij ook samengewerkt met OmarGoshTV, wat zijn populariteit verder heeft vergroot.

Zijn gamekanaal

'Moe speelt' , die hij in oktober 2017 lanceerde nadat hij had ontdekt dat de game-industrie enorm aan het uitbreiden was. Hij gebruikt het om video's te plaatsen waarin hij commentaar en facecam doet tijdens het spelen van games als Call Of Duty, Friday the 13e, Rocket League, enz.

NIEUWE VIDEO!! We hebben met Michael Jackson gecommuniceerd op de Spirit-box in het landhuis waar hij stierf https://t.co/bHAdkQw4Vr pic.twitter.com/V8zmWe8kW6

- MOE SARGI (@MoeSargi) 25 augustus 2019

Enkele van zijn meest populaire gamevideo's zijn MY HOUSE IS HAUNTED *I HAVE PROOF* SPOOKACTIVITEIT GEVANGEN OP CAMERA TIJDENS GAMING!, VRIJDAG DE 13E HET SPEL! ENIGSTE SPEL OOIT + NIEUWE HUIS TOUR, en DOEN JE DARES 1 VS 1 ROCKET LEAGUE (MOE SARGI), en vele anderen. Het kanaal heeft momenteel meer dan 140.000 abonnees, terwijl zijn video's in totaal meer dan twee miljoen views hebben, waardoor zijn vermogen verder toeneemt.

Persoonlijk leven en hobby's

Moe Sargi verloofde zich in 2017 met zijn vriendin Shadia, en volgens haar officiële Instagram-account , het paar wisselde hun huwelijksgeloften uit in augustus 2018. Het paar heeft nog geen kinderen. Hun huidige verblijfplaats is in Ontario, Canada. Over zijn hobby's gesproken, Moe brengt zijn vrije tijd door in de natuur en staat bekend als gediplomeerd duiker.

Aanbevolen