Acteurs

Wie is de echtgenoot van Molly Ephraim? Dating- en relatielijst

Wie is de echtgenoot van Molly Ephraim?

Molly Ephraim is een ambitieuze film-, televisie- en toneelactrice, die bekendheid verwierf door haar vertolking van Mandy Baxter in de sitcom Last Man Standing (2011-2017). Wat weet je echter over haar persoonlijke leven - is ze vrijgezel, aan het daten of misschien getrouwd? Nou, eigenlijk is Molly vrijgezel, maar ze heeft niet veel onthuld over haar persoonlijke leven.

Bekijk dit bericht op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Molly Efraïm (@mollyephraim) op 25 december 2018 om 15:37 uur PST

Lijst met relaties van Molly Ephraim

Sinds ze de acteerwereld is binnengegaan en de status van beroemdheid heeft gekregen, is Molly niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven. Hopelijk begint Molly dergelijke details te delen en onthult ze haar datinggeschiedenis met haar fans die in honderdduizenden worden geteld.

Molly Ephraim Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Molly Ephraim werd geboren op 22 mei 1986 in Philadelphia, Pennsylvania, VS, van joodse afkomst, de dochter van William F. Ephraim en zijn vrouw Nina Z; ze heeft een broer genaamd Max. Al op jonge leeftijd begon ze haar acteervaardigheden aan te scherpen, ze verscheen als een kindactrice in toneelstukken die werden opgevoerd in Bucks County Playhouse, en naarmate ze ouder werd, veranderde ze langzaam in een professionele actrice, optredend in het Prince Music Theatre en Arden Theatre Company in Filadelfia. Na haar toelatingsexamen op de middelbare school schreef Molly zich in aan de Princeton University, waar ze een Bachelor of Arts-graad in Religiewetenschappen behaalde.

Molly Efraïm

Carrièrebegin

Molly's carrière begon op het podium - ze maakte haar Broadway-debuut in 2002 en speelde Roodkapje in het toneelstuk Into the Woods, waarvoor ze een Drama League Award-nominatie ontving. Slechts een jaar later maakte ze haar filmdebuut als Ally Hench in de televisiefilm Hench at Home, en keerde in 2004 terug op het podium als Bielke in het toneelstuk Fiddler on the Roof. Haar carrière stagneerde een beetje voordat ze de rol van Rachel Stein in het toneelstuk End Days in 2009 verwierf, waarna ze zich meer ging richten op schermrollen en in 2010 haar eerste opvallende verschijning maakte als Ali Rey in de horrorfilm Paranormal Activity, het herhalen van de rol in het vervolg in 2014, getiteld Paranormal Activity: The Marked Ones.

Stijging naar bekendheid

Het was in 2011 dat Molly haar doorbraakrol kreeg, als Mandy Baxter in de tv-comedyserie Last Man Standing (2011-2017), met in de hoofdrol Tim Allen, Nancy Travis en Hector Elizondo. Ze speelde in 130 afleveringen van de bekroonde serie, wat haar populariteit en rijkdom zeker verhoogde. In de afgelopen jaren zette Molly haar roem voort en verscheen ze in verschillende tv-series zoals Brockmire (2017), Halt en Catch Fire (2017), waarin ze Alexa Vonn speelde, en ook Irene Kelly speelde in de film The Front Runner, een biopic over de presidentiële campagne van de Amerikaanse senator Gary Hart in 1988.

Molly Ephraim Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Molly een vrij populaire actrice geworden, met ongeveer 20 film- en tv-credits, hoewel ze ook haar talent op het podium heeft uitgedrukt, die allemaal hebben bijgedragen aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Molly Ephraim is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Ephraim zo hoog is als $ 1 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Molly Ephraim Internet Fame

In de loop der jaren heeft Molly een behoorlijke schare fans opgebouwd, vooral op sociale-mediaplatforms Instagram , waarop ze bijna 80.000 volgers heeft. Ze heeft vaak haar meest recente carrière-inspanningen gedeeld, en ook enkele details uit haar persoonlijke leven, zoals het feit dat ze een hond die bij haar in haar appartement woont. Molly is niet actief op Facebook en heeft haar verwijderd Twitter account .

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente actrice, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is.

Molly Ephraim Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Molly Ephraim is en hoeveel ze weegt? Welnu, Molly staat op 5ft 1 inch, wat gelijk is aan 1,55 m, terwijl ze ongeveer 110 lbs of 50 kg weegt, en haar vitale statistieken zijn 36-24-35 inch. Ze heeft donkerbruin haar, hoewel ze het soms blond verft, en ze heeft bruine ogen.

Aanbevolen