Journalisten

Wie is Molly Qerim? Haar Wiki: Verloofd met Jalen Rose, Nettowaarde, Salaris, Vriendje

Wie is Molly Qerim?

Molly Qerim werd geboren op 31 maart 1984 in New Haven, Connecticut, VS, en is een sportanker en moderator, vooral bekend als onderdeel van de ESPN-show getiteld First Take. Ze heeft ook tal van andere shows georganiseerd, waaronder de NFL AM van het NFL Network.

Bekijk dit bericht op Instagram

NBA-finale

Een bericht gedeeld door Molly Qerim Rose (@mollyqerim) op 2 juni 2018 om 17:20 uur PDT

De rijkdom van Molly Qerim

Hoe rijk is Molly Qerim? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 3 miljoen, meestal verdiend door succes als sportzender. Ze werkte eerder ook als sportanker en verslaggever voor het NFL-netwerk, voordat ze verder ging met meer hostingtaken. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Molly groeide op in New Haven, maar er is weinig andere informatie beschikbaar over haar jeugd of haar familie. Het is bekend dat ze later een hbo-opleiding ging volgen aan de Universiteit van Connecticut, waar ze communicatie studeerde met een minor in bedrijfskunde. Na haar afstuderen behaalde ze in 2007 een master in omroepjournalistiek aan de Quinnipiac University.

Proficiat! ? pic.twitter.com/K5YDUTdDqV

- Molly Qerim Roos (@MollyQerim) 10 juni 2018

Carrière in de sport

Qerim begon haar carrière in de journalistiek door te tekenen bij het CBS Sports Network als anker en verslaggever. Ze deed verslag van tal van sporten voor CBS, maar hield zich voornamelijk bezig met universiteitsvoetbal, maar ook met het NCAA-toernooi en de US Open-tennistoernooien. Ze werkte ook als een anker in de studio met tal van programma's, waaronder Bracket Breakdown, MaxPreps Lemming Report, Full Court Press en SEC Tonight. Uiteindelijk maakte ze de overstap naar ESPN en zou ze UFC-worstelevenementen gaan verslaan voor het sportnetwerk; ze was ook meerdere keren mede-organisator van de jaarlijkse World MMA Awards.

Molly begon met het verslaan van college football voor ESPN en ESPN2, en werd de interactieve gastheer voor College Football Live, en ze werd ook een verslaggever voor Fantasy Football Now, wat haar naar een Emmy-prijs leidde dankzij haar bijdrage aan de show. Een ander programma waar ze deel van uitmaakte was Campus Connection, dat ze mede-presenteerde op ESPNU. Ze heeft ook andere inhoud bijgedragen voor projecten van ESPN, voornamelijk als onderdeel van de digitale ruimte van het kanaal en interviews met beroemdheden en atleten voor ESPN.com en ESPN Mobile. Ze heeft ook deel uitgemaakt van meerdere Super Bowls als presentatrice en verslaggever, en heeft verslag gedaan van verschillende sportevenementen op de rode loper.

Quavo & Shaq-diesel.

Gepost door Molly Qerim Rose Aan Donderdag 22 februari 2018

Ander werk

Molly heeft deelgenomen aan de presentatie van de Heisman Trophy en ook aan verschillende NBA-evenementen. Ze was te zien bij de NBA Draft en de NBA All-Star Game, en rapporteerde de MLB All-Star Game, waarbij ze voornamelijk on-site rapportages en interviews deed tijdens deze spraakmakende evenementen. In 2015 werd ze interim-presentator van de ESPN2-show First Take, een talkshow die ook beschikbaar is als een reclamevrije podcast. Ze werd vervolgens de vaste presentator van First Take en verving Cari Champion in de ESPN-vlaggenschipshow getiteld Sports Center, een dagelijks sportnieuwsprogramma dat tot 12 uitzendingen per dag heeft.

Ze heeft ook tegelijkertijd gewerkt als onderdeel van het NFL-netwerk, als anker en verslaggever, en presenteerde NFL Fantasy Live en NFL AM of NFL All Morning, die van 2012 tot 2015 liep voordat ze op pauze ging.

Persoonlijk leven en huwelijk

Qerim heeft verklaard dat ze half Italiaans en half Albanees is. In 2016 begon ze te daten met voormalig professionele basketbalspeler die sportanalist Jalen Rose werd. Hoewel er heel weinig informatie is gedeeld over hun relatie, gaan er geruchten dat ze verloofd zijn, hoewel er geen bevestiging is van een van hen. In 2018 maakte ze bekend dat ze lijdt aan ernstige endometriose, een aandoening die het weefsel aantast dat de binnenkant van de baarmoeder bedekt. In die toestand groeit het weefsel buiten de baarmoeder en veroorzaakt chronische bekkenpijn en onvruchtbaarheid. Hoewel de oorzaak niet duidelijk is, treedt de meeste pijn op tijdens de menstruatie en geslachtsgemeenschap.

Is Molly Qerim op sociale media?

Net als tal van sportuitzendingen, is Molly erg actief op sociale media, met name op Instagram, Twitter en Facebook. Haar Instagram-account is voornamelijk gevuld met foto's van haar dagelijkse inspanningen en foto's van haar samen met vrienden. Ze is ook te zien in trainingsvideo's en in enkele video's die verband houden met haar journalistieke werk. Op Twitter plaatst ze voornamelijk haar dagelijkse gedachten, maar ook gebeurtenissen van over de hele wereld, evenals haar gedachten over recente sportgames zoals de NBA-play-offs. Haar Facebook-account heeft vergelijkbare inhoud als die van haar andere sociale-media-accounts, waarbij vaak dezelfde foto's worden geplaatst.

Aanbevolen