Auteurs

Wie is de zus van Monica Crowley, Jocelyn Elise Crowley? Haar Wiki: Echtgenoot Alan Colmes, Netto waarde, Hoogte, Huwelijk, Familie, Bio, Ouders

Wie is de zus van Monica Crowley, Jocelyn Elise Crowley?

Jocelyn Elise Crowley werd geboren op 5 mei 1970 in Fort Huachuca, New Jersey, VS, en is een auteur en professor, maar misschien beter bekend als de vrouw van de televisiejournalist Alan Colmes. Ze is ook de zus van een andere journalist, Monica Crowley.

Het vermogen van Jocelyn Elise Crowley

Hoe rijk is Jocelyn Elise Crowley? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 12 miljoen, voornamelijk verdiend door een succesvolle carrière in het academische veld, gestimuleerd door talloze televisie-optredens in de loop van haar carrière. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Jocelyn Elise werd geboren in Fort Huachuca, een legerbasis buiten Sierra Vista, maar zou samen met haar zus opgroeien in Warren Township, New Jersey. Er is heel weinig bekend over haar opvoeding of hoe ze ertoe kwam een ​​carrière in de academische wereld na te streven. Ze ging naar de Cornell University en voltooide haar bachelor. Daarna ging ze naar de Georgetown University om haar master in openbare orde te behalen en voltooide daarna een Ph.D. aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Bekijk dit bericht op Instagram

Praten #graydivorce met auteur #JocelynCrowley en advocaat @marilynchinitz #gdny

Een bericht gedeeld door Rosanna Scotto (@rosannascoto) op 19 februari 2018 om 9:13 uur PST

Academische carrière en schrijfwerk

Crowley vond tal van werkmogelijkheden als onderdeel van de academische kring na het voltooien van haar studie. Ze werd professor aan de Rutgers University en is ook docent aan de Bloustein School of Planning and Public Policy. Ze werd ook verbonden aan de afdeling Vrouwen- en Genderstudies en trad toe tot het John J. Heldrich Center for Workforce Development in Rutgers als senior fellow.

Naast haar onderwijswerk is ze ook een gevestigde auteur. Ze heeft in de loop van haar carrière verschillende boeken geschreven, waaronder Mothers Unite! Organiseren voor flexibiliteit op de werkplek en de transformatie van het gezinsleven. Ze schreef ook The Politics of Child Support in America, waarin wordt gesproken over wetten rond familie. Haar andere boek is Defiant Dads: Father's Rights Activists in America, dat ook over openbare orde en gezinnen gaat. Ze doet ook veel onderzoekswerk als onderdeel van haar academische werk. Het is bekend dat ze ook de impact van echtscheiding en individuen en gezinnen bestudeert, en heeft over het onderwerp geschreven.

Zus – Monica Crowley

De zus van Jocelyn Elise is politiek commentator en lobbyist Monica Crowley, die bekend staat om haar werk als Fox News-bijdrager voor het grootste deel van haar carrière. Ze is ook de voormalige online opinieredacteur van The Washington Times en is lid van de Council of Foreign Relations. Ze werd in 2016 door de regering Donald Trump aangesteld als plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur voor de Nationale Veiligheidsraad. Ze zou zich echter terugtrekken uit haar functie slechts een maand nadat ze was toegewezen, nadat bekend was geworden dat ze delen van haar 2000 Ph.D. proefschrift, evenals haar boek uit 2012 What the (Bleep) Just Happened.

#AlanColmes vrouw #JocelynCrowley is zus van #MonicaCrowley van #FOXNewsUS https://t.co/pn2qNQan7M pic.twitter.com/ySCWx1kOkV

— Weergaven Headlines (@ViewsHeadlines) 26 februari 2017

Huwelijk met Alan Colmes

Alan Colmes was een radio- en televisiepresentator, vooral bekend van zijn werk voor Fox News Channel, waar hij als liberaal politiek commentator diende. Hij was de gastheer van zijn eigen radioshow genaamd The Alan Colmes Show, die werd uitgezonden door Fox News Radio. Ander werk dat hij in de loop van zijn carrière deed, was als co-host van Hannity & Colmes en in het liberale panel voor The Greg Gutfeld Show. Hij had ook zijn eigen blog en schreef tijdens zijn carrière twee boeken.

Alan en Jocelyn Crowley trouwden in 2003 en hadden naar alle waarschijnlijkheid een gelukkig huwelijk van 14 jaar tot de vroegtijdige dood van Colmes. Ze hadden geen kinderen. Haar man leed aan lymfoom of bloedkanker die de witte bloedcellen aantastte, wat uiteindelijk zijn tol eiste van Colmes in 2017, toen hij op 66-jarige leeftijd stierf in het Memorial Sloan Kettering Cancer Center. getrouwd en steunden elkaar gedurende hun loopbaan. Volgens berichten probeerde Alan zijn ziekte voor zijn vrouw te verbergen, omdat hij niet wilde dat ze van streek zou raken of zich zorgen zou maken.

Is Jocelyn Elise Crowley op sociale media?

Net als veel vrouwen of zussen van omroeppersoonlijkheden, houdt Jocelyn Elise zich voornamelijk online door geen sociale media-accounts te hebben die zijn gekoppeld aan Twitter, Instagram of Facebook. Ze heeft echter wel haar eigen persoonlijke website die voornamelijk wordt gebruikt om haar werk als auteur te promoten. Daar wordt ook recent nieuws over haar geplaatst.

Veel van haar geschreven werk voor de academie is online te vinden en ze heeft ook tal van profielen van de scholen waaraan ze is verbonden.

Aanbevolen