Tv-Beroemdheden

Wie is Moonshiner Tim Smith? Zijn Wiki: Netto waarde, vrouw, huwelijk en zaken

Het vroege leven en onderwijs

Als zoon van een moonshiner en kleinkind van een andere moonshiner, was Tim voorbestemd om deze zogenaamde carrière zelf na te streven. Er zijn geen details over zijn jeugd en opleiding, maar van jongs af aan leerde hij het vak van moonshining.

Carrièrebegin

Tim zette de erfenis van zijn vader voort toen hij in zijn tienerjaren alleen maneschijn begon te maken en in de loop der jaren behoorlijk succesvol is geworden. Het was echter pas in 2011 en de show Moonshiners dat Tim populair werd.

Moonshiners

Moonshiners is de docudrama-show over mensen die maneschijn met een hoog alcoholgehalte produceren; illegaal in het grootste deel van de VS, is de groep moonshiners gevestigd in de Appalachian Mountains van Kentucky, South Carolina, Virginia, Tennessee en North Carolina. De serie toont ook wetsontduikende technieken die worden gebruikt bij het maken van deze illegale drank. De show leidde tot een aantal controverses, maar volgens autoriteiten, waaronder het Virginia Department of Alcoholic Beverage, zal het Virginia ABC Bureau of Law Enforcement actie ondernemen als er iets illegaals in de show is.

Dankzij zijn kennis, eerdere succes en ervaring werd Tim door de producenten van Discovery Channel gekozen als een van de belangrijkste castleden voor hun nieuwe reality-tv-serie Moonshiners. Enkele van de andere castleden zijn Tickle en Marvin Popcorn Sutton, vervolgens Jeff, Mark en Josh, naast vele andere moonshiners die deze show behoorlijk populair hebben gemaakt. Tim is verschenen in meer dan 75 afleveringen van de veelgeprezen show, die zijn populariteit en vermogen alleen maar heeft vergroot.

Climax Moonshine

Sinds hij meedeed aan de show en leerde van andere moonshiners, besloot Tim om legale productie van moonshine te starten. Hij lanceerde in 2013 zijn eigen maneschijnmerk, Climax Moonshine genaamd, en sindsdien kan hij zijn drank laten verkopen in winkels in staten als Georgia, Tennessee, West Virginia en South Carolina. Opererend vanuit Kentucky is Tim erin geslaagd zijn kleine koninkrijk uit te breiden en een klein fortuin te verdienen.

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Tim Smith is?

Tim is het grootste deel van zijn leven gericht op maneschijn en is behoorlijk succesvol geworden in zijn werkgebied, wat hem heeft geholpen zijn vermogen met een grote marge te vergroten, en zijn optreden in Moonshiners heeft ook zijn rijkdom ten goede gekomen. Laten we dus eens kijken hoe rijk een van de meest populaire moonshiners is. Volgens gezaghebbende bronnen is het vermogen van Smith zo hoog als $ 500.000 - best netjes voor een moonshiner, vind je niet?

Het leven achter de schermen

Als het gaat om zijn leven buiten zijn professionele carrière, is Tim sinds 1986 getrouwd met Shelby; het echtpaar heeft een zoon, genaamd Jt.

Chef van de Climax-brandweer

Tim is ook hoofd van de Climax Volunteer Fire Department in Pittsylvania County, Virginia. Als hij niet op de show is en maneschijn maakt, helpt Tim zijn vrijwilligersteam om branden in en rond de gemeenschap te blussen. Zijn vrouw, Shelby, maakt ook deel uit van de afdeling, terwijl zijn zoon ook de ambitie heeft om in de toekomst junior brandweerman te worden.

Aanwezigheid op sociale media

Tim is geen grote fan van de populaire social media platforms en er is geen spoor van officiële pagina's op deze drie populairste platforms. Zijn merk Climax Spirits is echter sinds 2013 online op Twitter en heeft tot nu toe meer dan 10.000 volgers, waarschijnlijk tevreden klanten, toch? Op dit account heeft Tim zijn werk gepromoot, inclusief zijn nieuwe product, Climax Whisky Wood-Fired.

Aanbevolen