Journalisten

Wie is Morgan Radford? Haar biografie: vader, lengte, nettowaarde, salaris, carrière als journalist

Wie is Morgan Radford?

Morgan Kelly Radford werd geboren op de 18eeNovember 1987, in Greensboro, North Carolina, VS, van Afrikaanse, Cubaanse en Amerikaanse afkomst. Ze is journaliste en nieuwsverslaggever voor televisie, die waarschijnlijk het best te herkennen is aan haar werk als correspondent in New York voor NBC News.

Bekijk dit bericht op Instagram

Naar aanleiding van het laatste nieuws over de #RoyalWedding w/ @todayshow! ????✨

Een bericht gedeeld door Morgan Radford (@morgankradford) op 19 mei 2018 om 3:58 uur PDT

Leven voor Fame

Morgan bracht haar jeugd door in Greensboro, waar ze werd opgevoed door haar vader, een werknemer bij de spoorwegen wiens naam onbekend is in de media, en haar moeder, Dr. Lily Kelly-Radford, een gepensioneerde klinisch psycholoog en managementconsulent. Wat haar opleiding betreft, ging Morgan naar de Grimsley High School, en na haar toelatingsexamen schreef ze zich in bij Duke University, later als junior overstapte ze naar Harvard University, waar ze cum laude afstudeerde en haar BA-graad in Foreign Language Citations in French and Spanish and Social Studies behaalde in mei 2009.

Bekijk dit bericht op Instagram

Uit een nieuwe studie blijkt dat dit kleine meisje uit #Greensboro, North Carolina iets boven de armoedegrens zou moeten verdienen ($16K per jaar). Ze is zwart en komt uit een gemengde buurt in #TheSouth. Maar de zwarte jongens in de buurt? Ze doen het veel slechter. Ze verdienen gemiddeld slechts $ 7,2K per jaar. De blanke studenten ten noorden van haar? Ze verdienen $ 34k, meer dan het dubbele, wat ze verdient. . Deze @harvard-studie — op de cover van de @nytimes deze week? — stelt vast dat het verschil tussen het wel of niet bereiken van de American Dream *kan* neerkomen op in welke buurt we zijn geboren. Ik herhaal: WELKE ?? BUURT??. . Bovendien? Slechts 50 procent van ons gaat meer geld verdienen dan onze ouders. . Daarom besloot Harvard een stel nerdy (en schattige! ??‍?) wetenschappers samen te brengen om letterlijk van stad tot stad te gaan, in een poging enkele steden te helpen waar kinderen *vooral* in gevaar zijn - het beter te doen. . Hoe vinden ze deze kinderen? Een kaart. Het ziet er bijna uit als een Google Maps. ? U kunt uw exacte stad typen - en zien wat * uw * verwachte resultaat van succes zou kunnen zijn - en hoe dat kan verschillen van de buurt naast u. Probeer het! ? Wat zeggen de gegevens over je 'kap? ➡️Www.OPPORTUNITYATLAS.ORG . Dankzij deze economische #RoadWarriors die op het trottoir beuken om onze buurten inclusiever, onze kansen meer beschikbaar en onze wereld een VEEL beter te maken. ?‍?‍?‍? #BeAVillage #TBT

Een bericht gedeeld door Morgan Radford (@morgankradford) op 4 oktober 2018 om 8:00 uur PDT

Carrièrebegin

Morgan begon haar carrière als journalist en werd in hetzelfde jaar aangenomen als stagiair voor Morning Express bij Robin Meade bij het CNN-netwerk. In 2010 ontving ze een Fulbright-beurs , een van de vele culturele uitwisselingsprogramma's in de VS, dus bracht ze enige tijd door als lerares Engels aan de Universiteit van KwaZulu-Natal in Durban, Zuid-Afrika, en kreeg toen een aanbod om achter de schermen te werken als productieassistent voor EPSN tijdens de FIFA 2010 Wereldbeker.

De jaren 2010 en Rise to Fame

In de volgende twee jaar behaalde Morgan haar MA-graad in Broadcast Journalism aan de Columbia University en werd ze benoemd tot Edith Pulitzer Moore en Joseph Pulitzer II Fellow. Direct daarna kwam Morgan op de voorgrond toen ze begon te werken als fellow bij het ABC-netwerk, en al snel werd ze gepromoveerd om te werken in de positie van een anker voor ABC News Now. Haar academische kwalificaties hebben haar geholpen om zo snel de ladder van succes te beklimmen.

5 steden. 5 dagen. ️

Gepost door Morgan Radford Aan Donderdag 23 Augustus 2018

Recente jaren en NBC News

In 2013 verliet Morgan het ABC om zich aan te sluiten bij Al Jazeera America, een internationale nieuwsorganisatie, waar ze werkte als nieuwslezer en correspondent in het weekend. Nadat ze er twee jaar had doorgebracht en meer ervaring had opgedaan, besloot ze om: word lid van NBC News in september 2015 en werkt daar nog steeds als correspondent. Morgan verschijnt in verschillende programma's, waaronder NBC Nightly News, TODAY Show en MSNBC, en heeft ook verschillende verhalen behandeld, zoals de presidentsverkiezingen van 2012, de evolutie van de betrekkingen tussen de VS en Cuba, de dood van Amerikaanse winkelcentra, de Boston Marathonbombardementen, de dodelijke overstromingen in West Virginia en de schietpartij op de Washington Navy Yard, enz.

Is democratisch socialisme de volgende grote golf om naar te kijken in dit jaar? #midterms ? Conservatief #Republikeinen hebben zich ertegen verzet en zelfs een of andere vestiging? #democraten zeggen dat het nooit zal werken. Maar... kan het? En nog belangrijker: ZAL het? Doe mee om 10:45 uur @MSNBC . @AFancoTX pic.twitter.com/VPPsBPFKA3

— Morgan Radford (@MorganRadford) 12 september 2018

Morgan Radford Netto waarde en salaris

De nettowaarde is meer dan $ 1 miljoen. Haar jaarsalaris is meer dan $ 120.000.

Gepost door Morgan Radford Aan zaterdag 1 september 2018

Priveleven

Er is geen betrouwbare informatie of ze een vriend heeft of niet. Hoewel ze open is over haar werkleven, is ze precies het tegenovergestelde als het gaat om het persoonlijke leven, maar men gelooft dat ze nog steeds vrijgezel is. Haar huidige woonplaats is in New York City.

Uiterlijk en vitale statistieken

Lang donkerbruin haar en donkerbruine ogen. Hoogte van 1,65 m, terwijl haar vitale statistieken 34-25-35 zijn.

Aanbevolen