Journalisten

Wie is NBC-verslaggever Stone Phillips? Waar is hij nu? Zijn Wiki: Vrouw Debra Phillips, Net Worth Today, Familie, Carrière, Feiten

Wie is NBC-verslaggever Stone Phillips?

Geboren Stone Stockton Phillips onder het teken Boogschutter op de 2ndvan december 1954 in Texas City, Texas, VS, van Schotse afkomst, Stone Phillips is een 63-jarige blanke tv-reporter en correspondent. Hij is misschien het best bekend als voormalig co-anker van het tv-nieuwsmagazine Dateline NBC. Hij heeft gedurende zijn hele carrière een aantal andere functies gehad bij verschillende tv-stations en was sinds 1986 actief in de soms lucratieve verslaggevingsbusiness.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn #MCM De enige, de enige Stone Phillips. Toen ik op de middelbare school zat, was ik geobsedeerd door Stone Phillips en religieus afgestemd op Dateline, zodat hij me keiharde nieuwsverhalen en actuele gebeurtenissen kon brengen. *zwijmel*

Een bericht gedeeld door Melissa Dubay Fernandez (@itsgrammahunnybitches) op 7 juli 2014 om 13:16 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Stone werd geboren in een gezin onder leiding van zijn vader Victor, een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, en zijn moeder, een chemisch ingenieur bij Monsanto en een onderwijzeres. Hij groeide eigenlijk op in de Claymont-sectie van Ballwin, Missouri, met zijn zus Minta en broer Victor III, hoewel hun leeftijd onbekend is. Stones ouders waren de stichtende leden van de gemeente in de St. Martin's Episcopal Church in Ellisville, Missouri, waar Stone als jonge acoliet aanwezig was. Volgens zijn opleiding ging Stone naar de Parkway West High School in zijn geboorteplaats, waar hij zowel een erestudent was als een quarterback in het voetbalteam van zijn school. Na zijn toelatingsexamen in 1973 schreef hij zich in aan de Yale University en zette zijn uitmuntendheid voort in zowel mentale als fysieke campusactiviteiten. In feite was hij de beginnende strateeg voor het Yale Bulldogs-team dat in 1976 het Ivy League-voetbalkampioenschap won. Hij was ook lid van het geheime genootschap van Yale, genaamd Scroll and Key. Bovendien verdiende hij de F. Gordon Brown Award voor uitmuntend academisch en atletisch leiderschap, en studeerde in 1977 cum laude af en behaalde een bachelordiploma in filosofie.

Carrière

Omdat hij geen baan kon vinden in het beroep waarin hij geïnteresseerd was, werkte Stone eerst als corrigerende lees- en wiskundeleraar in het Fulton County Juvenile Detention Center, en werkte ondertussen ook 's nachts als ober. Ten slotte kreeg hij in 1978 een reportagebaan bij WXIA-TV en twee jaar later werd hij door ABC News ingehuurd als opdrachtredacteur voor het Washington D.C.-bureau. Er gingen nog eens twee jaar voorbij en hij werd gepromoveerd tot correspondent in de lucht, waar hij verslag deed van crises zoals de oorlog in Libanon en de verkiezing van Rajiv Gandhi na de moord op zijn moeder. In 1986 kreeg hij een regelmatige aanwezigheid in het ABC-nieuwsmagazine 20/20, terwijl hij tegelijkertijd diende als een vervangende gastheer voor Good Morning America. Hij bleef daar tot 1992, toen hij bij NBC News kwam als mede-anker van Dateline NBC, waar hij enkele van de meest beruchte moordenaars mocht interviewen, zoals Jeffrey Dahmer en Bernhard Goetz. Hij bleef op deze positie tot 2007. Zijn carrière kwam een ​​beetje tot rust, maar Stone produceerde en presenteerde documentaires zoals Moving with Grace voor PBS, totdat hij in 2012 een verslaggever werd voor PBS' NewsHour.

hou van het leven

Wat betreft de romantische betrokkenheid van Stone, er is niet veel informatie over deze kwestie voorafgaand aan zijn huwelijk, dat op een niet-gespecificeerde datum plaatsvond. Hij is getrouwd met Debra Del Toro-Phillips, een Puerto Ricaanse die een carrière in de mode-industrie had voordat hij terugkeerde naar de universiteit om een ​​master in sociaal werk te behalen. Samen hebben ze een zoon genaamd Streeter, die in 1988 werd geboren. Ze zouden ook een dochter krijgen, maar die stierf helaas op de dag dat ze werd geboren, in augustus 1995. Er is geen controverse geweest over Stone's huwelijk.

zijn prijs

Stone is de trotse houder van een Emmy Award voor Outstanding Interview, dankzij zijn bekwame gesprek op de camera met de genoemde Bernhard Goetz, de moordenaar die vier Afro-Amerikaanse tieners neerschoot in de metro van New York City. Hij interviewde ook Lynndie England, een soldaat uit het Amerikaanse leger die sprak over het gevangenisschandaal in Abu Ghraib, over verschillende vermeende mensenrechtenschendingen door het Amerikaanse leger en de CIA tegen de gedetineerden van de genoemde gevangenis in Irak.

w/ [e-mail beveiligd] Bekijk. liet hem zijn nieuwe bk ondertekenen, hij bedankte me voor het 'kopen' en schreef 'To Stone, een van mijn helden.' GRAPPIG! pic.twitter.com/Dkm8PK0C

— Steen Phillips (@stonephillips) 31 januari 2012

Wat is de nettowaarde van Stone Phillips?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Stone Phillips medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Stone's geaccumuleerde rijkdom bijna $ 15 miljoen bedraagt, terwijl zijn jaarsalaris nog niet aan de media is bekendgemaakt; dit cijfer is grotendeels geholpen door zijn talrijke successen in de nieuwsindustrie, terwijl de grootste bijdrage komt van zijn langdurige aanwezigheid op het scherm als crisisverslaggever en interviewer. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Hallo allemaal, ik hoop dat jullie allemaal een nieuwe video zullen bekijken die ik op mijn website, StonePhillipsReports.com, heb geplaatst. Zijn…

Gepost door Stone Phillips-rapporten Aan woensdag 2 mei 2012

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de correspondent, wordt door verschillende bronnen beweerd dat zijn lengte 1,89 m is, maar andere statistieken zijn niet bekend. Zijn haar is donker en zijn ogen zijn lichtgroen, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen als normaal wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve verslaggevers om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de mediabedrijven waar ze werkzaam zijn, en daarmee hun eigen bedrijf, te vergroten. netto waarde. Het lijkt erop dat Stone zelf een actieve abonnee is van deze beroemdheidstrend, aangezien hij aanwezig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken, op één na. Zijn Facebook-pagina wordt momenteel gevolgd door 1.500 mensen, terwijl zijn Twitter-account iets minder dan 1.200 fans heeft. Zijn Instagram-account bestaat nog niet of is niet toegankelijk voor het grote publiek.

Aanbevolen