Modellen

Wie is Neymar ex-vriendin Gabriella Lenzi? Haar Wiki: Model, Getrouwd, Leeftijd, Nettowaarde, Affaire

Wie is Gabriella Lenzi?

Gabriella Lenzi werd geboren op de 22endSeptember 1994 in Balneário Camboriú, Santa Catarina, Brazilië, en is een fotomodel en sociale media-persoonlijkheid, maar die populariteit verwierf als (nu ex-) vriendin van de beroemde Braziliaanse voetballer Neymar.

Bekijk dit bericht op Instagram

Meisjes! Voor degenen onder jullie die me vroegen naar de sieraden die ik draag... het is van lieve en getalenteerde @marisaclermannjoias ?#summervibes #girlsbestfriend

Een bericht gedeeld door Gabriella Lenzi (@gabriellalenzi) op ​​5 augustus 2018 om 15:34 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Gabriella bracht haar jeugd door in Sao Paolo, Brazilië, waar ze werd opgevoed door haar vader, Alessander Lenzi, en haar moeder, Izabella Zapata. Andere informatie is niet bekendgemaakt aan het publiek, behalve de feiten dat ze de Braziliaanse nationaliteit en Zuid-Amerikaanse etniciteit heeft. Wat haar opleiding betreft, ging Gabriella naar de Fundacao Amanda Alvares Penteado in Sao Paulo, Brazilië, waar ze mode studeerde.

Modellencarrière

Tijdens haar carrière raakte Gabriella al heel vroeg geïnteresseerd in mode en begon ze een carrière als fotomodel in haar tienerjaren en werd ze het gezicht van het DF Model Agency. Ze werkt nog steeds voor het bureau, dat is gevestigd in Joinville, Santa Catarina, Brazilië.

Bekijk dit bericht op Instagram

?? @inti_swim ️

Een bericht gedeeld door Gabriella Lenzi (@gabriellalenzi) op ​​4 aug. 2018 om 17:42 PDT

Populariteit door relatie

Gabriella werd echter pas in 2014 beroemd, toen begon te daten met een van de beroemdste Braziliaanse voetballers , Neymar da Silva Santos Júnior, een voormalig speler bij FC Barcelona in Spanje, die momenteel speelt voor Paris Saint-Germain F.C. in Frankrijk - hun relatie werd openbaar tijdens de 2014 FIFA World Cup in Brazilië. Hoewel het maar enkele maanden duurde, hielp het haar snel de ladder van succes te beklimmen.

Afbeeldingsbron

Sociale media persoonlijkheid

Ze runt haar officiële Instagram account, waarop ze meer dan 1,5 miljoen volgers heeft, evenals haar officiële Twitter account en haar officiële Facebook pagina , waarop ze haar aankomende projecten promoot en andere verschillende inhoud uit haar privéleven deelt. Bovendien begon Gabriella haar officiële titelloze YouTube-kanaal in 2014, het plaatsen van verschillende video's en vlogs. Ze heeft momenteel bijna 90.000 abonnees op haar kanaal, dat meer dan 4,4 miljoen views heeft getrokken. Ze maakt nu ook deel uit van het kanaal Nosso Canal.

Klaar voor vertrek #BaileDaVogue2018 pic.twitter.com/h0639JNNNN0

- Gabriella Lenzi (@GabriellaLenzi) 2 februari 2018

Gabriella Lenzi Netto waarde

Meer dan $ 400.000.

Zo geweldig Rusland.. #moskou #worldcup2018 #russia – jurk: @us2brand

Gepost door Gabriella Lenzi Aan maandag 16 juli 2018

Priveleven

Voordat ze met Neymar uitging, had Gabriella Lenzi een relatie met Gabriel Kunda Junior, die ook bekend staat als profvoetballer uit Zambia. betrokken bij zanger Justin Bieber Er wordt echter aangenomen dat ze momenteel vrijgezel is en zich op haar carrière concentreert.

Uiterlijk en vitale statistieken

Gabriella Lenzi wordt beschouwd als een jonge en mooie dame, met lang golvend lichtbruin haar en bruin gekleurde ogen. In haar vrije tijd houdt ze van zwemmen en turnen, een lengte van 1,65 m, een gewicht van ~ 105 lbs (48 kg), terwijl haar vitale statistieken 32-23-34 zijn.

Aanbevolen