Beroemdheden

Wie is NFKRZ? Wiki Biografie, leeftijd, echt gezicht/naam, vriendin

Wie is NFKRZ?

Roman Albertovich Abalin werd geboren op 24 januari 1998 in Chelyabinsk, Rusland, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend van zijn kanaal getiteld NFKRZ (No Fuckerz) waarop hij verschillende comedy-gerelateerde inhoud uitbrengt. Hij deed eerder videogamecontent voordat hij zijn focus verlegde naar commentaar en komische video's.

Bekijk dit bericht op Instagram

bij het kremlin op zoek naar het groen als een presidentieel embleem van een gremlin

Een bericht gedeeld door Romeins (@roman_nfkrz) op 8 juli 2019 om 10:52 uur PDT

De rijkdom van NFKRZ

Hoe rijk is NFKRZ? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Zijn online bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder samenwerkingen met andere populaire YouTube-persoonlijkheden en sponsoring. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over het leven van NFKRZ voordat hij beroemd werd, omdat hij niets over zijn familie en jeugd heeft gedeeld. Het is bekend dat hij opgroeide met een sterke interesse in gaming, wat uiteindelijk de opstap zou worden voor zijn online carrière. Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in bij Staatsuniversiteit van Tsjeljabinsk om te studeren voor een graad in taalkunde en vertaling.

NFKRZ

lucy carless wikipedia

De universiteit werd opgericht in 1976 en is een van de toonaangevende academische instellingen van de Zuidelijke Oeral. De universiteit heeft drie vestigingen, 13 kantoren en vijf onderzoeksinstituten en biedt cursussen in biologie, ecologie, scheikunde, journalistiek, fundamentele geneeskunde, natuurkunde en nog veel meer. Ze bieden ook postdoctorale studies, waaronder masteropleidingen en doctoraatscursussen. Als een student zich inschrijft aan de universiteit zonder kennis van de Russische taal, moet hij een jaar lang een voorbereidende cursus volgen om hem te helpen bij de overgang naar de universiteit. Een van de redenen waarom Roman voor een taaldiploma studeerde, was om hem te helpen Engels te leren en vloeiend te worden.

YouTube-carrière

NFKRZ begon zijn online carrière jaren voordat hij naar de universiteit stapte, en startte zijn YouTube-kanaal in 2010 dat aanvankelijk bedoeld was om gameplay-video's te laten zien. YouTube was het project van drie voormalige PayPal-medewerkers en werd later gekocht door Google. Het is een website voor het delen van video's en een van de grootste bronnen van videomedia op internet. Video's van videoblogs (vlogs), livestreams, videoclips, muziekvideo's, documentaires, trailers en nog veel meer kunnen op de website worden bekeken. Gebruikers kunnen hun inhoud uploaden om met anderen te delen en kunnen mogelijk inkomsten verdienen via het AdSense-programma van Google.

Hij begon met het plaatsen van video's van zichzelf terwijl hij het spel speelde Team Fortress 2 , een multiplayer first-person shooter uitgebracht in 2007 als opvolger van de 1996 mod Team Fortress. De game laat spelers zich aansluiten bij een van de twee teams, een van de negen personageklassen spelen, en biedt verschillende soorten spelmodi, zoals King of the Hill en Capture the Flag. Hij bleef de komende maanden meer videogamecontent uitbrengen en werkte samen met andere YouTubers die zijn vrienden zijn. Hij speelde veel met Dolan Dark, Pyrocynical en Jameskii, waardoor zijn populariteit en zijn abonnement snel toenam.

Overgang naar commentaar en komedie

Uiteindelijk richtte NFKRZ zijn aandacht meer op video's met commentaar, wat voor veel YouTube-gamers een normale overgang is geworden. Veel volgers genoten van het kijken naar zijn commentaar, en hij vond het ook leuk om ze te doen. Dit zorgde echter voor wat controverse toen hij in 2017 een video uitbracht waarin hij Keemstar bekritiseerde in een interview dat hij deed met KSI. Keemstar reageerde en bekritiseerde NFRKZ voor het maken van een video die was uitgerekt om meer advertenties te krijgen. Verbaasd over de plotselinge reactie, schonk hij er aanvankelijk geen aandacht aan, maar Keemstar bleef hem de komende dagen trollen.

*** NIEUWE VIDEO ***

Het verkennen van de Russische kappen van Oost-Berlijn https://t.co/iFcB2oOcK1

pls kijk dit was lastig om te bewerken pic.twitter.com/EpYfakOqKA

—NFKRZ?? (@roman_nfkrz) 1 juli 2019

Uiteindelijk werd NFKRZ geactiveerd en verspreidde een aantal woedende tweets, gevuld met doodsbedreigingen, beledigingen en antisemitische opmerkingen. Hij werd als gevolg daarvan van Twitter verbannen, maar maakte later een video waarin hij zich verontschuldigde voor de opmerkingen.

Afgezien van zijn commentaar staat hij bekend om het uitbrengen van verschillende nummers op YouTube, waaronder Can't Touch My Swag, Keemstar Diss Track en Click to Bait. Hij gebruikt vaak beats uit de liedjes van rapper Drake als basis voor zijn tracks. Hij werkte ook met Filthy Frank/Pink Guy aan een coverversie van Panda.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat NFKRZ een relatie had met een vrouw genaamd Sonia die in verschillende van zijn video's te zien was, maar hij onthulde later dat ze uit elkaar waren. Sindsdien is er van hem geen relatie meer bekend, en veel bronnen stellen dat hij vrijgezel is. Hij is vaak bekritiseerd en bespot door veel van zijn kijkers vanwege zijn Engelse accent, ondanks dat hij beter dan gemiddelde Engelse vaardigheden heeft. Critici geven vaak commentaar Geef ondertitels, of ik kan je niet verstaan ​​met betrekking tot zijn Engels.

https://www.facebook.com/NFKRZ1/photos/a.1515923465331728/1516012995322775/?type=3&theater

Net als veel YouTube-persoonlijkheden, is hij erg actief op verschillende sociale-mediawebsites. Terwijl hij eerder werd verbannen op Twitter, werd het verbod later opgeheven toen hij zich verontschuldigde. Zijn Twitter-account heeft meer dan 34.000 volgers en promoot voornamelijk zijn YouTube-inhoud. Hij vindt het ook leuk om memes te posten en enkele van zijn dagelijkse bezigheden. Hij heeft ook een Instagram-account met meer dan 62.000 volgers, waarop hij persoonlijke foto's plaatst, waaronder die van zijn reizen. Hij vermeldt dat hij slechts een parttime YouTuber is, wat wijst op een mogelijkheid dat hij naast zijn kanaal nog andere projecten heeft.

Aanbevolen