Journalisten

Wie is Nischelle Turner van CNN? Haar biografie: echtgenoot, getrouwd, nettowaarde, salaris, ouders, familie

Wie is Nischelle Turner?

Nischelle Renee Turner werd geboren in Columbia, Missouri, VS, en is een televisiejournalist, vooral bekend door haar werk als entertainmentcorrespondent van de show Showbiz Tonight op HLN. Ze werkt ook in dezelfde hoedanigheid voor het nieuwsnetwerk CNN. Ze is sinds eind jaren negentig actief in de branche.

Bekijk dit bericht op Instagram

Er zijn er maar weinig die de reis van een gekleurde vrouw in de entertainmentwereld kennen. Deze dames wel. @tanikaray en (verjaardagsmeisje) @nischelleturner, jullie dames zijn op zoveel manieren mijn zussen. De steun die we elkaar hebben gegeven heeft een band gecreëerd waar niemand tussen kan komen. Ik houd van je. Ik zal er altijd voor je zijn. Gezegend met je vriendschap. ?

Een bericht gedeeld door Shaun Robinson (@msshaunrobinson) op 11 februari 2018 om 18:43 PST

Het vermogen van Nischelle Turner

Hoe rijk is Nischelle Turner? Vanaf eind 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, verdiend door een succesvolle carrière in de omroep. Ze heeft tijdens haar carrière ook voor andere nieuwszenders gewerkt, waaronder radiostations. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Opleiding en carrière

Nischelle groeide op in Columbia en schreef zich na haar middelbare school in aan de Universiteit van Missouri, waar ze deel ging uitmaken van het journalistieke programma. Ze studeerde af in 1998 en begon toen te werken voor het ABC-filiaal WEHT in Evansville, Indiana. Na haar ambtstermijn daar verhuisde ze naar New Orleans om werk met de FOX-partner WVUE.

In 2004 werd ze vervolgens ingehuurd door KTTV Fox 11 als een algemene opdrachtreporter, wat ze de volgende vier jaar deed, terwijl ze ook aan sportuitzendingen werkte, als nevenactiviteitverslaggever voor de FOX Sunday NFL-uitzendingen. Ze deed ook segmenten voor de show genaamd Dailies. Na haar loopbaan bij KTTV werd ze entertainmentcorrespondent voor het in Los Angeles gevestigde station KNBC, waar ze werkte met vooraanstaande omroeppersoonlijkheden, waaronder analisten Torry Holt en Kurt Warner. Ze heeft ook verschillende sporten gedaan met Chris Rose, Chris Myers en Sam Rosen, en samen met Paul Sunderland verslag gedaan van uitzendingen van universiteitsbasketbal.

#gettingsilly in/ @YaraShahidi & @nischelleturner @ @SAGawards #zilveren tapijt uitrol vanmorgen #sagawards zijn deze zondag 27 januari om 20.00 uur EST/ 17.00 uur PST pic.twitter.com/gW5HcfQdIM

— Jason Winston George (@JasonWGeorge) 26 januari 2019

Recente carrière

Uiteindelijk verhuisde Turner van KNBC naar HLN, dat haar inhuurde als entertainmentcorrespondent van de show Showbiz Tonight. Het programma besprak entertainmentnieuws en controverses over beroemdheden, soms met interactie met het publiek door middel van sociale media en telefoongesprekken. Het programma werd uitgezonden op maandag met een toegiftpresentatie op dinsdag tot en met zaterdag, en werd ook uitgezonden in Europa, georganiseerd door AJ Hammer voordat het werd geannuleerd. Terwijl hij aan Showbiz Tonight werkte, werkte Turner ook aan het verslaan van entertainmentnieuws met CNN.

Een van haar recente berichten is met de show Entertainment Tonight, waarin ze werd aangekondigd als een vervanging voor Rocsi Diaz in 2014. De show, vaak ET genoemd, wordt uitgezonden op CBS en is samengesteld uit verschillende interessante verhalen in de entertainmentindustrie, waaronder interviews met acteurs, muzikanten en andere persoonlijkheden. Het programma loopt al sinds de jaren tachtig en het bezoekt ook sets, heeft een eerste blik op opkomende televisie- en filmprojecten. Nischelle is vaak de gastheer van de weekendeditie van de show, naast Keltie Knight, terwijl Nan cy O'Dell en Kevin Frazier aan het roer staan ​​voor de weekdageditie. De weekendeditie was meestal een samenvatting van het nieuws van de week, hoewel het afhing van het aantal verhalen dat op dat moment binnenkwam.

Buiten Televisie

Afgezien van haar uitzendwerk, is Nischelle naar verluidt zeer actief als het gaat om zakelijke inspanningen, en heeft ze geïnvesteerd in verschillende vestigingen, waaronder boetieks en schoonheidssalons. Ze heeft ook sporadisch acteerwerk gedaan tijdens haar carrière, te beginnen met de serie Torchwood uit 2006, die verscheen tijdens het eerste seizoen dat werd uitgezonden op de BBC, en is een Britse sciencefictionshow, een spin-off van het programma Doctor Who.

In de afgelopen jaren was ze te zien in de serie Being Mary Jane, een dramashow met Gabrielle Union in de hoofdrol, die het professionele en persoonlijke leven van televisiepresentatrice Mary Jane Paul volgt. Het heeft positieve recensies en veel lovende kritieken gekregen, vooral de prestaties van Union. Turner was te gast in de show in 2014, die naar verwachting in oktober 2018 afloopt. Een ander project waar ze aan werkte, is de televisieserie Supergirl, die is gericht op het gelijknamige DC Comics-personage, met in de hoofdrol Melissa Benoist en een onderdeel van CW's Arrowverse.

Bekijk dit bericht op Instagram

@badgalriri x @nischelleturner gisteravond ?? #diamantbal2018

Een bericht gedeeld door Amber hier (@rihannazone) op 14 september 2018 om 2:55 uur PDT

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Turner, als die er al zijn. Ze is erin geslaagd om dat aspect van haar leven buiten de media te houden, hoewel sommige bronnen stellen dat ze single is. Net als tal van tv-persoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op sociale media, zowel op Instagram als op Facebook. Ze plaatst vaak persoonlijke foto's en video's van haar op het werk of achter de schermen. Ze promoot ook enkele van haar recente projecten en heeft een persoonlijke website waarop recente prestaties worden weergegeven.

Aanbevolen