Beroemdheden

Wie is Noël Leon? Wiki Biografie, leeftijd, vriendje, vermogen

Wie is Noël Leon?

Noel Leon werd geboren op 19 december 1993 in de Verenigde Staten van Amerika en is zowel een internetpersoonlijkheid als een professioneel model, vooral bekend door haar enorme bekendheid op Instagram dankzij haar komische video's. Ze heeft ook veel aandacht gekregen voor haar aantrekkelijke uiterlijk en figuur, wat haar tot tal van modellenprojecten heeft geleid.

'Als iets belangrijk genoeg is, doe je het ook als de kansen niet in je voordeel zijn.' – #Elonmusk (@geaphoto )

Gepost door Noël leon Aan donderdag 1 maart 2018

Het vermogen van Noel Leon

Hoe rijk is Noël Leon? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar online bekendheid heeft haar naar tal van kansen geleid, waaronder functies in populaire publicaties. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Earlfe Life en online begin

Er is zeer beperkte informatie over het leven van Noel voordat ze online beroemd werd, omdat ze slechts een paar details over haar verleden heeft gedeeld. Ze heeft niets gedeeld over haar familie en jeugd. Ze vertelt dat ze naar een katholieke meisjesschool ging en in haar tijd daar haar liefde voor het vak wetenschap ontwikkelde. Ze was een verlegen meisje dat opgroeide en was altijd onzeker over haar lichaam, maar ontwikkelde uiteindelijk haar zelfvertrouwen naarmate ze meer bekendheid kreeg.

Noël leon

Het grootste deel van haar leven stond buiten de schijnwerpers, maar uiteindelijk richtte ze haar aandacht op de website Instagram. De website is een dienst voor het delen van foto's en video's en is een van de meest populaire sociale netwerksites ter wereld. Volgens de eigenaar, het bedrijf Facebook, heeft de website meer dan een miljard geregistreerde gebruikers, terwijl meer dan 500 miljoen de website dagelijks actief gebruiken. Gebruikers uploaden inhoud die vervolgens openbaar of met vooraf goedgekeurde volgers kan worden gedeeld.

Instagram-inhoud en modelleringsprojecten

In plaats van de gebruikelijke route voor veel Instagram-modellen, zag Leon zichzelf eerst meer als schrijver en komiek. Met haar aantrekkelijke uiterlijk en flair voor komedie begon ze korte video's op haar te plaatsen rekening vergelijkbaar met die van populaire platforms uit het verleden zoals Vine. Ze deed veel comedy-schetsvideo's die haar populariteit aanzienlijk hielpen vergroten, en uiteindelijk begon ze te werken met andere populaire internetpersoonlijkheden, waaronder Amanda Cerny, Brittany Furlan en Curtis Lepore, waardoor ze nog populairder werd.

Bekijk dit bericht op Instagram

4 mensen schreeuwen die een grappige opmerking achterlaten... ??‍♂️❤️❤️??? @guess @gregorio @paulmarciano Fijne zaterdag! ️☀️☀️

Een bericht gedeeld door NOEL LEON (@noelleoninsta) op 17 aug. 2019 om 18:02 PDT

Ze woonde in Los Angeles en werd uiteindelijk benaderd door modellenverkenners in het gebied, en hoewel ze aanvankelijk twijfelde, greep ze nog steeds kansen en kreeg ze uiteindelijk modellenprojecten. Verschillende van haar projecten worden online gedaan, waaronder een sponsoring van Bang Energy, een merk van energiedrankjes dat eigendom is van Vital Pharmaceuticals, waarvan bekend is dat het ook onder de merknaam VPX gaat. Hun producten zijn geschikt voor fitnessliefhebbers, waaronder REDLINE Energy drink en Power Rush. Ze staat ook model voor het bedrijf Guess, een Amerikaans kledingmerk en -retailer.

Publicatiefuncties

Naarmate haar bekendheid bleef groeien, begonnen veel populaire mannenpublicaties ook contact met haar op te nemen voor modellenwerk. Ze deed een functie met het tijdschrift Maxim, waarin ze haar opkomst tot roem, seksuele voorkeuren en haar idealen in relaties uiteenzette. De publicatie werd gelanceerd in het VK, maar is vooral bekend om zijn aanwezigheid in de VS. Het bedrijf heeft fotoshoots gedaan van populaire modellen, zangers en actrices wier carrière op het hoogtepunt is. Het tijdschrift heeft een oplage van ongeveer negen miljoen lezers per maand en wordt wereldwijd in 16 edities uitgegeven. Ze heeft ook fotoshoots gedaan voor de Franse editie van Maxim.

Fijne Halloween ! Geweldige bodypaint van @MakeupByMario pic.twitter.com/RTaLnR36st

- Noel Leon (@INoelLeon) 2 november 2017

Een ander populair tijdschrift waar ze mee heeft gewerkt is GQ magazine - opgericht in 1931, staat het bekend om zijn berichtgeving over cultuur, mode en stijl voor mannen. Ze bevatten ook artikelen over boeken, technologie, reizen, sport, seks, fitness, muziek en meer. Ze verscheen in een GQ Travel-segment van de website van het bedrijf, terwijl ze deelnam aan het jaarlijkse evenement genaamd Burning Man. Tijdens het evenement wordt een tijdelijke stad gebouwd in de Black Rock Desert als een experiment in gemeenschap en kunst. Het is een evenement dat artistieke zelfexpressie onderzoekt en is een populair evenement geworden onder influencers. Het culmineert in een rituele verbranding van een grote houten beeltenis genaamd The Man.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Leon biseksueel is en ze is altijd open geweest over haar seksualiteit. Ze zegt dat het haar niet stoort als mensen haar seksualiteit niet leuk vinden, omdat ze haar voorkeur niet kan veranderen door slechts een beslissing. Op basis van haar ervaring worden de meeste van haar relaties echter geactiveerd door het feit dat ze zich tot beide geslachten aangetrokken voelt. In 2017 meldde ze dat ze aan het daten was met een vrouw, hoewel het niet bekend is of ze nog steeds samen zijn. Ze houdt ook van spontane seks.

Ze vermeldt dat ze, net als veel andere professionele modellen, veel tijd besteedt aan trainen om haar lichaam te ontwikkelen. Ze is een grote volgeling van National Public Radio (NPR). Net als tal van modellen is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Haar account op Instagram heeft meer dan een miljoen volgers weten te bereiken. Ze heeft ook een account op Facebook met meer dan 90.000 volgers, die haar Instagram-account promoot, inclusief haar schetsvideo's. Ze heeft ook een YouTube-kanaal, maar heeft al meer dan een jaar niets nieuws gepost.

Aanbevolen