Acteurs

Wie is Nonso Anozie uit Game of Thrones? Zijn bio: nettowaarde, gewichtsverlies, vrouw, vriendin, feiten

Wie is Nonso Anozie?

Nonso Anozie, geboren op 28euit mei 1979, is een Brits-Nigeriaanse acteur die bekend werd door zijn rollen in de films RocknRolla, Ender's Game en Cinderella. Hij werd ook beroemd door zijn rol als XaroXhoanDaxos in de populaire televisieserie Game of Thrones.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige verjaardag @tichinaarnold leuk je vandaag te ontmoeten op @essencefest!!! Geniet van je dag!!! ????????‍♂️

Een bericht gedeeld door Nonso Anozie (@nonso_anozie) op 6 juli 2018 om 22:07 PDT

Ook het vroege leven van Anozie

Anozie werd geboren in Londen, Engeland van Igbo Nigeriaanse afkomst - zijn echte volledige naam is Chukwunonso Nwachukwu Anozie. Er is weinig informatie bekend over zijn familie en vroege opleiding, maar Anozie studeerde vervolgens in 2002 af aan de Central School of Speech and Drama en is sindsdien betrokken bij acteren.

Afbeeldingsbron

Ook Anozie's carrière

Anozie's carrière begon direct na zijn afstuderen aan de toneelschool, toen hij werd gecast om de titelrol van King Lear te spelen, waarna hij zich bij de cast van Othello voegde, waarvoor hij in 2004 de Ian Charleson Award won. Zijn vroege jaren als acteur vestigden zijn carrière en nettowaarde.

Afbeeldingsbron

In 2006 zou Anozie zijn stem geven aan de film Northern Lights, maar Ian McKellen verving hem voordat deze werd uitgebracht. In 2007 debuteerde hij in twee films, The Last Legion en Atonement, en op tv in de serie Prime Suspect 7: The Final Act. Daarna begon hij meer prominente rollen te krijgen en werd hij gecast in de film RocknRolla van Guy Ritchie, waarin hij het personage Think Tank speelde. Hij pakte ook de hoofdrol in de Britse misdaaddramafilm Cass in 2008 en speelde in 2011 Artus in Conan the Barbarian. Zijn verschillende rollen in films en op televisie hielpen aanzienlijk om zijn rijkdom te vergroten.

In 2012, Anozie is lid geworden de populaire HBO-televisieserie Game of Thrones, met de rol van XaroXhoanDaxos. Ondanks dat hij slechts in vijf afleveringen verscheen, hielp zijn verschijning in de serie ook in zijn carrière, en hij bleef daarna furore maken in films, waaronder The Grey, Ender's Game en Jack Ryan: Shadow Recruit. In 2015 trad hij toe tot de live-adaptatie van Disney's Assepoester en speelde hij de rol van de Captain of the Guards. Tegenwoordig werkt Anozie nog steeds als acteur - enkele van zijn meest recente optredens zijn de serie Zoo en de film 7 Days in Entebbe. Hij zal ook lid worden van de 2019 film Artemis Fowl , in de rol van Domovoi Butler.

Aan al mijn vrienden in de US of A, vanavond is de seizoensfinale van @ZooCBS alleen op @CBS 10/9c Je gaat het geweldig vinden! pic.twitter.com/pqadCb8Vkr

- Nonso Anozie (@NonsoAnozie) 21 september 2017

Nonso Anozie's Andere Endeavour

Afgezien van acteren voor de camera, staat Anozie ook bekend om zijn stemacteervaardigheden, vooral in videogames. Hij heeft zijn stem geleend aan de games 'The Golden Compass als lonek, Brink in het personage van Captain Clinton Mokoena, Remember Me en Dirty Bomb als Rhino en Sawbonez. Zijn periode als stemacteur hielp ook bij het vergroten van zijn vermogen.

Afbeeldingsbron

Het vermogen van Nonso Anozie

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Anozie naar verluidt $ 1,2 miljoen, verkregen uit zijn jaren als acteur.

Gepost door Nonso Anozie Aan zondag 10 januari 2016

Lichaamsmeting van Nonso Anozie

In termen van zijn lichaamsafmetingen is Anozie een indrukwekkende 1,98 m. lang en weegt naar verluidt ongeveer 280 lbs. (127kg.). Hij heeft zwarte haarkleur en donkerbruine ogen.

Nonso Anozie's persoonlijke leven

In termen van zijn persoonlijke leven is Anozie vrijgezel en heeft hij geen berichten of geruchten dat hij met iemand uitgaat. Hij houdt zijn persoonlijke leven liever privé en er is geen informatie beschikbaar over relaties uit het verleden.

Aanbevolen