Acteurs

Wie is Oliver Hudsons vrouw Erinn Bartlett? Haar bio: bruiloft, nettowaarde, over, baby, metingen

Wie is Erin Bartlett?

Geboren als Erinn Anne Bartlett op 26 februari 1973 in Longmeadow, Massachusetts, VS, is ze een gepensioneerde actrice en winnaar van een schoonheidswedstrijd als Miss Massachusetts Teen USA voor 1991. Ze is waarschijnlijk het best bekend in de wereld als Bella in de film Shallow Hal , en als Fenner in de film Little Nicky, naast vele andere rollen die ze tijdens haar carrière had veiliggesteld.

Afbeeldingsbron

tim yeager

Erinn Bartlett Bio: het vroege leven, ouders en opvoeding

Erinn is de dochter van Anne en Brooks Bartlett; na haar toelatingsexamen schreef Erinn zich in aan het Ithaca College, waar ze afstudeerde met een bachelordiploma in communicatie. Tijdens haar tienerjaren was Erinn bezig met modellenwerk, wat ertoe leidde dat ze meedeed aan schoonheidswedstrijden voor tieners. Ze nam voor het eerst deel aan de Miss Massachusetts Teen USA-verkiezing, maar eindigde als eerste runner-up. Desalniettemin ontmoedigde dit haar niet, en Erinn ging door met praal en werd in 1991 Miss Massachusetts, wat haar meenam naar de Miss Teen USA 1991-competitie, waar ze tiende werd in het algemeen klassement.

Afbeeldingsbron

Begin van acteercarrière

Erinn maakte haar acteerdebuut in 1999, toen ze te zien was in de sci-fi actiethrillerfilm Deep Blue Sea, met Thomas Jane, Saffron Burrows en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen. Ze ging verder met de rol van Sheila in de mysterieuze thrillerfilm The In Crowd (2000), met Lori Heuring, Susan Ward en Matthew Settle als de sterren. Toen verscheen Erinn in de fantasiekomediefilm Little Nicky, met Adam Sandler, Patricia Arquette en Harvey Keitel, terwijl ze in 2001 een kleine rol had in de fantasiekomedie-dramafilm Shallow Hal, en in 2002 te zien was in de romantische komische film Pumpkin .

Helaas worstelde Erinn om een ​​rol te bemachtigen die haar naar het sterrendom zou brengen, in plaats daarvan verscheen ze in kleine rollen in niet veel succesvolle films, zoals Girl Fever in 2002 en Rumor Has It... in 2005. Ze had een dubbele rol in de komische film The Benchwarmers in 2006, en tot haar pensionering in 2013 verscheen Erinn verschillende eenmalige optredens in populaire tv-series als How I Met Your Mother (2006), NCIS (2007), daarna Unhitched in 2008 en Rules of Engagement in 2013 .

Afbeeldingsbron

Weet je hoe rijk Erinn Bartlett is?

Tijdens haar carrière verscheen Erinn in meer dan 25 film- en tv-titels, maar slaagde er niet in om naam te maken als actrice en ging met pensioen zonder enige noemenswaardige rol op haar naam te schrijven. Niettemin profiteerde haar vermogen van haar werk. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Erin Bartlett medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Bartlett maar liefst $ 3 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Gepost door Erin Bartlett Aan zaterdag 2 januari 2010

Kent u Erinns persoonlijke leven, zaken, huwelijk, kinderen?

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, is Erinn vrij open geweest over de ups en downs die haar achter de camera overkomt; ze is getrouwd met Oliver Hudson , zoon van de bekende actrice Goldie Hawn, en een succesvolle acteur, sinds 9 juni 2006. Het paar verwelkomde hun eerste kind op 23 augustus 2007, een zoon genaamd Wilder Brooks Hudson. Sindsdien hebben de twee nog twee kinderen verwelkomd, een zoon Bodhi Hawn Hudson en een dochter Rio Laura Hudson, respectievelijk geboren in 2009 en 2013. Sinds ze met Oliver is getrouwd, is Erinn behoorlijk gefocust op de drie kinderen van de familie Hudson en heeft ze ontslag genomen van acteren. Ze is op geen enkel social media platform actief en houdt de details van haar dagelijkse leven graag voor zichzelf. Hopelijk verandert ze van gedachten en begint ze alles wat haar overkomt te delen met haar trouwe fans.

Afbeeldingsbron

de westbrooks-wikipedia

Erinn Bartlett Lichaamsmaten

Erinn, een model in haar tienerjaren, heeft volgens velen een perfecte lichaamsvorm. Dus, weet je haar lengte en gewicht? Welnu, Erinn staat op 5ft 7ins, wat gelijk is aan 1,7 m. Er is echter geen informatie over haar gewicht en haar vitale statistieken. Hopelijk komt dit soort informatie in de nabije toekomst beschikbaar.

Gepost door Erin Bartlett Aan zaterdag 2 januari 2010

Echtgenoot van Erinn Bartlett, Oliver Hudson

Nu we alle belangrijke details over Erin's leven en carrière hebben gedeeld, zou het oneerlijk zijn om haar succesvolle echtgenoot, Oliver Hudson, niet te noemen. Geboren als Oliver Rutledge Hudson op 7 september 1976 in Los Angeles, Californië, VS, is hij een acteur, vooral bekend als Adam Rhodes in de tv-komedieserie Rules of Engagement waarin hij speelde van 2007 tot 2013 en als Jeff Fordham in de dramaserie Nashville van 2013 tot 2015, naast vele andere rollen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit is een foto van hoe ik hard kijk tijdens het vliegvissen, omdat ik een rechte slag gaf aan de forel.. #westsideforlife

Een bericht gedeeld door Oliver Hudson (@theoliverhudson) op 7 juli 2016 om 19:14 PDT

Van Italiaanse, Hongaars-Joodse, Duitse en Engelse afkomst, Oliver is de zoon van Academy Award winnende actrice Goldie Hawn en muzikant Bill Hudson. Zijn ouders scheidden toen hij nog maar vier jaar oud was, en als gevolg daarvan gingen hij en zijn zus bij hun moeder wonen en haar nieuwe liefdespartner, Kurt Russell, en hij heeft nu vier halfbroers en -zussen naast zus Kate Hudson.

Acteercarrière

Oliver maakte zijn acteerdebuut in de komische film Kill the Man in 1999, terwijl zijn eerste opmerkelijke rol was als Jace Darnell in de tv-serie My Guide to Becoming a Rock Star in 2002. Sindsdien heeft hij een aantal prominente optredens gemaakt in Tv-series, zoals in Dawson Creek, waarin hij Eddie Doling speelde, daarna als Adam Rhodes in Rules of Engagement (2007-2013), en meest recentelijk als Martin in de comedyserie Splitting Up Together, waarin hij schittert naast Jenna Fischer en Bobby Lee.

Bekijk dit bericht op Instagram

Pendleton-liefdesvogels ️

Een bericht gedeeld door Oliver Hudson (@theoliverhudson) op 31 december 2017 om 9:21 uur PST

Oliver Hudson netto waarde

Oliver is nu verschenen in meer dan 20 film- en tv-titels, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Oliver Hudson is, vanaf medio 2018? Welnu, het vermogen van Oliver wordt geschat op ongeveer $ 10 miljoen.

Aanbevolen