Beroemde Echtgenoten

Wie is de vrouw van Olivier Giroud? Jennifer Giroud Wiki Bio, Leeftijd, Hoogte, Rijkdom

Wie is Jennifer Giroud?

Jennifer Giroud staat bekend als de vrouw van Olivier Giroud, de welvarende Franse voetballer. Olivier is een ster die heeft gespeeld voor enkele van de grootste Engelse Premier League-clubs zoals Chelsea en Arsenal. Olivier speelt momenteel voor de laatste.

pic.twitter.com/zdwmojeMaP

- jen giroud (@GiroudJen) 28 april 2015

Jennifer Giroud Achtergrond van vroege leven, leeftijd, gezin en opleiding

Als het gaat om Jennifer's leeftijd, ze is 34 jaar oud toen ze op 25 september 1984 in de VS werd geboren, maar er is geen informatie over haar jeugd, broers en zussen of zelfs ouders. Jennifer lijkt een erg geheimzinnig persoon te zijn, omdat ze ook geen informatie over haar opleidingsachtergrond online heeft gedeeld. Ze is echter van Amerikaanse nationaliteit en behoort tot de blanke etniciteit.

Jennifer Giroud wordt beroemd

Jennifer haalde de krantenkoppen toen ze voor het eerst met Olivier Giroud begon te daten. Toen de twee hun verkering begonnen, speelde Giroud met Tours, een Franse voetbalclub. Nadat ze een aantal jaren met elkaar hadden gedate, kreeg Giroud een promotie naar de positie van een leidende spits, wat welverdiend bleek, want hij werd al snel een geweldige spits.

Na een aantal jaren met Jennifer te hebben gedate, besloten de twee om in het huwelijksbootje te stappen en in 2011 liepen ze door het gangpad om hun vakbond officieel te maken. Trouwen met zo'n gerenommeerde voetballer en een van de meest getalenteerde in Frankrijk maakte Jennifer meteen een sensatie en het gesprek van de dag. Al snel was ze overal online publicaties en tabloids.

Olivier en Jennifer Giroud

Jennifer blijft het liefst achter de gordijnen en houdt zich onopvallend. De vrouw zijn van een beroemdheid betekent echter altijd gevolgd worden door camera's. In 2016 werd Jennifer samen met haar man gespot op het Global Gift Gala-evenement. Ze werd ook gezien terwijl ze haar man aanmoedigde in het gezelschap van hun dochter tijdens de 2016 UEFA European Championships. Bij verschillende gelegenheden was Jennifer te zien in Londen in het restaurant Chiltern Firehouse, en in oktober 2017 was ze samen met Olivier bij The Best FIFA Football Awards. Ze woonden ook het London Global Gift Gala bij in november van hetzelfde jaar, waar ze werden gespot terwijl ze over de rode loper liepen. Jennifer stal de show tijdens dit evenement terwijl ze een glinsterende zilveren jurk droeg die ze combineerde met lakleren hakken; ze accessoriseerde deze elegante wikkeljurk met een Yves Saint Laurent-clutchtas.

Het stel werd ook gespot tijdens hun vakantie aan het strand in Spanje.

Jennifer Giroud trouwde met leven, kinderen en controverses

Jennifer verhuisde naar Londen na haar huwelijk met Olivier Giroud, aangezien hij een contract heeft getekend bij de Engelse Arsenal Football Club. Twee jaar nadat Jennifer met Giroud trouwde, vierden ze een klein feest nadat ze zich realiseerden dat ze hun eerste kind droeg. In juni 2013 verwelkomden ze hun dochtertje in deze wereld en noemden haar Jade. Op 7 maart 2016 waren ze verheugd om nog een kind te verwelkomen in hun groeiende gezin, dit keer een jongen die ze Evan Giroud noemden. Een dag na de geboorte van Evan speelde het team van Olivier tegen Hull City in de EPL, en hij droeg het doelpunt dat hij scoorde op aan zijn pasgeboren zoon. In oktober 2017 maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun derde kind.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Jennifer Giroud (@jennifer.giroud) op 7 okt 2016 om 04:11 PDT

Jennifer en Giroud brengen graag kostbare momenten met elkaar door tijdens vakanties. Ze zijn naar Rio geweest waar ze hun foto's hebben laten maken terwijl ze zich vermaakten op het strand. Jennifer plaatst ook graag foto's van haar man en kinderen op haar sociale media-pagina's, vooral op Twitter. Ze is ook een groot voorstander van de carrière van haar man.

Het paar lijkt te genieten van quality time op het strand. Ze zijn gespot op Sardinië terwijl ze ontspannen op de ligstoelen tijdens hun vakantie op het majestueuze Italiaanse eiland. Ze vermengden zich ook met andere feestvierders.

Jennifers leven is niet gespaard gebleven van controverses, vooral omdat ze getrouwd is met een beroemdheid. In 2014 zou Olivier zijn vrouw hebben bedrogen met lingerie- en badpakmodel Celia Kay. Dit was amper een jaar nadat de twee hun eerste kind hadden gekregen. Olivier zou een nacht met Celia hebben doorgebracht in Hotel Canary Wharf, dezelfde dag dat Arsenal speelde tegen Crystal Palace. Celia bracht het incident aan het licht toen ze een foto van Olivier in zijn ondergoed plaatste en het volgde met een andere foto van zichzelf in lingerie in Oliviers hotelbadkamer.

Nachtcruise in Sydney met PUMAFootball. Mooi uitzicht. Mooi nieuw setje. #Uitstappen

Gepost door Olivier Giroud De officiële pagina Aan Donderdag 13 juli 2017

Giroud had de aantijgingen ontkend, maar toen de foto werd vrijgegeven, gaf hij zijn fout toe en vroeg hij publiekelijk om vergiffenis bij zijn vrouw en fans. Dit incident deed Jennifer diep, omdat ze zich niet kon voorstellen dat haar man haar en hun kind zou bedriegen met een andere vrouw in een one-night-stand. Ze koos er echter voor om geen commentaar te geven op het incident, en zodra Giroud zijn fout toegaf en zich verontschuldigde, sloot Jennifer zelfs haar Twitter-account af.

Jennifer kreeg ook ooit de schuld van het falen van haar man om van Arsenal FC naar Everton over te stappen. Ze hield ook stand toen Olivier het leek alsof hij de makeweight zou worden in de verhuizing van Aubameyang Pierre van Borussia Dortmund naar Arsenal.

Jennifer Giroud netto waarde

Als vrouw van een beroemde voetballer moet Jennifer een weelderig leven leiden. Ze heeft geen details gedeeld over haar huidige inkomen en er is ook geen informatie over haar individuele rijkdom, maar ze moet dat van haar man delen, en gezaghebbende sites schatten dat het vermogen van Olivier Giroud vanaf medio 2019 meer dan $ 10 miljoen bedraagt.

Aanbevolen