Zangers

Wie is operazangeres Emily Riedel? Haar Wiki: Nettowaarde, Getrouwd, Affaire, Hoogte, Vrijgezel, Salaris, Echtgenoot, Carrière, Feiten, Vriendje

Wie is Emily Riedel?

Emily Riedel werd geboren op 4 juli 1988 in Homer, Alaska, VS, is een goudzoeker en operazangeres, vooral bekend door haar optreden in de reality-tv-show Bering Sea Gold, uitgezonden op Discovery Channel sinds 2012. Emily heeft meest recent kocht een baggerschip, genaamd Eroica, die haar veel heeft geholpen in haar zakelijke ondernemingen. Eerder werkte ze op een boot genaamd The Clark, eigendom van Zeke Tenhoff.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb een want gevonden die gangsta wil zijn.

Een bericht gedeeld door Emily Riedel (@emsau1) op 20 mei 2018 om 13:08 PDT

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Emily is de dochter van de beroemde scheepschauffeur, Steve Riedel, die is gezien op schepen als Wild Ranger en Minnows, en is ook een onderdeel van de realityshow Bering Sea Gold. De identiteit van haar moeder blijft onbekend bij de media. De familie Riedel is betrokken bij de visserij en elk lid heeft plichten met betrekking tot vissen. Het was echter alleen genoeg voor rekeningen en een eenvoudig leven. Emily wilde meer voor zichzelf dan dat simpele leven in Alaska, en raakte geïnteresseerd in muziek, gaf de voorkeur aan klassiek en opera, en na haar toelating tot de middelbare school schreef ze zich in aan de School of Arts van de University of North Carolina, waar ze vocale training kreeg.

Bekijk dit bericht op Instagram

Komt binnenkort! (Maak je geen zorgen, er zijn ook stijlen voor mannen?) #beringseagold #au1

Een bericht gedeeld door Emily Riedel (@emsau1) op 23 maart 2018 om 19:04 PDT

Carrièrebegin

Terwijl ze aan de universiteit zat, begon Emily een carrière als operazangeres na te jagen, en maakte een paar opmerkelijke optredens, voordat ze zich realiseerde dat ze haar opleiding niet financieel kon ondersteunen alleen met haar zangcarrière. Op een dag veranderde een telefoontje van een vriend haar leven voorgoed. Op aanraden van Zeke Tenhoff verhuisde ze naar Nome, Alaska, om met hem mee te gaan op zijn baggerschip en naar goud te graven in de Beringzee. Emily accepteerde zijn aanbod en vloog naar Nome met slechts $ 300 op zak.

Stijging naar bekendheid

Emily voegde zich bij de bemanning van Zeke op zijn schip The Clark, en de twee ontwikkelden een relatie die meer zou worden dan een vriendschap. Door samen te werken kregen ze een fortuin, maar ook roem, toen de producenten van het A&E-netwerk besloten om Zeke, Emily en andere goudzoekers uit Nome, waaronder Steve Pomrenke, Ian Foster en Vernon Adkison, aan te bieden om castleden te worden van de realityshow Beringzee goud.

Bagger pup

Gepost door Beringzee Goud Emily Riedel Aan dinsdag 8 september 2015

Beringzee goud

De show werd gelanceerd in 2012 en gedurende de twee seizoenen was Emily een matroos op het schip van haar vriend Zeke, The Clark. Na het tweede seizoen had Emily echter genoeg geld verdiend om haar eigen schip te kopen, en is nu de eigenaar en kapitein van de Eroica, en sinds het derde seizoen is ze met haar eigen bemanning op zoek naar goud. Tot nu toe was ze te zien in meer dan 90 afleveringen van de populaire reality-tv-serie, wat haar rijkdom zeker heeft vergroot. Ze werd enorm populair bij de fans van de show omdat ze het enige vrouwelijke castlid is. In interviews zei Emily dat ze geniet van haar nieuwe carrière, en dat hoewel ze alleen het aanbod van Zeke aanvaardde om haar opleiding financieel te ondersteunen, sindsdien nieuwe glorie heeft gevonden en heeft besloten in Nome te blijven en zich te concentreren op een carrière als goudzoeker. mijnwerker.

Andere televisieoptredens

Sinds ze wereldberoemd is, is Emily te zien geweest in een aantal variétéshows, waarin ze over haar leven en carrière sprak. In 2013 was ze te gast in The Jeff Probst Show, en verscheen ze ook in Larry King Now, terwijl ze in 2015 te gast was bij Steve Harvey in zijn eigen show. Verder trad ze op in Varney & Company en The Insider, onder vele anderen, wat ook bijdroeg aan haar populariteit.

Mijn interview met KOMO News praatradio, het topstation in Seattle! @BeringSeaGold pic.twitter.com/avq0UUJQtG

— Emily Riedel (@EmilyRiedel23) 23 november 2013

Weet je hoe rijk Emily Riedel is?

Hoewel haar carrière als operazangeres niet genoeg geld opleverde voor een fatsoenlijk leven, vond Emily elders succes. Nu, een succesvolle scheepskapitein, heeft Emily een behoorlijk bedrag verdiend met haar nieuwe roeping. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Emily Riedel is, vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Riedel zo hoog is als $ 250.000, plus activa, waaronder haar boot. Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren verder toenemen, aangezien ze haar carrière met succes voortzet.

Weet jij iets over Emily Riedels persoonlijke leven, vriend, daten, huwelijk?

Als het om haar persoonlijke leven gaat, is er niet veel informatie over, aangezien Emily een van die beroemdheden is die dergelijke informatie vaak verbergen. De fans en de media waren echter getuige van haar romantische relatie met Zeke Tenhoff, maar die was vol drama en constante meningsverschillen, wat uiteindelijk resulteerde in een breuk, hoewel de twee tot 2017 moesten samenwerken. Emily had niet genoeg geld om haar goud te ondersteunen. -mijnmissies, terwijl Zeke geen eigen schip had. Gelukkig zetten de twee hun verschillen opzij en besloten dat het het beste voor hen was om samen te werken.

Zit Emily Riedel op sociale media?

Je kunt Emily vinden op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter en Instagram - ze heeft haar officiële Facebook-pagina voornamelijk gebruikt om met haar fans te praten, haar meest recente carrière-inspanningen te delen, maar ook details uit haar persoonlijke leven met een fanbase van bijna 70.000 mensen. Emily is ook behoorlijk actief op haar officiële Twitter-account, met meer dan 14.000 volgers, die genoten hebben van tweets over haar werk en haar persoonlijke meningen en ideeën. Emily is ook geen onbekende op Instagram, maar haar fanbase op dit sociale netwerk is slechts 9.000.

Dus als je nog geen fan bent van deze prominente goudzoeker en reality-tv-persoonlijkheid, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden.

Aanbevolen