Acteurs

Wie is de vrouw van Otto Kilcher, Charlotte Kilcher uit Alaska: The Last Frontier? Haar bio: dood, leeftijd, nettowaarde, familie, feiten

Wie is Charlotte Kilcher?

Charlotte Irene Adamson werd geboren in 1953 in Berkley, Californië, VS; de werkelijke datum van haar geboorte is onbekend in de media. Ze wordt waarschijnlijk het best herkend als Charlotte Kilcher, a tv-persoonlijkheid , van het verschijnen in de reality-tv-serie Alaska: The Last Frontier op Discovery Channel, samen met haar man Otto Kilcher.

Bekijk dit bericht op Instagram

Grote #aardbeving afgelopen nacht ten zuiden van Kodiak! Schudde ons wakker, maar alles is OK op de homestead. Gelukkig zijn we boven de #tsunami-zone waar mensen tijdens de waarschuwing moesten klauteren om hogerop te komen. Het spijt me voor jullie allemaal die moesten vluchten en zich zorgen maken! Er is geen tsunami uitgekomen, dus ik hoop dat iedereen alleen wordt geschud en niet geroerd! Als je onze seizoensfinale van #alaskathelastfrontier afgelopen zondag hebt gemist, kun je #DiscoveryGo inhalen. Voor onze laatste aflevering brachten Otto en ik een wervelend bezoek aan #Zwitserland om zijn familie te ontmoeten en wat ouderwetse vaardigheden te leren! Zoveel plezier!

Een bericht gedeeld door Charlotte Kilcher (@charlottekilcher) op 23 januari 2018 om 12:54 uur PST

voor roem

Als het gaat om haar kindertijd en vroege leven, is daar weinig informatie over onthuld, behalve dat Charlotte in Berkley werd opgevoed door haar vader, Arthur Frank Adamson, en haar moeder, Francis Isabelle Key. Van jongs af aan is ze vegetariër geweest, evenals een dieren- en natuurliefhebber, dus toen ze opgroeide, besloot ze een carrière als natuurbioloog na te streven, en eind jaren zeventig verhuisde ze naar Alaska om daar te wonen en haar nieuwe leven zoals ze altijd had gewild. Ze begon daar te werken als bioloog en raakte betrokken bij verschillende milieusaneringsinspanningen.

Afbeeldingsbron

Liefdesverhaal met Otto Kilcher

Voordat ze naar Alaska verhuisde, was Charlotte al getrouwd met Arthur Roland Short, met wie ze een zoon had, Torrey Adamson Short. Kort nadat haar huwelijk was geëindigd, ontmoette Charlotte Otto Kilcher in 1989, toen beiden actief waren bij het opruimen van de olieramp in Exxon Valdez. Op dat moment had hij ook twee zonen uit zijn tweede huwelijk, Levy en Eiven Kilcher. Dus, Charlotte en Otto begonnen uiteindelijk te daten, en vijf jaar later stapten ze in het huwelijksbootje. Ze voedden samen hun drie kinderen uit eerdere huwelijken en hun zoon August Kilcher op. Ze wonen op een boerderij in Homer, Alaska, geïsoleerd van het comfort van het moderne leven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Meer foto's uit Zwitserland. Otto en ik ontmoeten familieleden bij het kasteel met uitzicht op Nunningen, de stad waar de familie Kilcher haar oorsprong vindt.

Een bericht gedeeld door Charlotte Kilcher (@charlottekilcher) op 30 januari 2018 om 16:05 uur PST

Alaska: de laatste grens

In 2011 veranderde het leven van Charlotte volledig, toen haar familie werd geselecteerd voor de reality-tv-serie getiteld Alaska: de laatste grens . De show ging in première op de 29'eDecember van hetzelfde jaar, sindsdien voortdurend uitgezonden, waardoor niet alleen haar populariteit, maar ook haar vermogen enorm toenam.

Fijne Thanksgiving vanavond op Alaska The Last Frontier! Het zou een geweldige familiefoto zijn geweest als Eivin niet had uitgesmeerd…

Gepost door Charlotte Kilcher Aan zondag 19 november 2017

Het eerste seizoen had slechts drie afleveringen, maar kreeg positieve kritieken van de meer dan een miljoen kijkers, dus besloten de producenten door te gaan met de show. Het tweede seizoen had vijftien afleveringen en het derde werd na 23 afleveringen beëindigd. Elk seizoen bracht meer en meer geweldige afleveringen, waarin de familie Kilcher vocht tegen het klimaat en de wildernis in Alaska. De show is momenteel in zijn zevende seizoen, dus zonder twijfel zal het vermogen van Charlotte de komende jaren zeker nog groter worden.

Gelukkige vaderdag! pic.twitter.com/4Lpm5n2Zp0

— Charlotte Kilcher (@kilcherfrontier) 19 juni 2017

Charlotte Kilcher netto waarde

Haar carrière als reality-tv-persoonlijkheid begon in 2011 en sindsdien is ze een actief lid van de entertainmentindustrie. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Charlotte Kilcher is, is uit gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 5 miljoen is, verzameld door haar optredens in de populaire reality-tv-serie naast haar familie.

Aanwezigheid en hoogte van sociale media

Naast haar activiteit in de reality-tv-serie, brengt Charlotte haar vrije tijd door als actief lid op veel van de meest populaire sociale-mediasites, waaronder haar officiële Instagram- en Twitter-accounts. Ze is ook actief op haar officiële Facebook-pagina. Over haar uiterlijk gesproken, Charlotte is 164 cm lang.

Aanbevolen