Muzikanten

Wie is de echtgenoot van Paget Brewster, Steve Damstra? Zijn Wiki: Nettowaarde, Bruiloft, Hoogte, Kinderen, Ouders

Wie is Steve Damstra, de echtgenoot van Paget Brewster?

Steve Damstra werd geboren op 21 september 1981 in de VS, dus zijn sterrenbeeld is Maagd en hij is 36 jaar oud. Damstra is de componist die muziek maakte voor films als Excision, Trash Fire, Cheap Thrills en The Informers, en staat ook bekend als de echtgenoot van de Amerikaanse actrice Paget Brewster.

Afbeeldingsbron

Netto waarde

Dus hoe rijk is Steve Damstra medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze componist een nettowaarde van meer dan $ 5 miljoen, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn carrière in het genoemde veld. Daarnaast wordt het vermogen van zijn vrouw geschat op ongeveer $ 245 miljoen, wat een belangrijke rol speelt bij de financiën van het gezin. Bovendien heeft hij geen informatie vrijgegeven over zijn bezittingen zoals huizen en auto's.

Bekijk dit bericht op Instagram

Aan al mijn kameraden een lijst gegeven en naar de supermarkt gestuurd. Vrolijke Thanksgiving.

Een bericht gedeeld door Steve Damstra (@stevedamstra) op 24 november 2016 om 12:19 uur PST

Verloving en bruiloft

In maart 2013 Damstra verloofde zich met Paget Brewster , die ze aankondigde met een foto geüpload naar Twitter. De huwelijksceremonie vond plaats op 29 november 2014 in Los Angeles en werd uiteindelijk geleid door Matthew Gray Gubler, de beste vriend van het stel. Haar trouwring was gemaakt van jade. Vanaf vandaag woont het gelukkige stel samen in Los Angeles; ze hebben geen kinderen. Paget, die 49 jaar oud is, is vooral bekend als de actrice die aan tal van opmerkelijke projecten heeft gewerkt, zoals Another Period, Criminal Minds en Community.

Afbeeldingsbron

Achtergrond en hoogte

Als het gaat om de etniciteit van Damstra, is hij blank en heeft hij bruin haar en bruine ogen. Afgaand op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Damstra een slank figuur en is hij 1,80 meter lang. Hij begon zijn carrière op jonge leeftijd en ging samenwerken met de band genaamd Whirlwind Heat, die hem erkenning opleverde bij de media.

Bedankt! @CaroleRadziwill #BlumhouseOfHorrors pic.twitter.com/zu3VLLGJ

— Steve Damstra (@stevedamstra) 21 oktober 2012

Carrière in de muziekafdeling

In 2002 werkte Steve aan The Hot Chick en in 2009 maakte hij muziek voor Built to Shred. In datzelfde jaar werkte hij ook aan Messengers 2: The Scarecrow, een horrorfilm met acteurs als Norman Reedus, Heather Stephens, Claire Holt en Richard Riehle. In 2013 was Damstra's muziek te horen in Cheap Thrills, een komische misdaadfilm die werd beloond met negen prijzen, zoals Imagine Movie Zone Award, Director's Award, Gold Hugo en CinEuphoria.

Bekijk dit bericht op Instagram

Shred Master General @catpaintedbyjaffezinn #fuzz

Een bericht gedeeld door Steve Damstra (@stevedamstra) op 4 sep 2015 om 18:39 PDT

Carrière

De songwriter maakte zijn debuut als componist in 2009, toen hij muziek maakte voor de film Our Neck of the Woods, die lovende kritieken kreeg. Steve bleef in een snel tempo werken en werkte aan The Extraordinary Fight of Atticus Walker and the Monster in His Mind, dat ook lof ontving. In 2011 verzorgde Damstra muziek voor Magic Valley en 10 Years + 10 Minutes. In 2012 werkte hij aan Excision, wat hem meer bekendheid opleverde, aangezien het talloze prijzen won, zoals CinEuphoria, Chainsaw Award, Audience Award en Jury Prize.

Afbeeldingsbron

Nieuws

In 2018 maakte Steve in samenwerking met Swanny een album getiteld Are You For Real, dat beschikbaar is op diensten als Spotify, en bestaat uit 11 tracks als What I Want, I Don't Know, Come On en Somethings Wrong With Me. . Hij kondigde dit aan met de tweet Record release [email protected] _SON en ik hebben een album gemaakt en het is nu beschikbaar op streamingdiensten.

Sociale media en privéleven

Omdat hij in de entertainmentwereld zit, is Damstra ook actief op sociale media, zoals Twitter en Instagram en wordt hij gevolgd door 6000 mensen op de eerste en 1.300 mensen op de laatste, en die hij gebruikt om met zijn fans te communiceren en zijn werk. Hij plaatst vaak foto's van zichzelf en zijn vrienden.

Aanbevolen