Beroemdheden

Wie is Pakalu Papito? Wiki Bio, leeftijd, echte naam, vriendin

Het vroege leven, onderwijs en gezin

Over de persoon achter het account van Pakalu Papito is helemaal niets met zekerheid bekend. De maker van het profiel schreef dat zijn personage Pakalu Papito werkt in een IT-bedrijf in Minneapolis, Minnesota, maar uit India komt, aangezien het profiel een afbeelding van een Indiase man als avatar heeft. Of het nu een geestige Indiase man is die voor de monitor zit en glibberige grappen schrijft, of het is een heel team van schrijvers dat komische inhoud voor de pagina genereert - niemand weet het zeker. Desalniettemin is er geen relevante en betrouwbare informatie over de echte oorsprong van Pakalu Papito, zijn familie, educatieve achtergrond en andere zaken die verband houden met zijn (of haar?) privéleven. De informatie in het oorspronkelijke Twitter-account (nu opgeschort) zei dat Pakalu Papito op 22 oktober 1968 in India werd geboren.

internet sensatie

Het begin van de reis

De legende van de Pakalu Papito vertelt het verhaal van een Indiase man van middelbare leeftijd die in de IT werkt als supportspecialist. Sommige bronnen zeiden later dat hij een Indiase supermarkteigenaar was, maar niets was echt betrouwbaar. Hij zou alleen een laptop en een kameel als bezittingen hebben. Hij zou ook een weddenschap hebben afgesloten met zijn vrienden dat hij meer dan 5.000 volgers zou bereiken op zijn Twitter-account. Hij won de weddenschap en zijn vrienden moesten hem $ 10.000 geven, die hij naar verluidt in een tankstation had geïnvesteerd.

https://twitter.com/pakalupapitow/status/1106121569355522048

Het Twitter-account met de titel Pakalu Papito werd gelanceerd op 12 juli 2013 en in de eerste post stond: 'hallo twitter ik ben single'. Zijn komische tweets gingen viraal en het kostte hem slechts twee jaar om meer dan 730.000 volgers te krijgen. Degene die achter het Pakalu Papito Twitter-account stond, maakte vergelijkbare pagina's op andere sociale-mediaplatforms en plaatste daar dezelfde grappen en memes. Zo werd op 2 september 2013 een Facebook-profiel met de titel Pakalu Papito aangemaakt en binnen een paar jaar bereikte de pagina meer dan 475.000 likes.

De overgang naar Instagram na de opschorting van Twitter

Hoewel Pakalu Papito vaak de komiek werd genoemd die Twitter regeerde, waren er altijd enkele lezers van het sociale-mediaplatform, die zijn grappen niet leuk vonden. Hoewel het duidelijk was dat er geen echte persoon achter het account stond, en het hoogstwaarschijnlijk een team van schrijvers was, beschuldigden steeds meer mensen Pakalu Papito van agressieve, beledigende en vuile grappen, waarbij het systeem werd gewaarschuwd voor de ongepaste inhoud in zijn twittert.

Pakalu papa

amanda voller metingen

Tegen het einde van 2018 kreeg het Twitter-account van Pakalu Papito meer dan 2,13 miljoen volgers, maar het weerhield Twitter-autoriteiten er niet van om het profiel op te schorten. Sommige mensen probeerden alternatieve pagina's te maken om de inhoud op te slaan en de lezers naar neppagina's te lokken, maar de makers van de pagina van Pakalu Papito hebben de inhoud naar Instagram overgebracht. Voorlopig is er een account met de titel Pakalu Papito Camel, met meer dan 1,2 miljoen abonnees. Het enige verschil tussen dit profiel en het profiel dat eerder op Twitter bestond, is dat nu het profiel op Instagram is gesloten voor willekeurige lezers en men moet een verzoek sturen om de inhoud te kunnen zien. De grappen en memes die daar worden gepost lijken niet veel te veranderen, ze zijn nog steeds dezelfde ironische, sarcastische en zelfs zelfhaat: 'als je me op mijn slechtst niet aankan, vertrek dan, want ik heb geen beste im altijd verschrikkelijk', zegt een van de posts van Pakalu Papito.

Andere gerelateerde sociale mediabronnen

Omdat Pakalu Papito zeker een nepperd is en er weinig kans is dat hij zou kunnen vechten voor het auteursrecht, zijn er veel zogenaamde fanpagina's gemaakt op verschillende sociale mediaplatforms, die de inhoud van het profiel van Pakalu Papito kopiëren. Je kunt veel pagina's met vergelijkbare berichten vinden op Facebook, Tumblr, YouTube, enz. Geen van het team van Pakalu Papito heeft echter ooit bevestigd dat ze betrokken waren bij die pagina's, met slechts één actief account tegelijk op elk sociale-mediaplatform. Zo werd op 4 mei 2015 een Tumblr-blog van Pakalu Papito gelanceerd, die in feite de publicaties herpostte die aan de Twitter-nieuwsfeed van Pakalu Papito waren toegevoegd. Op 11 mei 2015 ontdekte een blog op Singapore Tumblr de overeenkomst tussen de tweets van Pakalu Papito en een Facebook-gebruiker Lee Nova.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1679813842280924&set=a.1383361101926201&type=3&theater

Even later kon men de link vinden naar Profiel van Lee Nova (die wordt gevolgd door meer dan 37.000 mensen) in de beschrijving van het Facebook-profiel van Pakalu Papito. Facebook heeft de pagina van Pakalu Papito echter enkele maanden geleden opgeschort om dezelfde redenen als Twitter: agressieve, beledigende en ongepaste inhoud met frequente gevallen van racistische grappen.

Voor nu is er een nieuwe pagina getiteld Pakalu papa op Twitter en het lijkt op een alternatief account van hetzelfde team dat het oorspronkelijke profiel heeft gemaakt. Op dit moment heeft het meer dan 39.000 abonnees, en nieuwe berichten worden dagelijks of zelfs twee keer per dag op dezelfde ironische, sarcastische en zielige manier getweet.

Urban Dictionary vermelding voor Pakalu Papito

Op 5 oktober 2015 diende de legendarische bron Urban Dictionary, die alle moderne slanguitdrukkingen en woorden van zijn gebruikers verzamelt, een inzending in voor de woordcombinatie pakulu papa , met de definitie: 'Een Pakulu Papito doen is de handeling van het laten crashen van een kameel tegen een brug, en je niet bekommeren om de gevolgen die uit de handeling voortvloeien, behalve dat je er een sterke voldoening uit haalt'. Een andere definitie in hetzelfde woordenboek zegt dat Pakulu Papito staat voor God zelf. Hoewel het duidelijk is dat al die beschrijvingen eruit zien als een grap van fans van internetfenomeen, geeft het inzicht in het invloedsniveau dat Pakalu Papito's profiel heeft op de internetgemeenschap in het algemeen.

Priveleven

Hoewel er niets met zekerheid bekend is over het persoonlijke leven van de persoon (of mensen) die achter het profiel van Pakalu Papito staan, is het aantal grappen en memes over de moeilijkheden van het persoonlijke leven van het personage opmerkelijk. De berichten over relaties krijgen tonnen likes en worden veel gedeeld, waaronder ironische citaten als: ‘relatiestatus: misschien ooit’; 'als je me op mijn slechtst niet aankan, vertrek dan, want ik heb geen beste, ik ben altijd vreselijk' en 'je wilt met me uitgaan???? goed in de rij staan'.

Waarom huilen als je kunt bakken

Gepost door Pakalu papa Aan Donderdag 11 juni 2015

Uiterlijk en andere interessante feiten

De avatar van het profiel van Pakalu Papito is ongewijzigd. Het is altijd één en dezelfde foto van een Indiase man van ongeveer 50 jaar oud, met zwart haar, bruine ogen, dikke snor en een zeer gebruinde huid. Zijn berichten missen de juiste interpunctie en de spelling van de meeste woorden laat veel te wensen over, maar in feite is het een stereotype van een persoon die uit India komt en waarschijnlijk geen goed Engels kent. De legende zegt ook dat Pakalu Papito 1,73 lang is en ongeveer 68 kg weegt, maar het is slechts een legende en heeft waarschijnlijk niets te maken met de echte vitale statistieken van de mensen die achter het nepprofiel staan.

Pakalu papa

Netto waarde

Sinds het aanvankelijke Pakalu Papito-profiel op Twitter was opgeschort, verloor het team van de maker de hele fanbase die ze vanaf 2013 hadden verzameld. Ze lijken het momenteel echter op Instagram opnieuw op te bouwen en daar steeds meer abonnees te krijgen. Geen enkele gezaghebbende bron kan goede informatie geven over het huidige vermogen van de accountmakers van Pakalu Papito, aangezien het profiel zelf is afgesloten voor een willekeurige lezer en om een ​​abonnementsaanvraag wordt gevraagd.

Aanbevolen