Websterren

Wie is Pamela Gellers dochter Claudia Oshry? Haar bio: familie, bruiloft, ouders, nettowaarde, kinderen

Wie is Claudia Oshry?

Geboren onder het teken Kreeft op de 10evan juli 1994 in New York City, VS, Claudia Oshry is een 24-jarige blanke YouTuber en social media-persoonlijkheid. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke online aanwezigheid dankzij haar Instagram- en Tumblr-profielen, waarop ze zichzelf 'Girl With No Job' noemt, en deelt vaak inhoud die betrekking heeft op het leven van haar leeftijdsgenoten, meestal in de vorm van grappige afbeeldingen, ook wel memes genoemd. Ze heeft een aantal successen geboekt in de loop van haar soms lucratieve carrière op het gebied van sociale media sinds 2014.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik wou dat ik echt zo gelukkig was als ik doe alsof ik op deze sterk bewerkte foto sta.

Een bericht gedeeld door Claudia Oshry (@claudwithnojob) op 2 juni 2018 om 9:20 uur PDT

Vroege leven: opgroeien in New York City

Claudia groeide op in haar geboorteplaats, door haar overleden vader Michael Oshry van een onbekend beroep, die in 2008 stierf aan een hartaanval, en haar politieke activist, blogger en commentator moeder Pamela Geller. Bovendien zijn haar grootouders Lillian en Rueben Geller, een textielfabrikant. Claudia heeft drie broers en zussen – Jackie, Olivia en Margo Oshry, van wie alleen Olivia niet beroemd is, aangezien Jackie beter bekend staat als @jackieoproblems en Margo als @hungoverandhungry. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Ramaz School, waar ze in 2012 afstudeerde, en vervolgde haar opleiding door naar de New York University te gaan, waar ze in 2015 met een niet-gespecificeerde graad afstudeerde.

zwevende hoofden

Gepost door Claudia Oshry Aan Donderdag 19 mei 2016

Carrière: een universiteitsster

Tijdens haar junior collegejaar op 19-jarige leeftijd liep Claudia stage bij een niet nader gespecificeerd modebedrijf. Ze ging met haar foto's naar Instagram om te pronken met verschillende kledingstukken, maar begon tegelijkertijd verschillende memes te posten. Toen ze zich realiseerde dat deze memes veel meer publiek trokken dan haar andere inhoud, wijdde ze zich er fulltime aan om ze zo interessant mogelijk te maken en ze vaker te posten. Toen haar werd gevraagd naar tips om een ​​invloedrijke persoonlijkheid op sociale media te worden, zei ze: 'Analytics is erg belangrijk. Dus ik kan de top tien berichten zien die het beste hebben gedaan, en ze hebben allemaal een terugkerend thema, legde Oshry uit. Ze gaan meestal over het kijken naar Netflix in het weekend, niet naar buiten willen, binnen moeten blijven, zeer zelfspot, en ik weet dat iets in die richting het goed zal doen in dat thema. Veel van de dingen die ik post, herinneren mensen aan hun vriend, of ze kunnen zich er zo in herkennen dat ze de behoefte voelen om hun vriend te taggen en te zeggen: '@Amanda, kijk hier eens naar', zei Oshry. En dat is het beste voor mij, want zo groei ik: ze taggen hun vrienden die mij misschien niet volgen.' Op dit moment is ze druk bezig met een tournee door het land met een comedyshow.

Liefdesleven: getrouwd met jongen zonder baan

Claudia is sinds 17 jaar getrouwd met Ben Sofferevan september 2017 – ook bekend als @boywithnojob, die net als zij verschillende grappige afbeeldingen op zijn sociale media-profielen plaatst. Hun huwelijk in New York City werd door theknotnews.com omschreven als 'traditioneel en toch trendy'; toen ze werd geïnterviewd over het hele spektakel, zei Claudia: 'Het was geweldig. Mijn voeten doen pijn. Ik had absoluut het gevoel dat het mijn avond was. Ik heb er bewust voor gekozen om niet te drinken, gewoon omdat ik heel helder wilde zijn en alles wilde onthouden. Ik keek wel honderd keer de kamer rond, en de kleine elementen met de mensen - dat maakte me super blij. Ik wilde er gewoon bij zijn.’ Soffer is twee jaar ouder dan Claudia, 25 ten tijde van hun huwelijk. Er is geen controverse rond hun vakbond geweest.

Gepost door Claudia Oshry Aan Vrijdag 10 juni 2016

Het schandaal met haar moeder

Hoewel Claudia's berichten over het algemeen niet gevoelig zijn, lijkt het alsof haar publiek, hoewel betoverd door haar memes, toch behoorlijk gevoelig is. Claudia's zussen Jackie en Margo zijn ook sociale media-sterren, maar wat niet meespeelde in hun vroege carrière was het feit dat de controversiële en uitgesproken Pamela Geller hun moeder is - ooit The Daily Beast-journalist Taylor Lorenz op de 28evan februari onthulde dat Claudia en haar zussen de dochters zijn van de mede-oprichter van de Stop Islamization of America-organisatie, hun populariteit op sociale media ging bergafwaarts. Destijds maakten Claudia en Jackie deel uit van de The Morning Breath-liveshow op YouTube en Facebook, maar toen ze hoorden met wie ze verwant waren, ontsloegen de functionarissen van Oath Inc, die de show runt, hen, dus op één dag, Claudia verloor meer dan 40.000 volgers. Vervolgens plaatste ze een video op haar Instagram-profiel, waarin ze zei: 'Ik moet me gewoon verontschuldigen. Er was vanmorgen wat nieuws bekend over wie mijn moeder is en toen doken een paar echt walgelijke, verachtelijke, stomme tweets van mij op. Ik moet gewoon naar buiten komen en zeggen dat het me spijt. Het is niet cool, het is niet grappig. Ik was een dom kind. Ik was 16 en ik dacht dat ik grappig en cool was op Twitter, maar dat is niet zo. Ik ben geen racist.'

Wat is het vermogen van Claudia Oshry?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Claudia Oshry medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Claudia's opgebouwde rijkdom bijna $ 500.000 bedraagt, voornamelijk gemaakt als een ster op sociale media en het meeste verdient aan haar langdurige aanwezigheid op YouTube, Instagram en Tumblr als GirlWithNoJob. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.
https://twitter.com/girlwithnojob/status/998721248455725056

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de aspirant-beroemdheid, haar vitale statistieken zijn 41-34-39 en haar lengte is 1,68 m. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als rond, terwijl haar haarkleur donkerbruin is, evenals haar ogen. Bovendien is haar schoenmaat 7.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Claudia zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien haar aanwezigheid alomtegenwoordig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken. Haar Facebook-pagina heeft bijna 50.000 volgers, haar Twitter-account bijna 10.000 en haar Instagram-account meer dan 2,8 miljoen fans. Ze heeft ook een YouTube-account met bijna 14.000 abonnees.

Aanbevolen