Acteurs

Wie is Park Shin-hye vriendje? Met wie had ze relaties? Wiki

Par Shin-hye Wiki

Park Shin-hye werd geboren in Gwangju, Zuid-Korea op 18 februari 1990, dus onder het sterrenbeeld Waterman en heeft de Zuid-Koreaanse nationaliteit – ze is een populaire actrice en zangeres.

Bekijk dit bericht op Instagram

#mojosfine

Een bericht gedeeld door Park Shin-hye (@ssinz7) op 16 mei 2019 om 23:43 PDT

Wie is Park Shin-hye vriendje?

Park Shin-hye's vriendje is de acteur Choi Tae Joon . De twee zouden eind 2017 zijn begonnen met daten, maar het werd pas op 7 maart 2018 bevestigd toen de twee publiekelijk naar buiten kwamen.

Het vriendje van Park Shin-hye werd op 7 juli 1991 geboren in Seoul in Zuid-Korea, onder het sterrenbeeld Kreeft, dus een jaar jonger dan de actrice, maar dat lijkt hen niet te deren. Hij verscheen in meer dan 20 films en tv-series en werd populair vanwege zijn bijrol in het Padam Padam-fantasiedrama dat in 2011 werd opgenomen en de miniserie Adolescence Medley TV in 2013 – hij verscheen ook in de Missing 9-drama-tv-serie in 2017, en de Suspicious Partner comedy tv-serie in hetzelfde jaar.

Enkele van zijn recente werken zijn zijn eerste hoofdrol in de Exit TV-miniserie in 2018; zijn volgende hoofdrol zal zijn in de romantische comedy-tv-serie So I Married an Anti-Fan.

De vroege jaren van Park en haar opleiding

Park bracht haar jeugd door in Seoul met haar ouders en haar oudere broer Park Shin-won, die gitarist en componist is. Park praat zelden over haar ouders omdat ze hun privacy op prijs stelt en daarom is er niets van hen bekend. Ze groeide op met de wens om zangeres te worden en verscheen op zeer jonge leeftijd voor het eerst in de Flower-muziekvideo - daarna volgde ze lessen in dans, zang en acteren.

Nadat ze was afgestudeerd aan de Yougpa Girls' High School, schreef ze zich in aan de Chung-Ang University en studeerde in februari 2016 af met een bachelordiploma in theater.

Door Shin-hye

Het begin van haar carrière

Park kreeg bekendheid na het spelen van de jonge Choi Ji-woo in de Stairway to Heaven Koreaanse dramaserie in 2003 - ze bleef verschijnen in tal van tv-series, met als meest opvallende Very Merry Christmas in 2004.

Ze won haar eerste hoofdrol in de Tree of Heaven tv-serie in 2006, wat positieve kritieken kreeg voor haar prestaties, en het jaar daarop debuteerde ze in de film - Evil Twin-horrorfilm - waarin ze twee rollen speelde, het hoofdpersonage en de zus van haar personage. spook. Ze verscheen vervolgens in de romantische tv-serie Prince Hours, terwijl ze ook de Fantastic Partner-show presenteerde en de Best Newcomer in a Variety Show Award ontving.

De opkomst van Park tot bekendheid

Park werd enigszins populair en haar naam kon via internet gezien worden na haar rol van de heldin in de romantische comedy-tv-serie You're Beautiful - ze wordt ook gecrediteerd met twee soundtracks voor de films Lovely Day en Zonder woorden . Ze verscheen vervolgens in de Cyrano Agency-film in 2010, een low-budgetfilm waarvan niet werd verwacht dat hij zo succesvol zou worden, eigenlijk een van de meest verkochte films in dat jaar in Japan; dankzij haar optreden ontving Park de Most Popular Actress Award.

In hetzelfde jaar had ze haar eerste voice-overrol in de animatiefilm Green Days: Dinosaur and I. In 2011 verscheen ze in de tv-serie Hayate The Combat Butler en won ze de Popular Asian Star Award voor haar optreden, en het jaar daarop speelde ze het hoofdpersonage in de tv-serie Don't Worry, I'm a Ghost, en won de Best-One-Act Special Actress Award.

De carrière van Park van 2013 tot vandaag

Begin 2013 speelde ze een bijrol in de film Miracle in Cell No. 7 die erg populair werd in Zuid-Korea en haar de Best Supporting Actress Award opleverde. In 2014 verscheen ze in een andere film die een hit bleek te zijn, getiteld The Royal Taylor - ze verscheen vervolgens in de Pinokkio tv-serie die een groot succes was omdat het alleen in de VS meer dan $ 5,5 miljoen verzamelde. Ze verscheen in 2016 in de medische tv-serie Doctors en in de komediefilm My Annoying Brother, beide grote successen.

Vorig jaar in 2018 werd Park onderdeel van de realityshow Little Cabin in the Woods, waarin ze in een hut diep in een bos moest leven. Ze verscheen vervolgens in Memories of the Alhambra, dat een van de best beoordeelde films in de geschiedenis van de Koreaanse kabeltelevisie werd. De meest recente rol van Park was in de Call-thrillerfilm, die nog moet worden uitgebracht.

Andere voorkeuren en interesses

Hoewel ze een behoorlijk druk leven leidt, vindt Park toch tijd om de dingen te doen die ze leuk vindt, en die niets met haar werk te maken heeft. Ze verklaarde: tijdens een interview dat ze dol is op het versieren van bloemen en op de fiets - ze is een grote fan van reizen en kreeg de kans om de Grand Canyon in 2014 te bezoeken, terwijl ze onlangs Parijs bezocht. Ze is dol op wakeboarden en doet het elke zomer. Park is ook een grote dierenliefhebber, en heeft een schattige witte hond .

Gepost door Park Shin Hye Aan woensdag 27 maart 2019

Met wie had ze relaties?

Park is nogal geheimzinnig over haar vroegere affaires en heeft nooit de namen gedeeld van de mannen met wie ze uitging, maar geruchten zeggen dat ze Lee Jong-suk , een acteur die naast haar verscheen in Pinocchio, in 2014 en 2015. Ze werden samen 's avonds laat gezien terwijl ze samen reisden in Engeland en Hawaï - hoewel iedereen dacht (en sommigen van hen nog steeds denken) dat de twee dating, ontkenden ze de geruchten in 2015 door te zeggen dat ze gewoon heel goede vrienden waren.

Een ander gerucht dat niet door de actrice is bevestigd, is dat ze uitgaat met de Koreaanse acteur Lee Min-ho - de twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2013 en men dacht dat ze in 2015 aan het daten waren nadat Park de geruchten had ontkend dat ze met Lee Jong-suk uitging.

De ideale man van Park en dacht over het huwelijk

Dankzij de berichten op haar sociale media-accounts en haar interviews hebben we inzicht in hoe de ideale man van Park eruitziet en zich gedraagt ​​- hij moet op haar vader lijken, familie waarderen, attent en ondersteunend zijn. Hij moet ongeveer even oud zijn als zij, hij moet van sport houden en haar ongeacht wat dan ook respecteren. De 'ideale man' zou haar niet op openbare plaatsen moeten meenemen, omdat ze niet wil dat mensen haar herkennen, want dan zou haar date overal in het nieuws zijn.

Park vermeld tijdens een interview dat ze op 31-jarige leeftijd zou willen trouwen - ze wil de wereld verkennen en meer over zichzelf leren voordat ze gaat settelen. Ze gaf toe in het verleden problemen te hebben gehad met het onderhouden van relaties, aangezien geen van hen langer dan een jaar duurde, terwijl ze verklaarde dat haar carrière de schuld was. Park is momenteel aan het daten met Choi Tae Joon, en het is meer dan een jaar geleden dat het paar hun eerste kus deelde – het lijkt erop dat ze de ‘één jaar’-limiet van haar relaties heeft overschreden, dus misschien gaat deze lang mee.

Park Shin-Hye. ?? #Park Shin-hye #ParkShinHye pic.twitter.com/sEG885OMsH

— CGM-favorieten | #???????????? (@cgm_faves) 2 juni 2019

Uiterlijk en vermogen

Park is momenteel 29 jaar oud. Ze heeft halflang zwart haar dat ze bruin verft, en heeft bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Park geschat op meer dan $ 5 miljoen en zal het blijven stijgen zolang ze blijft acteren.

Leuke weetjes

Park werd een model voor Visa, het eerste Koreaanse meisje ooit dat dat voor elkaar kreeg - ze is ook een wereldwijde ambassadeur voor Swarovski-sieraden - en opnieuw het eerste meisje uit Korea dat dat bereikte.

Aanwezigheid op sociale media

Park is min of meer actief op de populaire sociale mediaplatforms - ze heeft geen Twitter-account, maar haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 9,5 miljoen, terwijl ze bijna 900 foto's heeft geüpload. Er is een Facebook-fanpagina van Park, die wordt gevolgd door ruim 2,1 miljoen mensen.

Aanbevolen