Beroemdheden

Wie is Pat Sajaks ex-vrouw Sherrill Sajak? Haar bio: nettowaarde, leeftijd, lengte, verhaal, carrière

Wie is Sherrill Sajak?

Sherrill James Sajak, geboren in 1945, is vooral bekend als de ex-vrouw van televisiepersoonlijkheid Pat Sajak, die bekend werd door zijn show The Wheel of Fortune.

Afbeeldingsbron

Het vroege leven en de carrière van Sherrill Sajak

Er is vrijwel geen informatie beschikbaar over de familie, opleiding en carrière van Sajak. Ze geeft er de voorkeur aan een rustig en privé-leven te behouden, ondanks dat ze ooit getrouwd was met een zeer populair persoon.

Het vermogen van Sherrill Sajak

Vanaf 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Sajak naar verluidt meer dan $ 400.000. Ondanks dat ze niet veel informatie over haar carrière heeft, is het zeker dat ze zichzelf kon onderhouden en haar vermogen kon laten groeien terwijl ze dingen privé hield. Haar ooit getrouwd zijn met een rijke man hielp ook haar vermogen te vergroten, vooral na hun scheiding.

Het persoonlijke leven van Sherrill Sajak.

In termen van haar persoonlijke leven was Sajak ooit getrouwd met Pat Sajak, presentator van de populaire spelshow The Wheel of Fortune. De twee leerden elkaar in 1978 kennen en er was meteen een klik. Ze begonnen kort daarna te daten en binnen een paar maanden besloten ze te trouwen in 1979. Aanvankelijk waren de twee een gelukkig stel, maar er ontstonden problemen in de relatie en in 1986 besloten ze na acht jaar huwelijk te scheiden. Gebrek aan quality time met elkaar doorbrengen is een van de redenen die het paar aanhaalt als de oorzaak van hun uit elkaar vallen. Ze hadden geen kinderen. Helaas is er geen informatie beschikbaar over wat er is gebeurd in het persoonlijke leven van Sajak na haar scheiding van Pat.

Afbeeldingsbron

Ex-echtgenoot van Sherrill Sajak

De voormalige echtgenoot van Sajak was Pat Sajak; Sajak was ooit een weerman en een nieuwsverslaggever bij WSM-TV Nashville. Hij organiseerde ook een aantal andere gameshowpiloten, waaronder Press Your Luck en Puzzlers voordat hij de baan kreeg om The Wheel of Fortune te hosten. De show is sinds 1975 in de lucht en hij was in dienst van 1981 tot 1989. Ondanks vele wisselingen van presentatoren, was hij in staat zijn plek terug te winnen en is hij een van de meest iconische hosts van de show.

Naast een populaire presentator van televisieprogramma's, heeft Pat ook tal van andere interesses. Hij is een investeerder in de Golden Baseball League , een onafhankelijke professionele competitie met teams in Nevada, Californië, Arizona, Utah, Alberta, British Columbia en Baja, Californië. Hij is ook eigenaar van een AM-radiostation in Annapolis, Maryland genaamd WNAV.

Pat staat ook bekend om zijn politieke opvattingen. Hij levert een fervent bijdrage aan het conservatieve tijdschrift Human Events en staat er ook om bekend verschillende kandidaten van de Republikeinse Partij te helpen; hij heeft lang erkend dat hij sceptisch is over klimaatverandering. Hij is ook lid van de kerken van Christus.

Afbeeldingsbron

Na acht jaar getrouwd te zijn geweest met Sherrill, kreeg Pat een nieuwe relatie en... trouwde in 1989 met Leslley Brown Sajak , een professionele fotograaf. Ze hebben samen twee kinderen, Patrick Michael James Sajak geboren op 22ndvan september 1990 en Maggie Marie Sajak, geboren op 5evan januari 1995. De twee zijn nog steeds samen en houden van elkaar in Severna Park, Maryland. Ze hebben ook een tweede huis in Los Angeles, Californië.

Afbeeldingsbron

Pats dochter Maggie is nu een opkomende countryzangeres die haar eigen liedjes schrijft.

Aanbevolen