Acteurs

Wie is Patricia Belcher uit Good Luck Charlie? Haar bio: leeftijd, nettowaarde, dood, zus, familie

Wie is Patricia Belcher?

Patricia Belcher werd geboren op 7 april 1954 in Helena, Montana, VS, en is een actrice, bekend van haar werk op televisie, in films en op het podium. Ze is een karakteractrice en speelt vaak excentrieke of ongebruikelijke rollen.

Gepost door Patricia Belcher-fansite Aan dinsdag 22 december 2015

De rijkdom van Patricia Belcher

Hoe rijk is Patricia Belcher? Vanaf eind 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, grotendeels verdiend door haar acteercarrière. Ze deed ook veel commercieel werk en een paar videogameprojecten. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Patricia is van Afro-Amerikaanse afkomst, maar er is verder weinig bekend over haar jeugd. Ze verscheen voor het eerst in de spelshow Jeopardy! als deelnemer, alvorens te beginnen met acteren carrière . Ze studeerde onder veel dramaleraren, een van haar meest opvallende mentoren was de voor een Oscar genomineerde Beah Richards. Daarna kreeg ze belangrijke rollen in films en op televisie, te beginnen in 1990 met de film Flatliners met in de hoofdrollen Kiefer Sutherland, Julia Roberts en Kevin Bacon.

Ze verscheen vervolgens in tal van spraakmakende televisieprojecten, voornamelijk in gastrollen, waaronder in het begin van de jaren negentig Beverly Hills, 90210, NYPD Blue en Seinfeld. Ze verscheen ook in een ondersteunende rol in Clear and Present Danger, voordat ze werd uitgebracht in Species. Ze speelde vaak gezagsdragers, overheidsfunctionarissen, ziekenhuismedewerkers en rechters. Later in het decennium werd ze gecast in films Message in a Bottle die is gebaseerd op de gelijknamige roman van Nicholas Sparks, en in de romantische komediefilm Molly, die het verhaal volgt van een vrouw met autisme.

@HartHanson Leuk 2 zie #PatriciaBelcher op mijn tv-scherm afgelopen nacht in Trial & Error, maar ze zal altijd de brutale Caroline 2 van mij zijn #Bones pic.twitter.com/kS9UIF4Y7W

— Linda Geraghty (@geraghtyvl) 15 maart 2017

Jeepers Creepers en de jaren 2000

In 2001 werd Belcher in de horror gegoten film Jeepers Creepers als de paranormaal begaafde Jezelle Gay Hartman, die werd vrijgegeven voor gemengde recensies, maar trok veel positieve belangstelling van het publiek, en werd een commercieel succes en verdiende in totaal $ 59 miljoen wereldwijd. De film is gebaseerd op het gelijknamige nummer uit 1938, waarin twee broers en zussen het doelwit worden van een demonisch wezen. Ze zou ook haar rol hernemen in het vervolg Jeepers Creepers 2 uit 2003, waarin haar personage op The Creeper zou jagen, maar hun regels werden later geschrapt om meer te focussen op The Creeper die een schoolbus terroriseert.

In 2006 werd ze gecast in de terugkerende rol van advocaat Caroline Julian in de serie Bones, een show gericht op forensische archeologie en antropologie, met in de hoofdrol David Boreanaz en Emily Deschanel. Belcher zou het personage spelen voor de run van de show, maar had in de tussentijd ook andere projecten. Twee jaar nadat ze met haar werk in Bones begon, produceerde ze haar eerste film, Lager leren.

Latere projecten

In 2009 verscheen Patricia in de romantische komediefilm (500) Days of Summer, waarin ze het personage Millie speelde, dat kritisch en commercieel succesvol bleek en meer dan $ 60 miljoen verdiende terwijl ze slechts een budget van $ 7,5 miljoen had. Het jaar daarop kreeg ze een terugkerende rol in Better Off Ted als het personage Janet S. Crotum, hoofd personeelszaken bij Veridian Dynamics. De serie was echter van korte duur omdat deze werd geannuleerd vanwege een laag aantal kijkers. Haar volgende project kwam van Disney Channel in de sitcom Good Luck Charlie, waarin ze de buurvrouw mevrouw Estelle Dabney portretteerde.

Terwijl ze aan die show werkte, verscheen ze in de film Bad Words, het regiedebuut van Jason Bateman na het verhaal van een schoolverlater van de achtste klas die de National Golden Quill Spelling Bee betreedt. Ze leende ook haar stem aan de videogame Dead Island: Riptide, een op zichzelf staande uitbreiding van de game Dead Island, maar die werd gemengd ontvangen. In 2014 eindigde haar run met Good Luck Charlie en keerde ze terug naar horror, samen met regisseur Victor Salva voor de film Dark House. Ze begon ook meer commercieel werk te doen, trad op met de band Europe voor een GEICO-commercial en werkte ook aan een Wells Fargo-commercial getiteld Lost Debit Card.

En Patricia Belcher. Hoe geweldig is ze? #Bones pic.twitter.com/K20jZKPnC0

- Dean Shovel? (@DLoIndustries) 1 oktober 2013

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Belcher, omdat ze dat aspect van haar leven privé heeft weten te houden. Er is geen bewijs dat ze getrouwd is, dus wordt aangenomen dat ze nog steeds vrijgezel is. Ze is ook heel weinig online aanwezig, wat een van de redenen is waarom er heel weinig informatie over haar persoonlijke leven is, omdat ze geen accounts heeft die zijn gekoppeld aan een van de grote sociale-mediawebsites. Ze heeft haar eigen persoonlijke website gemaakt om haar fans te bedanken en om het werk te laten zien dat ze tijdens haar carrière heeft gedaan. Op haar website staan ​​enkele foto's en videoclips.

Aanbevolen