Radiopersoonlijkheden

Wie is Patrick Meagher? Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, vriendin, familie

Wie is Patrick Meagher?

Patrick Meagher werd geboren op 2 maart 1979 in Michigan, VS, en is een radiopersoonlijkheid, vooral bekend door zijn samenwerking met Sirius Satellite XM-radio als presentator van het programma Cocktails with Patrick. Hij is ook de gastheer van de show The Wrap, die wordt uitgezonden op Mad Dog Sports Radio. Hij stond ook bekend om zijn aan en uit relatie met reality-tv-persoonlijkheid Stassi Schroeder.

De netto waarde van Patrick Meagher

Hoe rijk is Patrick Meagher? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, verdiend door een succesvolle carrière op de radio. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en radiocarrière

Er is heel weinig bekend over Patricks familie en zijn jeugd, maar zijn ouders scheidden toen hij jong was, en hij groeide op met zijn moeder samen met twee zussen. Hij verbleef het grootste deel van zijn jeugd in Michigan en volgde daar zijn opleiding, hoewel details over de scholen die hij bezocht niet bekend zijn. Na het voltooien van zijn opleiding verliet hij Michigan en begon hij een carrière op de radio te maken.

De reden waarom hij voor radio koos is niet bekend, maar hij begon te reizen, vaak naar Los Angeles en New York, op zoek naar radiomogelijkheden. Uiteindelijk begon hij te werken aan Sirius XM-satellietradio , een omroepbedrijf gevestigd in New York City - het bedrijf was een product van de fusie van XM Satellite Radio en Sirius Satellite Radio die plaatsvond in 2008, wat resulteerde in een heropleving voor beide merken, en in staat was om aanzienlijk te groeien over de komende jaren. Een van de redenen voor het succes van het nieuwe bedrijf was een contract met de populaire radiopersoonlijkheid Howard Stern.

Patrick Meagher

de omslag

Meagher begon te werken aan Sirius XM in zijn eigen show genaamd Cocktails with Patrick, en werd een beetje populair met de show terwijl hij verschillende onderwerpen besprak. Zijn on-air discussies zouden er ook toe leiden dat hij werd voorgesteld aan Stassi Schroeder. Na een tijdje op Sirius te hebben gewerkt, kreeg hij uiteindelijk een nieuwe kans omdat hem werk werd aangeboden bij Mad Dog Sports Radio . Het station zendt verschillende sportgerelateerde programma's uit, waaronder play by play, sportnieuws en sportpraat.

Mad Dog is nog steeds een filiaal van Sirius XM Radio, en Meagher merkte dat hij enige tijd voor de twee stations werkte, voordat hij definitief overstapte naar een sportprogramma genaamd The Wrap, dat wordt uitgezonden op Mad Dog. De show is 's avonds gepland en sinds hij daarheen is verhuisd, heeft hij de show consequent gehost, waarbij hij vaak reclame maakt voor hun dagelijkse programmering via online accounts. De show bespreekt net als veel van de programma's van Mad Dog de sportevenementen, nieuws en games die binnen de dag werden gehouden, bedoeld als een afsluiting van de gebeurtenissen van de dag. Het programma omvat vaak discussies, een paar gasten en soms zelfs interviews.

Je krijgt Patrick's gesprek te horen met @brentmusburger in de uitzending van vanavond! pic.twitter.com/J1UccZBoLh

— De Omslag (@TheWrapRadio) 18 maart 2017

Ex-vriendin Stassi Schroeder

Stassi is een model, auteur, reality-tv-persoonlijkheid, podcast-host en blogger, vooral bekend om zijn populariteit door de realityshow Vanderpump Rules. Ze maakte haar eerste televisieoptreden als deelnemer aan The Amazing Race, en na het voltooien van haar opleiding begon ze aan een modellencarrière die haar ertoe bracht om in verschillende spraakmakende tijdschriften te verschijnen, waaronder Us Weekly, Vanity Fair en 944.

In 2010 begon ze te werken met Lisa Vanderpump in haar restaurants, wat er ook toe leidde dat ze een plek kreeg in haar realityshow. De show wordt uitgezonden op Bravo en is een spin-off van The Real Housewives of Beverly Hills met castlid Lisa Vanderpump die haar personeel leidt in haar restaurant SUR in West Hollywood. De show is in totaal zeven seizoenen uitgezonden en heeft ook geleid tot zijn eigen spin-off-shows, waaronder Summer House en Vanderpump Rules: Jax and Brittany Take Kentucky. Stassi was het grootste deel van de show een hoofdrolspeler. behalve tijdens het vierde seizoen. Ze was een voormalige server bij SUR, maar sinds de opkomst van haar populariteit is ze meer gefocust als persoonlijkheid voor de tv-show.

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Patrick Stassi via Twitter ontmoette nadat ze naar zijn programma had geluisterd, en hij had het over hoe zielsverwanten in het hele land konden zijn. Ze tweette naar hem en hij reageerde nadat een vriend hem had verteld dat ze elkaar waarschijnlijk leuk zouden vinden. Ze ontmoetten elkaar twee weken later en begonnen hun relatie, maar die werd een turbulente, aangezien ze ongeveer vier jaar aan en uit waren. In 2016 hadden ze hun ergste breuk, en velen dachten dat het voorbij was, maar ze verzoenden zich ergens het volgende jaar. Tijdens hun relatie werd hij ervan beschuldigd de populariteit van zijn vriendin te hebben gebruikt om de kijkcijfers van zijn radioprogramma te verhogen.

Uiteindelijk, na hun vierde verjaardag, besloot hij de zaken definitief af te blazen, en Schroeder vertelde hoe verbaasd ze was dat het een echte breuk was. Sindsdien weet hij zichzelf uit de schijnwerpers te houden. Voorafgaand aan de relatie met de realityster deed hij geheimzinnig over zijn persoonlijke leven en bracht hij slechts één keer een van zijn vriendinnen naar zijn radioprogramma. Hij blijft de gastheer van The Wrap, terwijl Stassi met iemand anders is verdergegaan.

Aanbevolen