Modellen

Wie is de ex-vriendin van Paul George, Daniela Rajic? Haar Wiki: Stripper, Nettowaarde, Leeftijd, Nationaliteit, Affaire

Wie is Daniela Rajic?

Daniela Rajic werd geboren op 12 november 1990 in Queens, New York City, VS, en is een model en danseres, maar is in de schijnwerpers gekomen vanwege haar affaire met de beroemde National Basketball Association (NBA)-speler Paul George. De twee hebben sinds 2013 een knipperlichtrelatie en hebben samen een kind, een dochter genaamd Olive.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Daniela Rajic (@danielarajic) op 29 aug. 2018 om 11:37 uur PDT

Daniela Rajic Wiki: vroege leven, nationaliteit en opleiding

Daniela is nogal geheimzinnig geweest als het gaat om haar vroege leven, maar ze is van Servische afkomst, hoewel geboren en getogen in de VS, een inwoner van Queens. Er zijn weinig details over Daniela's jeugd; de media moeten nog ontdekken wie de ouders van Daniela zijn en of ze broers of zussen heeft of niet, hoewel wordt aangenomen dat ze een zus heeft die Kristina Rajic heet. Als het gaat om Daniela's opleiding, studeerde ze in 2014 af aan de Universiteit van Miami en is ze blijkbaar gefocust om dokter te worden.

https://www.instagram.com/p/NGfyNKhQZw/?hl=en&taken-by=danielarajic

Carrière en eerste ontmoeting met Paul George

Om haar studie af te ronden, had Daniela een baan nodig; Daniela was een getalenteerde danseres en begon werk te zoeken in stripclubs in de omgeving van Miami en werd ingehuurd door de prominente stripclub Tootsies. Ze werd erg populair bij de club en veel beroemdheden kwamen met haar in contact, waaronder Paul George. De twee begonnen een relatie en na een paar maanden daten werd Daniela zwanger. Paul probeerde Daniela het kind te laten aborteren en bood haar een miljoen dollar aan, maar Daniela wees het aanbod af en beviel uiteindelijk van het echtpaar Olive, op 1 mei 2013. Na de geboorte van het kind vroeg George om een ​​vaderschapstest, maar merkwaardig genoeg ook aangevraagd voor voogdij van het kind. Het drama eindigde ergens in 2014 en sindsdien is het paar samen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Daniela Rajic (@danielarajic) op 6 mei 2018 om 9:59 uur PDT

Relatie met Paul George

Ondanks alle misverstanden en verbroken relaties hebben de twee hun relatie voortgezet en wonen ze nu in Oklahoma, waar George speelt voor de NBA-franchise de Oklahoma City Thunder. Daniela heeft voor hun dochter gezorgd en het echtpaar heeft onlangs hun tweede kind , dochter Natasha in november 2017. Sindsdien lijkt het stel samen te genieten van een gelukkig leven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Had gisteren zo veel plezier met het lezen van een boek in de klas van Olivia! #MysteryReaders ?❤️

Een bericht gedeeld door Daniela Rajic (@danielarajic) op 2 mei 2018 om 15:54 PDT

Weet je hoe rijk Daniela Rajic is?

Daniela verwierf nationale populariteit toen haar relatie met Paul George openbaar werd gemaakt, wat haar zeker hielp haar carrière een vliegende start te geven, maar Daniela is veel meer gefocust op moeder zijn dan op een succesvolle zakenvrouw of dokter, wat ze eerst wilde zijn. Heb je je echter ooit afgevraagd hoe rijk Daniela Rajic is, vanaf medio 2018? Gezaghebbende bronnen moeten het exacte bedrag van Daniela's individuele vermogen nog identificeren, maar vooral dankzij haar rijke vriend, Paul, delen ze een rijkdom van meer dan $ 40 miljoen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Daniela Rajic (@danielarajic) op 10 sep. 2018 om 17:03 PDT

Internetpopulariteit

Daniela is behoorlijk populair geworden op de sociale-mediaplatforms Instagram, waarop ze meer dan 40.000 volgers heeft, en die ze gebruikt om recente gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven te delen, waaronder de geboorte van haar tweede dochter , maar ook tijd doorgebracht met George, inclusief een keer dat ze op bezoek waren Yankee Stadium , naast vele andere berichten. Daniela is niet actief op andere grote sites, waaronder Facebook en Twitter.

Als een koningin ???

Gepost door Daniela Rajic Aan zondag 20 augustus 2017

Daniela Rajic Boyfriend, Paul George

Nu we alle belangrijke details over Daniela's leven en carrière hebben gedeeld, laten we wat informatie delen over haar succesvolle vriend, Paul George. Geboren als Paul Clifton George op 2 mei 1990 in Palmdale, Californië, VS, is hij een professionele basketbalspeler, die momenteel speelt voor de Oklahoma City Thunder, na acht seizoenen bij de Indiana Pacers te hebben doorgebracht.

Hij is de zoon van Paulette en Paul George Sr. en heeft twee oudere zussen, Teiosha en Portala. Toen hij opgroeide, was Paul een grote fan van Kobe Bryant, die steunde voor de Los Angeles Lakers. Hij ging naar Knight High School, waar hij begon te basketballen voor het middelbare schoolteam en een van de beste spelers in zijn klas was, maar ondanks een geweldige prestatie werd hij niet beschouwd als een toekomstige professionele basketbalster. Hij schreef zich echter in aan de California State University, waarvoor hij twee seizoenen speelde terwijl zijn populariteit toenam, en toen hij een van de beste vooruitzichten werd, besloot hij toen deel te nemen aan de NBA Draft.

Bekijk dit bericht op Instagram

Shout out my bro don @blvd86 voor de dope sweater. Ga zijn line maar eens checken.. Genieten van wat Woobie-tijd! #ThruACoupleMeloPosesInThere #LearnFromTheBest #StayMe7o #WhereMyStogieAt lol

Een bericht gedeeld door Paul George (@ygtrece) op 1 september 2018 om 14:04 PDT

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

De Indiana Pacers selecteerden Paul als de 10e algemene keuze in de NBA Draft van 2010, en op 1 juli tekende hij zijn rookie-contract met de franchise, een tweejarige deal ter waarde van $ 3,9 miljoen. In zijn rookieseizoen maakte Paul niet veel indruk, met een gemiddelde van slechts 7,8 punten, 3,7 rebounds en 1,1 assists in 61 wedstrijden, waarvan 19 wedstrijden, maar hij verdiende toch de NBA All-Rookie Second Team-selectie voor zijn inspanningen.

Afbeeldingsbron

De prestaties van Paul begonnen te verbeteren en voor het seizoen 2013 werd hij uitgeroepen tot de meest verbeterde speler, na een gemiddelde van 17,4 punten, 7,6 rebounds en 4,1 assists per wedstrijd, en het behalen van zijn eerste All-Star-selectie dat jaar, sindsdien speelde hij in vier meer All Star-spellen.

Paul George Nettowaarde

Paul speelt momenteel voor de Oklahoma City Thunder en zijn contract heeft een waarde van $ 137 miljoen over vier jaar, dat hij op 6 juli 2018 tekende. Dus, weet je hoe rijk Paul George is, vanaf eind 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van George zo hoog is als $ 40 miljoen. Behoorlijk indrukwekkend vind je niet?

Aanbevolen