Zakenmensen

Wie is de vrouw van Paul Teutul Jr., Rachael Biester? Haar biografie: leeftijd, nettowaarde, lengte, huwelijk, opleiding

Wie is Rachel Biester?

Rachael Biester werd geboren op 19 juni 1983, in de Verenigde Staten van Amerika, en is een model en zakenvrouw, maar misschien het best bekend als de echtgenote van reality-tv-persoonlijkheid Paul Teutul Jr., die zijn populariteit vond dankzij de serie American Chopper. Ze is eigenaar van de boetiek genaamd Oliver Anne Boutique in Montgomery, in de staat New York.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een snelle foto voor de jaarlijkse clamcake van Rachael's familie.

Een bericht gedeeld door Paul Teutul Jr (@paulteutuljr) op 8 juli 2018 om 15:22 PDT

De rijkdom van Rachael Biester

Hoe rijk is Rachael Biester? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door succes in modellering en zaken. Ze heeft misschien ook veel rijkdom gekregen dankzij haar man, die een geschat vermogen heeft van $ 10 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Modellering en zakelijke carrière

Er is heel weinig informatie bekend over het vroege leven van Rachael of haar pad dat leidde naar modellenwerk en zaken; er is ook niets bekend over haar opleiding. Op een bepaald moment in haar leven begon ze een carrière in het modelleren dankzij haar aantrekkelijke eigenschappen. Later begon ze zich te concentreren op een bedrijf genaamd Oliver Anne Boutique. Afgezien van de fysieke winkel, heeft het bedrijf verschillende pagina's op sociale media om hun producten te promoten.

Letterlijk de heetste dag deze week en midden in de zomer, maar ik krijg Fall maar niet uit mijn hoofd! Hier alvast een voorproefje?

Gepost door Oliver Anne Boutique Aan zaterdag 4 augustus 2018

De Instagram- en Facebook-pagina zijn de meest actieve van al haar pagina's. Producten die daar worden getoond, omvatten kleding en cadeauartikelen zoals monturen, tassen, accessoires en vele andere items. De boetiek begon aanvankelijk in Hudson Valley, maar verhuisde later naar Montgomery. Het heeft ook een eigen website die zijn producten promoot door middel van tal van foto's.

Bekijk dit bericht op Instagram

De oh zo mooie @DykotaHillman die onze White Hampton's Dress, Gold CLUSE Watch en de Ultimate Bamboo Summer Bag met insert draagt? #SlayGirl #OutfitGoals #OliverAnneBoutique

Een bericht gedeeld door Oliver Anne Boutique (@oliveranneboutique) op 8 augustus 2018 om 9:50 uur PDT

Paul Teutul Jr. en American Chopper

Beister ontmoette Paul terwijl hij werkte aan de show American Chopper, waarin ze te zien was in een aflevering van de show getiteld McCuff Gas Tank Protector, als het McCuff-meisje. Paul is de eigenaar van Paul Jr Designs, dat zowel merkkleding als aangepaste motorfietsen produceert. Hij werkt samen met zijn jongere broer aan het bedrijf, hoewel hij aanvankelijk voor zijn vader werkte als fabrikant en hoofdontwerper. Uiteindelijk werden de broers en zussen sterren dankzij de Discovery Channel-show getiteld American Chopper.

Bekijk dit bericht op Instagram

De @officialclaywalker Bike, van de #americanchopper van gisteravond. Ik wilde het houden!

Een bericht gedeeld door Paul Teutul Jr (@paulteutuljr) op 17 juli 2018 om 12:02 PDT


De reality-tv-show richt zich op Paul Teutul Jr. en zijn vader, terwijl ze oorspronkelijk aangepaste motorfietsen in chopper-stijl produceerden, als onderdeel van Orange County Choppers in Newburgh, New York. De show wordt gekenmerkt door de contrasterende stijlen van het vader- en zoonduo - ze werkten samen totdat een verhitte verbale ruzie over de streep ging, waardoor Paul zijn eigen helikopterbedrijf begon, genaamd Paul Jr. Designs. Het originele tv-programma liep van 2002 tot 2009 voor in totaal zes seizoenen, maar zou later terugkeren in een spin-off genaamd American Chopper: Senior vs Junior, die een onderdeel werd van het TLC-kanaal. Deze show liep vanaf 2011 vier seizoenen, maar toen werd in 2018 aangekondigd dat de show keerde terug naar Discovery Channel , nu 10 jaar na het partnerschap tussen vader en zoon. De show is bedoeld om de huidige inspanningen van zijn sterren in te halen.

Huwelijk en persoonlijk leven

Na samen te hebben gewerkt aan de show, Het klikte tussen Paul en Rachel , en gedateerd voor een paar jaar voordat ze uiteindelijk trouwen op 20 augustus 2010, tijdens een ceremonie gehouden op het Bonnet Island Estate in New Jersey. Hun bruiloft was ook een samenwerking van verschillende televisieshows, met Rachael's jurk afkomstig van de populaire televisieshow Say Yes to the Dress, en hun bruidstaart werd gemaakt door een andere populaire televisieshow - Cake Boss. De bruiloft was uitbundig en er waren talloze details van de bruiloft die zwaar in de media kwamen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige verjaardag aan mijn mooie bruid Rachael.

Een bericht gedeeld door Paul Teutul Jr (@paulteutuljr) op 19 juni 2018 om 15:40 PDT


Het stel zou in 2015 hun eerste kind krijgen en hun relatie blijft sterk. Er is echter gemeld dat ze niet erg dicht bij haar schoonvader staat, vanwege de vete in het verleden met haar man.

Zit Rachael Biester op sociale media?

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie over Rachael is, is te wijten aan een gebrek aan aanwezigheid online. Ze heeft geen accounts die zijn gekoppeld aan Facebook, Twitter of Instagram, afgezien van haar bedrijfspagina's. Haar man daarentegen is zeer actief online en promoot zowel zijn recente shows als zijn bedrijf.

Bekijk dit bericht op Instagram

Je moet van #SharkWeek houden! #SharkWeek2018 wordt de hele week om 20.00 uur ET uitgezonden op @Discovery.

Een bericht gedeeld door Paul Teutul Jr (@paulteutuljr) op 23 juli 2018 om 12:24 uur PDT


Rachael verschijnt voornamelijk als onderdeel van Paul's Instagram-pagina, die vaak foto's met haar en hun zoon laat zien. De meeste van haar foto's die online circuleren, zijn bij haar familie, hoewel ze er ook een paar heeft uit haar vroege modellentijd. Haar man heeft ook een zakelijke website met enkele van zijn recente builds en verschillende fietsen te koop. Prijzen staan ​​niet op de fietsen vermeld en er wordt verwacht dat ze van hoge waarde zijn vanwege hun zeldzaamheid en maatwerk. Er zijn ook verschillende kledingstukken te koop, variërend van $ 25 tot $ 55.

Aanbevolen