Beroemdheden

Wie is nu Penguinz0-vriendin? Dating- en relatielijst

Wie is nu Penguinz0 Girlfriend?

Voordat we je onthullen wie de vriendin van Penguinz0 nu is, en als hij er al een heeft, laten we eerst wat informatie over hem delen, als je niet bekend bent met zijn leven en werk. Nou, Penguinz0 is een YouTuber en heeft wereldfaam gekregen door onder andere grappige opmerkingen te maken over verschillende video's, van gameplay tot filmkritieken. Zijn officieel YouTube-kanaal heeft nu meer dan 3,3 miljoen abonnees en neemt dagelijks toe.

Laten we weten dat de eerste foto die Charlie en ik samen in 4 maanden hebben gemaakt, deze was toen ik hem vroeg een selfie met mij te maken. Nu weet ik weer waarom we niet samen op de foto gaan? (het is eigenlijk omdat ik er nooit aan denk, maar we gaan hiermee akkoord?) pic.twitter.com/z1hfxRVjSX

— Tiana Tracy (@TianaTracy) 25 juni 2019

Dus, wie is de vriendin van Penguinz0? Nou, Penguinz0 heeft een relatie met een meisje genaamd Tiana, en alles wat we over haar en hun relatie weten, is dat haar achternaam Tracy is en dat ze nu ongeveer twee jaar samen zijn. Ze is soms te zien in zijn vaste YouTube-sectie House of Caravan.

Als het gaat om zijn eerdere relaties, gaat de lijst alleen terug naar Tiana, aangezien Penguinz0 niet aan het publiek heeft onthuld of hij een vriendin had voor Tiana.

Penguinz0 Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Geboren als Charlie White op 2 augustus 1994 in de VS, heeft hij helaas niet veel informatie over zijn jeugd gedeeld, inclusief de namen van zijn ouders en hun roepingen, of hij broers of zussen heeft of niet, en waar hij is opgegroeid . Zijn educatieve achtergrond is ook obscuur, omdat hij dat pas verklaarde nadat hij de middelbare school had voltooid en in 2016 afstudeerde aan de Universiteit van Tampa, Florida.

Penguinz0

Carrièrebegin

Al in 2007 creëerde Penguinz0 zijn eerste kanaal en zijn eerste video volgde slechts een paar maanden later. Getiteld gears of war jetpack glitch (GEEN stand-bye of lag-schakelaar) AP, het heeft nu meer dan 290.000 views. Hij ging verder met gameplay-video's, waarbij hij vaak zijn eigen commentaren maakte met droge humor, zoals het toepassen van woorden als tieten en tepels, waardoor hij de aandacht kreeg die hij aanvankelijk wilde. Aangemoedigd door zijn vroege succes, bleef hij soortgelijke video's maken en in een mum van tijd bereikte het aantal van zijn abonnees 100.000, wat niets is in vergelijking met wat hij nu heeft. Desalniettemin bleef Penguinz0 meer roem vergaren met zijn video's, en het was slechts een kwestie van tijd dat hij een miljoen views zou halen.

Stijgen naar het sterrendom

In september 2014 bereikte Penguinz0 de grens van één miljoen views, en zijn video Holy Shit trok in een mum van tijd 530.000 views. Zijn faam bleef groeien, en toch bleef hij geruime tijd mysterieus en onthulde hij ook zijn naam of zijn gezicht niet. De video About Me kwam echter uit, waarin hij vertelde over zijn persoonlijke leven en eindelijk zijn echte naam onthulde. Dankzij deze video werd zijn populariteit nog groter en heeft hij nu meer dan 3,3 miljoen abonnees, terwijl zijn video's een miljard views hebben bereikt, en het aantal neemt voortdurend toe. Enkele van zijn meest populaire video's zijn Glory Hole Repair, dat ongeveer 10 miljoen views heeft, vervolgens The Most Difficult Game Ever Created Gameplay en Commentary, dat iets meer dan negen miljoen heeft, I Was In Hunger Games en Ruined A Scene, waarvan meer dan 7,5 miljoen, en The real Mighty Thirsty, die meer dan 6,6 miljoen views heeft, naast vele andere die zijn populariteit en rijkdom alleen maar hebben vergroot.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vrolijk Kerstfeest

Een bericht gedeeld door Charlie (@bigmoistcr1tikal) op 25 december 2018 om 8:40 uur PST

Penguinz0 Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Penguinz0 behoorlijk populair geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom gestaag vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Penguinz0 vanaf medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Penguinz0 zo hoog is als $ 2,5 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Internetfaam

Hoewel YouTube hem beroemd heeft gemaakt, heeft hij zijn populariteit sindsdien uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, met name Twitch, Twitter en Instagram. Hij heeft zijn video's vaak gestreamd op Zenuwtrekking , waarop hij meer dan 300.000 volgers heeft, die reikhalzend uitkijken naar zijn nieuwste video's, terwijl hij bezig is Twitter , Penguinz0 wordt gevolgd door meer dan 375.000 fans, met wie hij ook zijn grappige gedachten, meningen en ideeën deelde. Je kunt Penguinz0 vinden op Instagram ook, waarop hij 160.000 volgers heeft, en foto's van zichzelf heeft gedeeld, waarbij hij vaak laat zien wat hij in zijn vrije tijd doet, zoals spelen met zijn hond .

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Penguinz0 Hoogte, gewicht en uiterlijk

Weet jij hoe lang Penguinz0 is en hoeveel hij weegt? Welnu, hij staat op 5ft 6ins, wat gelijk is aan 1,67m, terwijl hij ongeveer 154lbs of 70kgs weegt; hij heeft bruine ogen en bruin haar. Zijn vitale statistieken zijn op dit moment niet bekend bij het publiek, maar houd ons in de gaten, want we zullen u informeren op het moment dat hij ze deelt.

Aanbevolen