Beroemdheden

Wie is Pete Hegseth van Fox News? Is hij getrouwd? Zijn biografie: trouwring, nieuwe baby, tatoeage, nettowaarde, salaris

Wie is Piet Hegseth?

Geboren als Peter Brian Hegseth op 6 juni 1980 in Minneapolis, Minnesota, VS, hij is een voormalig militair officier en voormalig uitvoerend directeur van de politieke belangengroepen Dierenartsen voor vrijheid en Concerned Veterans for America, en leverde ook een bijdrage aan Fox News Channel met militaire informatie en analyses. Hij is een Republikein en is een groot voorstander van Trump, nadat hij aanvankelijk andere presidentskandidaten had gesteund.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vereerd om vandaag te ontmoeten met onze opperbevelhebber! President @realdonaldtrump is de stoere, moedige en patriottische leider die we nodig hebben. #AmericaFirst

Een bericht gedeeld door Pete Hegseth (@petehegseth) op 2 februari 2017 om 15:03 PST

Pete Hegseth Bio: vroege leven, gezin en onderwijs

Pete bracht zijn jeugd door in Forest Lake, opgevoed door zijn ouders, Brian, en Penelope Hegseth. Hij ging naar de Forest Lake Area High School en schreef zich na zijn toelatingsexamen in aan de Princeton University. Tijdens zijn jaren bij Princeton was Pete de redacteur van de Princeton Tory, een conservatieve krant van de universiteit die wordt gerund door studenten. Het was in 2003 dat hij zijn studie afrondde, terwijl hij tien jaar later een Master in Public Policy ontving van de John F. Kennedy School of Government aan de Harvard University.

Bekijk dit bericht op Instagram

De schoolfoto van Boone. Ik bedoel kom op…

Een bericht gedeeld door Pete Hegseth (@petehegseth) op 14 november 2017 om 12:47 PST

Carrièrebegin

Direct na de universiteit trad Pete toe tot de investeringsbank Bear Stearns, als analist van de aandelenkapitaalmarkten. Hij werd ook aangesteld als reserve-infanterie-officier bij de Nationale Garde van het Amerikaanse leger, en een jaar te laat werd opgeroepen voor een missie naar Cuba, wat betekende dat hij zijn functie bij de investeringsbank zou moeten verlaten. Hij was een infanteriepelotonleider en voor zijn inspanningen ontving Pete de Army Commendation Medal. Pete bood zich vervolgens aan voor een missie naar Bagdad en Samarra, waarvoor hij de Bronze Star Medal, Combat Infantryman Badge en nog een Army Commendation Medal ontving. Best indrukwekkend, vind je niet?

Afbeeldingsbron

Terugkeer van het leger

Na zijn terugkeer uit Irak was Pete weer klaar om een ​​plek voor zichzelf te vinden in de zakenwereld; hij trad toe tot het Manhattan Institute for Policy Research, verliet na een paar jaar de functie en accepteerde het aanbod van Vets For Freedom om als uitvoerend directeur te werken. Hij bleef daar vijf jaar voordat hij de post verliet en zijn eigen politieke actiecomité MN PAC oprichtte. Van 2012 tot 2015 was Pete ook de uitvoerend directeur van Concerned Veteranen voor Amerika , een politieke belangengroep opgericht door de gebroeders Koch.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne #MothersDay @penelopehegseth, van een dankbare zoon. We groeten alle militaire moeders die in het buitenland en aan het thuisfront dienen.

Een bericht gedeeld door Pete Hegseth (@petehegseth) op 11 mei 2014 om 8:46 uur PDT

Big spender

Tijdens zijn tijd bij Concerned Veterans for America had Pete zijn broer in dienst bij de non-profitorganisatie, en twee jaar op rij betaalde hij hem $ 108.000 en terwijl hij lid was van het politieke actiecomité MN PAC, besteedde hij een derde van het budget aan kerstfeesten voor familie en vrienden, en slechts minder dan de helft van het geplande budget dat Pete aan de kandidaten besteedde. Desalniettemin is Pete nog steeds een autoriteit als het gaat om groepen die betrokken zijn bij veteranen. Meest recentelijk werd Pete genoemd als een van de mogelijke opvolgers van Davids Shulkin's post als a Amerikaanse minister van Veteranenzaken .

Televisie carrière

Dankzij zijn kennis en succesvolle pleitbezorging werd Pete gerekruteerd door verschillende televisienetwerken, waardoor hij de kans kreeg om zijn opmerkingen en analyses met het publiek te delen. In 2012 werd hij een Fox News-bijdrager en sindsdien is hij hun hoofdanalist voor militaire aangelegenheden en verscheen hij in shows als Fox and Friends, Outnumbered, The Kelly File, Hannity en America Live, onder anderen. Hij heeft ook gewerkt voor CNN en MSNBC.

Pete Hegseth van Fox and Friends en mijzelf.

Gepost door Willie Gray staat voor huis 102 Aan vrijdag 23 februari 2018

Geschreven werk

Pete heeft niet alleen bijgedragen via televisie, maar heeft zijn invloed ook gebruikt om zijn gedachten en ideeën via de gedrukte media te delen. Hij heeft geschreven voor spraakmakende publicaties als The Wall Street Journal, New York Post, The Washington Post en The Washington Times, en vele anderen.

Vereerd met deze opdracht. Live verslag van #Ground Zero de hele ochtend voor @FoxFriendsFirst & @foxandfriends op de 17e verjaardag van de aanslagen van 9/11. Vandaag herinneren we ons ... sluit je bij ons aan. pic.twitter.com/NzRAarSbsk

- Pete Hegseth (@PeteHegseth) 11 september 2018

Pete Hegseth Netto waarde en salaris

Sinds het begin van zijn carrière heeft Pete veel bijgedragen aan de algemene positie van legerveteranen in de VS - zelf een veteraan, Pete heeft ook zijn eigen plaats en rechten verbeterd. Hij heeft een aantal belangrijke functies bekleed en staat nu op het punt de Amerikaanse minister voor Veteranenzaken te worden. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Pete Hegseth is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Hegseth zo hoog is als $ 3 miljoen, terwijl zijn jaarsalaris nu meer dan $ 250.000 is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Onze Gweny is vandaag 1… #blessing

Een bericht gedeeld door Pete Hegseth (@petehegseth) op 16 augustus 2018 om 16:19 PDT

Weet jij iets van Pete's persoonlijke leven, zaken, huwelijk, vrouw, baby?

Als het om zijn persoonlijke leven gaat, is Pete een nogal controversieel persoon; hij is getrouwd en twee keer gescheiden. Zijn eerste vrouw, Meredith Schwarz, scheidde van hem in 2009 na vijf jaar, na zijn ontrouw. Slechts een jaar later trouwde Pete met zijn tweede vrouw, Samantha, met wie hij drie kinderen heeft. De twee zijn echter onlangs gescheiden, nadat Pete's overspel opnieuw werd ontdekt, dit keer met de Fox News-producer Jennifer Rauchet; zij baarde zijn kind.

Internetpopulariteit

Pete is ook populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Zijn officieel Twitter-account heeft meer dan 120.000 volgers, met wie hij details uit zijn carrière heeft gedeeld, zoals zijn steun aan Donald Trump , plus zijn persoonlijke interesses, zoals zijn frequente bezoeken aan de Honkbalspellen Minnesota Twins . Hij is ook actief op Instagram met bijna 30.000 volgers, en heeft dit socialemediaplatform een ​​beetje persoonlijker gemaakt, omdat hij foto's deelt van zichzelf en zijn liefde . Piet is helaas niet actief op Facebook. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente televisiepersoonlijkheid en voormalige militaire officier, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen