Journalisten

Wie is Phil Collins ex-vriendin Dana Tyler van CBS? Haar biografie: salaris, getrouwd, nettowaarde, echtgenoot, WCBS-carrière

Wie is Dana Tyler?

Dana Tyler werd geboren op 24 november 1958 in Fort Lauderdale, Florida, VS, en is zowel een nieuwsanker als een verslaggever, vooral bekend van haar werk voor de in New York City gevestigde nieuwszender WCBS-TV. Ze wordt vaak gezien als het anker van de 18:00 journaal.

Gepost door Dana Tyler Aan woensdag 13 januari 2016

Het vermogen van Dana Tyler

Hoe rijk is Dana Tyler? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de uitzendjournalistiek. Ze heeft in de loop van haar carrière ook tal van andere programma's verankerd, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Terwijl Dana werd geboren in Fort Lauderdale, groeide ze op in Worthington, Ohio, waar ze naar de Worthington High School ging, en na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de Boston University. Hoewel er weinig details bekend zijn over hoe ze een aspiratie voor de journalistiek ontwikkelde, is het bekend dat ze na haar afstuderen begon haar carrière met het in Columbus, Ohio gevestigde station WBNS-TV. Ze bleef daar een paar jaar en verhuisde toen naar WCBS-TV in 1990 om te werken als verslaggever en als weekendanker. Ze maakte deel uit van het eerste Afro-Amerikaanse team in New York dat samen met Reggie Harris een nieuwsuitzending verankerde. Ze werkte aanvankelijk met nieuwsuitzendingen in de middag en laat op de avond, vaak de uitzending van 17.00 uur voordat ze in 1993 overstapte naar de nieuwsuitzendingen van 23.00 uur. In de daaropvolgende jaren werkte ze met tal van populaire nieuwslezers uit New York City en werd ze de laatste ankerdeskpartner voor verslaggever Jim Jensen voor zijn overlijden in 1999.

WCBS-carrière

Andere ankers en verslaggevers waarmee Tyler heeft gewerkt, zijn onder meer Roz Abrams, Michele Marsh, Ira Joe Fisher, Ernie Anastos en Brian Williams. Ze had ook met Chris Wragge en Don Dahler gewerkt, wat misschien de reden was dat ze de grote breuk in het netwerk in 1996 overleefde, toen een aanzienlijk aantal weerverslaggevers, ankers en veldverslaggevers werden ontslagen. Ze is tijdens haar ambtstermijn in tal van programma's verschenen, aanvankelijk met weekendrapporten en verankeringstaken. Uiteindelijk zou ze shows organiseren zoals Tunnel to Towers Run, CBS 2 in de Met en CBS 2 in Tonys, en regelmatig verslag doen van jaarlijkse lokale evenementen.

Achter deze glimlach na de #Yankees de verliezen #ALDS —- @OlivingstonTV denkt zo goed om bij een vriend te zijn na een zwaar verlies. Ik: Bodem van de 9e nagelbijter - ze hadden maar één hit nodig! @CBSNewYork pic.twitter.com/Ne0or0eLww

- Dana Tyler (@DanaTylerTV) 10 oktober 2018

In de afgelopen jaren was Tyler gastheer van de show van een half uur getiteld Eye on New York, die zich richt op wekelijkse gemeenschapsaangelegenheden. Ze werd ook de vaste ankers van de 18:00 journaal van het netwerk, en werd bovendien toegewezen aan een vaste anker voor de 23:00 journaal naast Jim Rosenfield. De nieuwe opdrachten begonnen tijdens een shake-up in 2006, toen alle medewerkers aan verschillende projecten werden toegewezen en niemand in hun oude baan bleef. Ze verving anker Roz Abrams, maar haar run met de 23:00 journaal zou van korte duur zijn, aangezien ze een jaar later werd vervangen door Kristine Johnson.

Afbeeldingsbron

Ander werk en populaire media

Terwijl Dana voornamelijk studeerde met een focus op journalistiek, volgde ze ook acteerlessen omdat ze ook geïnteresseerd was in het vak. Dit leidde ertoe dat ze later in haar carrière acteerrollen kreeg, te beginnen met een gastrol in de sitcom Iedereen houdt van Raymond met in de hoofdrol Ray Romano en Patricia Heaton. In de aflevering promoot ze een nieuwsverhaal over een politieman die op stieren jaagt, Robert Barone, gespeeld door Brad Garrett.

In hetzelfde jaar had ze ook een cameo-rol in de film Small Time Crooks, waarin ze een televisiereporter speelde. De komische film kreeg positieve recensies en werd genomineerd voor verschillende prijzen. Haar volgende filmproject zou 10 jaar later komen, in de film uit 2010 getiteld Kick-Ass, die is gebaseerd op het stripboek met dezelfde naam, uitgegeven door Marvel Comics, en het eerste is in de Kick-Ass-filmreeks. Het verhaal gaat over een gewone tiener die probeert een echte superheld te worden.

Afbeeldingsbron

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Tyler een relatie had met zanger, muzikant, platenproducent en acteur Phil Collins, te beginnen in 2009 net na zijn scheiding van zijn derde vrouw Orianne Cevey. Ze bleven acht jaar bij elkaar, maar ze was verrast toen Collins aankondigde dat hij haar zou verlaten om terug te keren naar zijn ex-vrouw. een pauze van drie maanden van WCBS om te herstellen. Ze vertelde later dat hun relatie niet goed was afgelopen en ze wenste dat hij de dingen anders deed. Phil verhuisde om dichter bij zijn familie te zijn en kondigde later aan dat hij zich had herenigd met zijn ex-vrouw. Er zijn geen verdere berichten dat Dana romantische associaties heeft, maar de tijd is kort geweest.

Aanbevolen