Beroemdheden

Wie is de echtgenoot van Poppy Harlow, Sinisa Babcic? Zijn bio: bruiloft, nettowaarde, leeftijd, kinderen, baan

Wie is de echtgenoot van Poppy Harlow, Sinisa Babcic?

Sinisa Babcic is een investeringsbankier, maar is wereldwijd vooral bekend als de echtgenoot van de prominente journalist Poppy Harlow. De twee zijn sinds 2012 getrouwd en hebben samen twee kinderen. Sinisa werkt sinds 2013 voor Ernst & Young LLP in de functie van Senior Manager op de afdeling Advisory Services Practice. Helaas is informatie over zijn geboortedatum en -plaats uit de media weggelaten, hoewel hij het grootste deel van zijn leven in de staat Illinois, VS heeft doorgebracht.

Bekijk dit bericht op Instagram

Papa's ogen? Ben je dol op deze twee oodles? (thx voor het feest en de foto @maryannefox!!)

Een bericht gedeeld door Poppy Harlow (@poppyharlowcnn) op 29 juli 2018 om 11:07 uur PDT

Sinisa Babcic Bio: het vroege leven en onderwijs

Helaas is Sinisa niet zo populair geworden dat de media alles hebben ontdekt wat er te weten valt over zijn jeugd. Tot nu toe heeft hij met succes informatie over zijn ouders en broers en zussen verborgen. Nadat hij de middelbare school had voltooid, schreef Sinisa zich echter in aan het Urbana-Champaign College of Business van de University of Illinois, waar hij in 2004 afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in Business Finance.

Zakelijke carrière

Na zijn afstuderen was Sinisa's eerste aanstelling bij het bedrijf RBC Wealth Management als technisch adviseur, een functie die hij twee jaar bekleedde voordat hij werd gepromoveerd tot productanalist. Nog twee jaar lang vervulde hij deze taken, deed hij de nodige ervaring op voor loopbaanontwikkeling, en trad vervolgens in dienst bij Thomson Reuters als Business Consultant. Dit duurde ongeveer drie jaar voordat hij door Temenos werd aangeworven als hun nieuwe Senior Business Consultant en Private Wealth Manager van de klanten van het bedrijf. Geleidelijk aan vorderde zijn carrière en werd hij succesvoller, en zijn harde werk werd beloond in 2013, toen hij een levensveranderend aanbod kreeg om zich bij Ernst & Young LLP aan te sluiten. Hij werd hun Senior Manager in 2015, een functie die hij vandaag nog steeds bekleedt, waardoor zijn vermogen aanzienlijk is toegenomen.

Afbeeldingsbron

Nationale populariteit

Ongeacht zijn carrière, zijn populariteit kwam met zijn huwelijk met een van de meest succesvolle journalisten en nieuwslezers van deze tijd, Poppy Harlow. Iedereen wilde alles weten over deze investeringsbankier, zodra zijn huwelijk met Poppy officieel was, maar hij is er nog steeds in geslaagd om alle belangrijke privé-informatie over zichzelf verborgen te houden. Sinisa heeft een aantal belangrijke functies bekleed bij zeer succesvolle financiële bedrijven, meest recentelijk bij Ernst & Young LLP, wat zijn vermogen alleen maar heeft vergroot. Volgens gezaghebbende bronnen is zijn vermogen bijna $ 10 miljoen, wat aanzienlijk bijdraagt ​​aan het gezinsbudget, maar zijn vrouw, Poppy Harlow, heeft ook een vermogen van $ 6 miljoen.

Gepost door Poppy Harlow Aan Donderdag 22 juni 2017

Sinisa Babcic Persoonlijk leven, huwelijk, kinderen

Zonder Poppy hadden we waarschijnlijk niet van Sinisa gehoord. De twee trouwden op 1 september 2012 in New York, in een kleine en besloten huwelijksceremonie. Vier jaar later verwelkomden de twee hun eerste kind, een dochter Sienna – Sinisa nam een vaderschapsverlof om bij zijn vrouw en pasgeboren baby te zijn. Onlangs verwelkomden Sinisa en Poppy hun tweede kind, een zoon genaamd Lucas James .

Afbeeldingsbron

Sinisa Babcic Vrouw, Poppy Harlow

Nu we alle belangrijke details over Sinisa's leven en carrière hebben behandeld, laten we wat informatie delen over zijn vrouw, Poppy Harlow. Geboren als Katharina Julia Harlow op 2 mei 1982 in Minneapolis, Minnesota, VS, is ze een prominent nieuwslezeres en journalist, vooral bekend door haar uitgebreide werk voor CNN en Forbes.com. Zij is de dochter van James Lee Harlow en zijn vrouw Mary Louise Bard; haar vader was een advocaat en stierf helaas toen Poppy nog maar 15 jaar oud was. Ze kreeg de bijnaam van haar moeder, die haar om onbekende reden Poppy noemde, en het volgde haar in haar volwassen leven. Poppy ging naar The Blake School, een particuliere voorbereidende school voor co-educatie in Minneapolis, en na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de Columbia University, waar ze Magna Cum Laude afstudeerde met een bachelor in politieke wetenschappen en studies in het Midden-Oosten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne vrijdag van onze familie voor de jouwe! ️

Een bericht gedeeld door Poppy Harlow (@poppyharlowcnn) op 14 september 2018 om 12:56 uur PDT

Carrièrebegin

Zelfs tijdens haar studententijd bereidde Poppy zich voor op het bedrijfsleven; ze liep stage bij CBS en bleef zelfs na haar afstuderen bij het bedrijf, werkend voor MarketWatch en als assistent voor CBS Newspath. Geleidelijk verbeterde haar carrière en van CBS trad ze toe tot NY1 News, en in 2007 voelde ze de eerste stralen van succes toen ze werd aangeworven door Forbes. com Video Network, waarvoor ze nieuws over verschillende onderwerpen behandelde, waaronder zaken, mode en entertainment.

Volledig panel klaar voor de speciale live-verslaggeving van vanavond CNN John Berman Tune in 7p-11pET

Gepost door Poppy Harlow Aan zaterdag 29 april 2017

Stijging naar bekendheid

In 2008 werd haar harde werk beloond toen ze een aanbod van CNN ontving en het anker werd van CNNMoney.com. Ze begon al snel te rapporteren voor CNN, CNN International en HLN, wat haar grote succes opleverde, waaronder een Gracie Award voor het beste online onderzoeksprogramma of kenmerk, en SABEW's Best in Business-prijs. In 2012 werd ze een in New York gevestigde CNN-correspondent en sindsdien is ze te zien in shows als Erin Burnett OutFront, CNN Newsroom, en ook als co-anker van New Day, naast vele andere verschillende opdrachten.

Internetpopulariteit

Poppy is behoorlijk populair op Instagram , waarop ze meer dan 20.000 volgers heeft, en waarop ze de belangrijkste gebeurtenissen uit haar carrière, maar ook uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld en vaak met haar te zien is kinderen en echtgenoot Sinisa . Ze is ook actief op Twitter, met meer dan 95.000 volgers, maar heeft dit sociale medianetwerk gebruikt om haar carrière te promoten.

Aanbevolen