Autocoureurs

Wie is Precious Cooper? Hoe oud is zij? Haar Wiki: Echtgenoot, Getrouwd, Echte Naam, Leeftijd, Nettowaarde

Wie is Precious Cooper?

Precious Cooper, ook bekend als 'Queen Of The Streets', geboren met een onbekende echte naam op een niet nader genoemde datum in 1989, in Osceola, Florida, VS, is een blanke straatracer, autoliefhebber en reality-tv-persoonlijkheid. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm als zichzelf in de reality-tv-serie van Discovery Channel, getiteld Street Outlaws: Memphis. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van haar soms lucratieve carrière als autoliefhebber in het huidige decennium.

Bekijk dit bericht op Instagram

#preciouscooper #memphisstreetoutlaws #ohiovsmemphis

Een bericht gedeeld door Timothy Gibson (@tagibson2) op 30 augustus 2017 om 15:32 PDT

Hoe oud is zij?

Helaas, vanwege het feit dat Cooper's exacte geboortedatum nog niet is bekendgemaakt, kan haar leeftijd alleen worden gespeculeerd. Gezien het feit dat ze in 1989 is geboren, is ze medio 2018 28 of 29, dus haar sterrenbeeld is ook een mysterie.

Vroege leven: opgroeien in Osceola

Precious groeide op in haar geboorteplaats met haar jongere zus Chelsea, door haar vader Ricky Cooper en haar moeder Sara Cooper met onbekende beroepen. Ze heeft heel weinig informatie over haar vroege jeugd onthuld, afgezien van het feit dat ze opgroeide in een financieel onstabiel gezin en dus problemen had met geld tijdens haar tienerjaren en adolescentie. Hoewel ze nooit van plan was om racer te worden, kreeg ze al vroeg interesse in auto's. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Rivercrest High School in Wilson, Arkansas, waar ze in 2007 afstudeerde. Het is niet bekend of ze haar opleiding heeft voortgezet door naar de universiteit te gaan.

Carrière: van student tot ster

Het is niet bekend wanneer en hoe Cooper een van de populairste leden van Street Outlaws ontmoette: Memphis, genaamd JJ Da Boss, maar het is een feit dat de twee een vriendschappelijke relatie hebben opgebouwd op basis van dezelfde interesses. JJ was toen al een grote naam in de straatraces, en ze vond het geweldig om van hem te leren en hem naar Memphis te vergezellen om hem te zien racen. Na verloop van tijd leerde ze meer over auto's en de manier waarop racers/races werken. Uiteindelijk vroeg ze JJ om haar te trainen zodat ze op een dag zelf kon racen, waar JJ mee instemde, en trainde haar een heel jaar voordat ze haar aan de andere racers en de show voorstelde. Haar hernieuwde vaardigheid was gunstig voor beide partijen, omdat, aangezien niemand een tijdje echt met JJ wilde racen, hij het feit dat Cooper een vrouw is, zou gebruiken om andere racers te provoceren om tegen haar en hem te strijden. Hoewel Cooper lang niet zoveel races heeft gewonnen als JJ, is ze nu een grote naam in de wereld van straatracen, vooral na haar overwinning op Chuck, die ook een nieuw lid van de show is. Precious werd geïntroduceerd in seizoen tien en blijft zelfs vandaag in de show.

Liefdesleven: een mysterie

Omdat Cooper een groot deel van haar vrije tijd met JJ doorbracht (en nog steeds doorbrengt), is er gespeculeerd dat de twee meer dan een vriendschappelijke en professionele relatie zouden kunnen hebben. JJ is echter een getrouwde man en Cooper gebruikt de tijd die ze met hem doorbrengt om meer te leren dat ze nog niet weet over auto's en racen, terwijl ze ook bezig zijn hun beide auto's te verbeteren voor toekomstige races.

Ten slotte is ze een lid van zijn team en in zekere zin zijn ze als familie. Dat gezegd hebbende, heeft Cooper niets van haar romantische interesses onthuld, en ze is nog nooit gezien bij openbare evenementen met iemand anders dan haar raceteam. Er is geen informatie met betrekking tot een potentiële echtgenoot, noch iets dat wijst op de mogelijkheid dat ze getrouwd is. Daarom is ze, volgens haar woorden of het gebrek daaraan, nog steeds vrijgezel.

Haar auto's

Cooper begon te racen in haar eerste oude auto genaamd Puddle Jumper. Nadat ze verschillende races had gewonnen in deze redelijk goed uitgeruste auto, creëerde ze uiteindelijk een veel beter voertuig met de hulp van haar trainer JJ Da Boss, genaamd Heifer.

HEIFER Memphis Street verbiedt JJdaBoss

Gepost door Thomas Shore Aan zaterdag 5 mei 2018

Wat is het vermogen van Precious Cooper?

HAAR rijkdom ~ $ 600.000, voornamelijk verdiend als straatracer, terwijl ze het meeste heeft verdiend aan haar langdurige aanwezigheid op tv in de Discovery Channel's Street Outlaws: Memphis.

Gepost door Josh Arli Aan zondag 29 oktober 2017

Lichaams metingen

  • Lichaamsvorm is regelmatig
  • Haar is lichtbruin
  • bruine ogen

Aanbevolen