Ontwerpers

Wie is productieontwerper Jane Musky? Haar Wiki: Echtgenoot Tony Goldwyn, Nettowaarde, Bruiloft, Kinderen, Verhaal

Wie is Jane Musky?

Jane Musky is een Amerikaanse productieontwerper en artdirector, die waarschijnlijk het best bekend is om haar werken in veelgeprezen Hollywood-films zoals Toen Harry Sally ontmoette... (1989), Glengarry Glen Ross (1992) en meer recentelijk The Seagull en Set It Up, beide in 2018. Daarnaast wordt Jane ook algemeen erkend als de echtgenote van Hollywood-steracteur en regisseur Tony Goldwyn, die vooral bekend is door zijn optredens in films, waaronder The Last Samurai (2003) en The Mechanic (2011), evenals in de tv-serie Law & Order: Criminal Intent and Scandal.

afbeeldingsbron

Jane Musky's vroege leven en opvoeding

Jane Michelle Musky werd geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen, op de 27eMei 1954, in Maplewood, New Jersey, VS, het enige kind van Olga, die een makelaar was, en muzikant John Peter Musky. Ze is van blanke etniciteit en Amerikaanse nationaliteit. Verdere details over de achtergrond van haar familie zijn tot op de dag van vandaag niet openbaar gemaakt. Na het voltooien van haar basisonderwijs studeerde Jane Musky af aan de Columbia High School in haar geboortestad Maplewood. Er zijn geen andere beschikbare relevante details over Musky's educatieve achtergrond, zoals universiteitsstudies.

Jane Musky's vroege carrière

Voordat Jane naam maakte in Hollywood, begon ze haar professionele carrière in de theaterwereld. Ze verbeterde haar vaardigheden als kunstontwerper in Londen en in New York City, voordat ze ging werken op het prestigieuze Williamstown Theatre Festival in Massachusetts. Ze werkte ook bij de al even prestigieuze Glyndebourne Festival Opera en was ook betrokken bij Broadway's populaire toneelstukken zoals The News en Barnum en verschillende andere. In het begin van de jaren tachtig richtte Jane haar carrière op televisie, toen ze de CBS Children's Mystery Theatre-tv-serie regisseerde, en de productieontwerper was in de korte dramafilm Split Cherry Tree uit 1982, die werd gevolgd door haar werk aan de tv-film Ghost Dancing in 1983.

afbeeldingsbron

Jane Musky's carrière in de filmindustrie

De echte doorbraak in Musky's carrière vond plaats in 1984, toen ze werd benaderd door de legendarische, veelgeprezen Oscar-winnende filmmakers - de Coen Brothers, die haar inhuurden als productieontwerper voor hun misdaaddrama-thriller Blood Sample. Met haar carrière in een stijgende lijn, had Jane tegen het einde van het decennium haar naam al op het productieontwerp van verschillende Hollywood-kaskrakers gezet, waaronder The Little Sister (1986), Raising Arizona (1987) en Young Guns (1988). ).

Jane kreeg een nog grotere bekendheid in 1989, toen ze werkte aan een van de populairste films van de jaren tachtig, het voor een Oscar genomineerde komediedrama When Harry Met Sally... die werd gevolgd door het veelgeprezen, met een Oscar bekroonde meesterwerk, de fantasy uit 1990. drama Geest.

afbeeldingsbron

Gedurende de jaren negentig bloeide Musky's carrière in productieontwerp, toen ze samenwerkte met enkele van de grootste namen uit de filmindustrie, waaronder Al Pacino, Sean Connery, Harrison Ford, Alec Baldwin en Brad Pitt om er maar een paar te noemen, en werkte aan films zoals Glengarry Glen Ross (1992), City Hall en The Devil's Own (1997) onder verschillende anderen. Tijdens de jaren 2000 tekende Jane het productieontwerp van populaire films, waaronder Finding Forrester (2000), Mona Lisa Smile (2003), Hitch (2005), evenals Music and Lyrics (2007) en Notorious (2009).

In 2010 was Jane verloofd met de dramathrillerfilm 13, terwijl ze in 2013 samenwerkte met regisseur George Tillman Jr. aan zijn veelgeprezen dramafilm The Inevitable Defeat of Mister & Pete. Deze werden gevolgd door een aantal andere verlovingen op groot scherm, She's Funny That Way en Boychoir, beide in 2014, Freeheld (2015) en meest recentelijk de Russische dramafilm The Seagull uit 2018. Afgezien van al deze prestaties, had Musky ook verschillende televisiecredits toegevoegd aan haar toch al overvloedige professionele portfolio, zoals de series Do No Harm, Ironside en Alex, Inc..

In haar professionele carrière als productieontwerper in de filmindustrie, die momenteel meer dan 36 jaar beslaat, heeft Jane Musky aan meer dan 50 films gewerkt, dus het is zeker dat dit aantal in de toekomst zal toenemen aangezien ze nog steeds eigenaar is van het spel.

Bekijk dit bericht op Instagram

#TonyGoldwyn?en zijn vrouw #JaneMusky

Een bericht gedeeld door Zomertijd? (@summertime_gold) op 5 april 2018 om 4:36 uur PDT

Jane Musky en haar man Tony Goldwyn

Behalve dat ze algemeen bekend staat om haar professionele prestaties in de filmindustrie, wordt Jane Musky ook algemeen erkend omdat ze getrouwd is met een andere beroemdheid - Tony Goldwyn , die nogal een multi-getalenteerde persoonlijkheid is, niet alleen een acteur en zanger, maar ook een regisseur, producent en een politiek activist.

Anthony Howard ‘Tony’ Goldwyn werd geboren op de 20eMei 1960 in Los Angeles, Californië, VS, in een nogal artistieke familie - zijn grootvader Samuel Goldwyn was een filmproducent en een van de grootheden van het vroege Hollywood-tijdperk, terwijl zijn grootmoeder actrice Frances Howard was. Tony's vader is filmproducent Samuel Goldwyn Jr. en zijn moeder is actrice Jennifer Howard. Met een familiale achtergrond als deze is het geen wonder dat hij erin slaagde een behoorlijk succesvolle carrière voor zichzelf te maken in de entertainmentindustrie, nadat hij was afgestudeerd aan de Brandeis University, waar hij een Bachelor of Fine Arts-graad behaalde, en vervolgens naar de London Academy of Muziek en Dramatische Kunst.

Jane en Tony zijn sinds april 1987 getrouwd en hebben twee dochters verwelkomd: Anna Musky Goldwyn en Tess Frances Goldwyn. Door als een van de weinige stellen in de showbizz nog steeds getrouwd te zijn na 30 jaar, zou je kunnen concluderen dat ze gelukkig getrouwd zijn.

#JaneMusky ’s zalige huwelijk: Loyaliteit is de sleutel tot een lang leven. #celebrityfacts https://t.co/dsERixwadO pic.twitter.com/9BABGYqjn3

— eCelebrityFacts (@ecelebrityfacts) 11 november 2016

Het nettovermogen van Jane Musky

Benieuwd naar de financiële status van Musky, nietwaar? Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze 64-jarige Amerikaanse Hollywood-ster tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk Jane Musky is? Welnu, het vermogen van Jane vanaf november 2018 en geschatte gezaghebbende bronnen is voorbij $ 1 miljoen , terwijl het vermogen van haar man draait om de som van $ 6 miljoen, wat zeker een behoorlijk indrukwekkende hoeveelheid rijkdom vormt, allemaal verworven tijdens haar professionele carrière op de productieontwerpafdeling van Hollywood-films, die sinds het begin van de jaren tachtig actief is.

Aanbevolen