Websterren

Wie is Pupinia Stewart? Wiki Bio, leeftijd, echte naam, leven, familie

Wie is Pupinia Stewart? Wiki-bio

Pupinia Stewart werd op 16 oktober 1998 in de VS geboren, dus onder het sterrenbeeld Weegschaal en met de Amerikaanse nationaliteit – ze is populair vanwege haar YouTube-kanaal waarop ze voornamelijk video's uploadt die betrekking hebben op haar dagelijks leven, maar ze maakt ook deel uit van de Ons Third Life YouTube-kanaal.

Jeugd en onderwijs

Pupinia is erg geheimzinnig over haar kinderjaren, omdat ze haar persoonlijke zaken liever niet met het publiek deelt - ze heeft zelfs niet gesproken over de stad waarin ze woont. Ze zou een beetje asociaal zijn geweest in de jaren dat ze op de middelbare school zat, maar alleen omdat mensen om haar heen haar 'rare' gevoel voor humor niet begrepen - ze had maar twee goede vrienden met wie ze haar vrije tijd doorbracht.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Pupinia Stewart (@pupinia.stewart) op 25 september 2017 om 15:46 PDT

Ze heeft ook niet over haar ouders gepraat en daarom is er ook niets over hen bekend. Ze heeft niet gezegd dat ze broers en zussen heeft, maar dit kan niet worden bevestigd omdat Pupini er zelf geen commentaar op heeft gegeven.

Hoewel ze andere plannen voor zichzelf had toen ze nog opgroeide, besloot ze zich niet in te schrijven voor de universiteit nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, maar zich liever concentreerde op haar online carrière.

Carrière van een YouTuber

De carrière van Pupinia begon op 10 oktober 2012 toen ze haar opende Youtube kanaal , het uploaden van haar eerste video in november. Er zijn momenteel bijna 120.000 mensen geabonneerd op het kanaal, wat ook meer dan 7,2 miljoen views van al haar video's telt – ze uploadde Roblox-inhoud bij de lancering van haar kanaal en haar bijnaam was toen 'Robloxobbystar'.

Hoewel ze vooral gericht was op het maken van Roblox-video's, begon ze in de zomer van 2014 met het uploaden van absurde satirische video's - omdat ze zichzelf voorstelt als een ongeschoolde en geesteszieke persoon, delen veel mensen haar inhoud alleen om haar te bespotten, maar andere mensen geloven dat ze is echt intelligent, en zie haar video's als erg grappig. Ze uploadt vaak muzikale content, maar al deze video's zijn van lage kwaliteit - Pupini maakt ze bewust zo. Ze maakt ook deel uit van de Ons derde leven YouTube-kanaal, samen met Schmitty en Steven – uploadt ze grotendeels dezelfde soort inhoud als op haar eigen kanaal.

Hoewel ze vooral gericht is op het uploaden van komische video's, maakt ze nog steeds Let's play-video's, die vooral gericht zijn op Roblox omdat het haar favoriete spel is, maar ze kan ook worden gezien in Minecraft, Wizard101, Webkinz en Five Nights at Freddy's.

Houd van het leven en relaties

Ze heeft geen van haar vroegere vriendjes genoemd, en ze heeft ook niet gezegd of ze momenteel iemand ziet of niet.

Pupinia Stewart

Hoewel ze er niet over praat, zou ze een relatie hebben met Steven, die met haar werkt op het Our Third Life YouTube-kanaal – hij wordt ook genoemd in haar bijschrift van haar Instagram-account. De twee zouden nu al meer dan een jaar aan het daten zijn, maar dit is door geen van beiden bevestigd - haar fans hebben haar vaak gevraagd of ze aan het daten zijn, maar ze lijkt te weigeren hun vragen te beantwoorden.

Hobby's en andere interesses

De grootste hobby van Pupinia is eten – dit is gemakkelijk te zien op haar Instagram-account. Ze kijkt graag naar animatiefilms en tv-series, terwijl The Simpsons haar favoriet is – ze kan ook naar actiefilms kijken, maar vindt ze niet zo leuk als geanimeerde films. Ze heeft iets met de huidige president van de Verenigde Staten, Donald Trump, omdat ze graag de spot drijft en grappen over hem maakt - hij is vaak het onderwerp van de video's die zijn geüpload naar het Our Third Life YouTube-kanaal van haar en haar vrienden.

Pupinia is het type meisje van het buitenleven, omdat ze haar vrije tijd liever in de natuur doorbrengt, inclusief parken en stranden, in plaats van thuis vast te zitten - een groot aantal van haar Instagram-foto's zijn afkomstig van deze locaties. Ze is ook een beetje een reiziger, want foto's van verschillende locaties zijn te zien op haar sociale media-accounts.

mijn ervaring in het kinderbad pic.twitter.com/BhbRgQYLhe

— elfpinia (@pupinia_stewart) 13 juli 2019

Uiterlijk en vermogen

Pupinia is momenteel 20 jaar oud; heeft lang bruin haar; bruine ogen.

Nettowaarde is ~ $ 100.000. Ze heeft ook een account op Patreon die acht klanten telt die $ 29 betalen voor elke video die ze naar haar account uploadt - Pupinia biedt momenteel een paar verschillende abonnementsopties:

  • De optie Niet genoeg kost $ 5 of meer per creatie;
  • Misschien geef ik je een shout-outoptie die $ 20 of meer kost;
  • En ik lach en knipoog naar je in stream kost $ 25 of meer.

Hoewel Pupinia nog steeds niet het geld verdient dat ze zou willen verdienen, lijkt ze er gestaag aan toe te komen.

lijkwade

lijkwade

yamimash controverse

Haar echte naam

Er zijn mensen die geloven dat Pupinia Stewart haar echte naam is, terwijl de meerderheid van haar fans ervan overtuigd zijn dat haar echte naam niet Pupinia is. echte naam en haar woonplaats zijn niet bekend.

Als je niet bent zoals andere gamermeisjes

Gepost door Pupinia Stewart Aan woensdag 23 augustus 2017

Aanwezigheid op sociale media

  • Ze lanceerde Twitter in augustus 2014 met een bijschrift met de tekst 'vertel me dat ik niet goed ben'; gevolgd door ~12.000; ~7000 keer getweet
  • Haar Instagram-account wordt gevolgd door ~42.000 mensen; bijna 350 foto's geüpload
  • Facebook gevolgd door meer dan 12.000 mensen

Aanbevolen