Beroemdheden

Wie is Quenlin Blackwell? Wiki Biografie, leeftijd, vriendje, vermogen, zus

Wie is Quenlin Blackwell?

Quenlin werd geboren in Allen, Texas USA op 17 januari 2001, dus onder het sterrenbeeld Steenbok en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze is een beroemde YouTuber die populair werd door het uploaden van komische video's op haar kanaal.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik zie er bevroren uit in de tijd

Een bericht gedeeld door Quenlin Blackwell (@quenblackwell) op 12 april 2019 om 13:00 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Quenlin woont momenteel in haar geboorteplaats met haar ouders, en is een zeer ambitieus persoon die grote plannen heeft voor haar toekomst. Ze is van plan om de stad te verlaten en naar een grote stad te verhuizen nadat ze haar middelbare school heeft afgerond, maar het is niet bekend of ze aan een universiteit wil studeren of dat ze een carrière op internet gaat nastreven.

Carrière

Ook al zijn er mensen die nog steeds niet denken dat je van je YouTube-account carrière kunt maken, mensen zoals Quenlin zijn hier om hun ongelijk te bewijzen. Ze lanceerde haar YouTube-account op 13-jarige leeftijd in 2014, maar daarvoor uploadde ze haar video's op Vine onder de naam quensadilla. Ze was behoorlijk populair op Vine en zou meer dan een half miljoen volgers hebben, maar helaas stopte Vine en toen schakelde ze over naar YouTube.

Zodra ze haar account aanmaakte, begon ze haar schoonheidsvideo's met humor te uploaden, en daarom bezochten haar volgers haar kanaal graag. Ze beschreven het als een plek waar je je onmogelijk kunt vervelen, en het beste voorbeeld van hoe haar video's eruit zien is VERJAARDAG MAKE-UP// MAAK JE KLAAR MET TALK THROUGH .

Ze vermaakt niet alleen haar fans, maar beantwoordt ook hun vragen, of ze nu over make-up of hun persoonlijke problemen gaan - hoewel ze een paar serieuze video's heeft, is de grote meerderheid grappig, zoals Reacting To My Old Cringey Facebook-berichten of Mijn grootste ergernissen . Ze vloekt niet in haar video's en doet niets negatiefs, omdat ze wil dat al haar fans genieten van wat ze maakt.

Quenlin heeft grootse plannen voor haar toekomst, en wil niet de rest van haar leven YouTuber zijn, maar zou liever haar eigen kledingmerk hebben en haar eigen muziek maken.

Priveleven

Quenlin is niet zo jong om te daten, maar ze lijkt vrijgezel te zijn en het is niet bekend of ze al met iemand aan het daten was. Ze probeert haar persoonlijke leven voor zichzelf te houden, en afgezien van de problemen met haar depressie, deelt ze niets met het publiek. Ook al is ze pas 18, ze heeft wat problemen gehad met depressies - ze heeft een video op haar kanaal waarin ze vertelt over haar worstelingen en hoe ze ermee omging. Sommige onderzoeken beweren dat depressie tegenwoordig bijna gebruikelijk is bij tieners, en Quenlin geeft advies op haar sociale media-accounts die gebaseerd zijn op haar eigen ervaring.

Toen hem werd gevraagd naar de vijf mensen die haar altijd gelukkig kunnen maken, zei ze dat dit eerst haarzelf is, daarna haar hele familie omdat ze grappig zijn – ze beweert haar humor van hen te hebben geërfd, haar goede vrienden Emi, Matt Corby en zijn muziek, en Samantha die in veel van haar video's te zien is geweest. Ze beweert heel anders te zijn dan haar internetpersonage, omdat ze in het echte leven erg zacht is en niet zoveel energie heeft als ze op internet lijkt te hebben.

Haar advies aan mensen die worstelen om geluk te vinden

Advies betekent veel als het afkomstig is van iemand die met hetzelfde worstelt als jij. Quenlin beweert hoe het ding dat haar het meest hielp, was vertrouwen op jezelf, van jezelf houden en niet geven om wat andere mensen zeggen, omdat hun mening alleen maar je obstakels kan zijn. 'De wereld houdt van je en je moet van jezelf houden ... Blijf sterk, blijf nederig en leef het leven ten volle, want het is niet voor altijd.'

Quenlin Blackwell

Quenlin mengt zich in de discussie

Quenlin kreeg veel aandacht en werd daarna nog populairder een man op Twitter heeft gereageerd ‘Dus ik denk dat doorzichtige shirts met je tepels te zien is de golf voor jullie vrouwen deze zomer hè?’ op een foto waarop het model Bernice Burgos en de zangeres Paloma Ford doorschijnende outfits droegen met hun tepels zichtbaar. Quenlin was toen 16 en moest zich bij het gesprek voegen door te zeggen: 'Yuh en ik denk dat het dragen van geen shirt met je tepels uit de golf voor jullie mannen was voor ... voor altijd. We doen net mee met de golf waar jullie allemaal op zijn geweest. BuzzFeed besloot om met Quenlin te praten over de kwestie, en ze beweerde dat ze een drang voelde om te reageren vanwege de dubbele standaard die de huidige samenleving heeft - ze was bijna beledigd door het feit dat mannen rond kunnen lopen zonder hun shirt aan, maar als vrouwen dat deden het, zou het als beledigend zijn beschouwd. Haar tweet trok bijna 50.000 likes op de dag dat ze reageerde.

Dingen die ze wel of niet leuk vindt

Van al het voedsel ter wereld houdt Quenlin het meest van stoofschotels, en ook al klinkt het misschien vreemd, ze houdt van kleerhangers. Het lijkt erop dat school het meest een hekel heeft aan school. Terwijl haar account op Vine nog actief was, deed ze graag gevaarlijke dingen, zoals met haar hoverboard tegen een muur aan rennen of op gitaren vallen, maar uiteindelijk brak ze nooit een bot of iets ernstigs, ze had alleen blauwe plekken.

Een beetje modellenwerk

Dankzij de video van Quenlin waarin ze grapjes maakte over het Met Gala in 2017, werd ze uitgenodigd om te poseren voor het tijdschrift Teen Vogue.

Uiterlijk en vermogen

Quenlin is momenteel 18 jaar oud, heeft lang zwart haar waar ze graag mee speelt in haar video's en heeft het onlangs paars geverfd, bruine ogen, is 1,7 m lang en weegt ongeveer 48 kg. Haar vitale statistieken zijn 34-24-36, ze draagt ​​schoenmaat 8 en heeft een zandloperfiguur.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Quenlin geschat op meer dan $ 500.000, en zou ze ongeveer $ 7.000 per maand verdienen.

Aanwezigheid op sociale media

Quenlin is een persoon op sociale media en haar imago op internet is alles voor haar - ze heeft accounts op verschillende sociale-mediaplatforms, waaronder Twitter die ze in juli 2013 begon te gebruiken en tot nu toe meer dan een miljoen volgers heeft verzameld en bijna 17.000 keer heeft getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 860.000 mensen, terwijl ze ongeveer 610 foto's heeft gepost - ze heeft ook een Facebook-account dat ze voornamelijk lijkt te gebruiken om in contact te blijven met haar familie en vrienden.

Quenlin's YouTube-account is wat haar in de eerste plaats beroemd maakte - ze lanceerde het op 8 augustus 2014 en heeft meer dan een half miljoen abonnees en heeft bijna 11 miljoen views van al haar video's samen. Het is vreemd hoe ze zoveel abonnees en weergaven heeft weten te verzamelen, aangezien ze slechts 13 video's op haar kanaal heeft geüpload, maar mensen kenden haar al van haar Vine-website - haar video My Top 100 Vines is haar meest populaire omdat deze meer dan 3,2 is bekeken. miljoen keer, terwijl de tweede plaats gaat naar de DRIVE WITH ME: GAS STATION HOT PICKLE MUKBANG … ik ben een hilarische video die door ongeveer 2,5 miljoen mensen is bekeken.

Aanbevolen