Zangers

Wie is de echtgenoot van Rachael Ray, John M. Cusimano? Zijn Wiki: Beroep, Nettowaarde, Hoogte, Bruiloft

Wie is John M. Cusimano?

John M. Cusimano, geboren op 19evan augustus 1967, is een Amerikaanse advocaat, acteur en muzikant die beroemd werd door zijn werk in de series Rurouni Kenshin: Wandering Samurai en Crashing. Hij is ook lid van de onafhankelijke rockband The Cringe, en de echtgenoot van de tv-persoonlijkheid Rachel Ray.

Bekijk dit bericht op Instagram

#thecringe , #johncusimano , #auramaine , #maine , #pappaconstantinephotography , #artist , #band , #concert , #gibsonguitarusa , #picoftheday , #photography , #photographer , #music ,#rachaelrayshow , #rachaelrayshow , #rachaelraynews , , #nikonfotografie

Een bericht gedeeld door Pappaconstantijnse fotografie (@rokstrphotos) op 21 juni 2017 om 10:39 uur PDT

Het vroege leven van John M. Cusimano

Cusimano had altijd al een passie voor muziek, zelfs op jonge leeftijd. Hij groeide op in Long Island, New York, nam pianolessen toen hij een kind was en leerde later ook tuba spelen en trad toe tot de band van zijn middelbare school. Ondanks zijn passie voor muziek vervolgde Cusimano zijn pad van onderwijs, en studeerde aan de State University van New York in Binghamton, waar hij in 1989 afstudeerde. Later ging hij rechten studeren aan de Benjamin N. Cardozo School of Law, Yeshiva University, waar hij in 1994 afstudeerde.

Ik speel piano @PaulMcCartney gespeeld op Lady Madonna @Abbey Road . Surrealistisch. #De Beatles #thecringe pic.twitter.com/nIYYyoFLSE

— John Cusimano (@johnmcusimano) 26 maart 2014

John M. Cusimano's carrière

Een deel van Cusimano's eerdere carrière was als acteur. In 1981 verscheen hij als tiener in de film Entertainment Tonight, gevolgd door World War Mud in 1982. In 1996 leende hij zijn stem in de anime-serie Rurouni Kenshin: The Wandering Samurai, dat een van zijn bekendste werken werd. In 2017 verscheen hij in de comedyserie Crashing, dus zijn werk als acteur voor en achter de camera hielp bij het vestigen van zijn carrière, en ook zijn vermogen.

Cusimano heeft tegelijkertijd zijn weg terug gevonden in de muziek, en in 2004 richtte hij de band The Cringe op in New York, samen met de andere leden James Rotondi, Jonny Blaze en Shawn Pelton. De band heeft nu in totaal vijf albums uitgebracht, namelijk Hiding in Plain Sight, Play Thing, Blind Spot Scratch the Surface en Tipping Point, en toert ook over de hele wereld. Ondanks dat het een onafhankelijke rockband is, heeft The Cringe een enorme aanhang vergaard, en het succes hielp Cusimano ook om zijn rijkdom te vergroten.

Toen hij met Rachel Ray trouwde, begon Cusimano ook actief te verschijnen in enkele van Ray's televisieshows. Hij was van tijd tot tijd te zien in Rachel Ray en heeft ook een boek geschreven met de titel My Year in Cocktails.

Het boek is het begeleidende deel van het boek My Year in Meals van zijn vrouw en deelt zijn passie voor mixologie, aangezien hij een getrainde mixoloog is.

Vandaag is hij nog steeds een actief lid van The Cringe, en ook de advocaat van de band. Zijn verschillende andere inspanningen hebben ook geholpen in zijn vermogen.

Het vermogen van John M. Cusimano

Gebaseerd op gezaghebbende bronnen en vanaf medio 2018 wordt het vermogen van Cusimano geschat op meer dan $ 5 miljoen, verworven uit zijn jaren als advocaat, acteur en als bandlid van The Cringe.

Het persoonlijke leven van John M. Cusimano

In termen van zijn persoonlijke leven is Cusimano sinds 2005 getrouwd met televisiepersoonlijkheid Rachel Ray; de twee ontmoetten elkaar in 2004 op het feest van een vriend en trouwden een jaar later. Ondanks talloze echtscheidingsgeruchten vierde het paar in 2015 hun 10ejubileum door terug te gaan naar waar ze voor het eerst in het huwelijksbootje stapten: Toscane, dus Cusimano en Ray zijn zeker nog steeds samen.

Aanbevolen