Beroemdheden

Wie is de vriendin van Rachel Maddow, Susan Mikula? Haar Wiki: Kunst, Nettowaarde, Fotografie, Biografie, Onderwijs, Homoseksueel, Nettowaarde, Romantiek

Wie is Susan Mikula?

Susan is een fotograaf en kunstenaar, ook bekend als de partner van televisiepresentator, auteur en politiek commentator Rachel Maddow. Susan heeft in de loop van haar carrière sinds de jaren negentig talloze kunsttentoonstellingen gedaan en heeft ook deelgenomen aan verschillende wedstrijden. Sindsdien is ze sinds het midden van de jaren 2000 uitgebreid naar fotografie. Ze heeft een stijl ontwikkeld waarbij vaak instantfilm en polaroidcamera's worden gebruikt. Ze gebruikt geen beeldbewerking of manipulatie en snijdt ook geen van haar foto's bij. Dit heeft ertoe geleid dat haar werk alom geprezen wordt en beschreven wordt als zowel complex als mooi. Ze presenteert veel exposities en collecties over landschapsfotografie.

Bekijk dit bericht op Instagram

#rachelmaddow #susanmikula #love

Een bericht gedeeld door @ maddowpics op 22 juli 2013 om 19:09 PDT

Kunst als rijkdom - Susan's nettowaarde

Hoe rijk is Susan Mikula? Vanaf begin 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van $ 5 miljoen, voornamelijk verdiend door succes in de kunst, aangezien ze hoogwaardige kunst en foto's heeft verkocht. Ze heeft in de loop van haar carrière ook waardevol werk in opdracht gedaan. Naarmate ze doorgaat met haar carrière, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Roem als kunstenaar en fotograaf

Om de eindjes aan elkaar te knopen, begon Susan te werken als accountant, terwijl ze kunstwerken deed die vaak werden getoond als onderdeel van groepstentoonstellingen. Haar populariteit begon in de loop der jaren toe te nemen en al snel begon haar werk te bloeien, wat leidde tot de eerste significante toename van haar vermogen dankzij een solotentoonstelling. Ze begon toen met het leren van fotografie en besloot geen formele opleiding in de kunst te volgen, voornamelijk zichzelf lesgevend, en velen geloven dat dit gebrek aan formele opleiding haar stijl zonder enige remmingen heeft laten groeien. Ze begon foto's te maken die aanvankelijk als vreemde foto's werden beschouwd, maar die ook haar kunstcritici begonnen te vangen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nog een uur om van Pulse Miami te genieten. #pulsemiami #artweekmiami #travislouie #susanmikula

Een bericht gedeeld door William Baczek Schone Kunsten (@wbfinearts) op 5 december 2015 om 14:59 uur PST

Ze concentreerde zich op het gebruik van polaroidcamera's, waarvan bekend is dat het een moeilijke camera is om onder de knie te krijgen, vanwege de onvoorspelbaarheid, maar ze vermeldt dat dit de essentie van haar methode is. Ze bracht haar eerste Polaroid SX-70-camera in 2007 mee en is soortgelijke camera's blijven gebruiken, met name afhankelijk van het onderwerp of project in gedachten. Ze gebruikt geen kunstlicht en brengt ook geen wijzigingen aan in haar werk. Bij het uitvoeren van een project worden de installatie, het printen en zelfs de positie van haar camera uiterst belangrijk omdat ze geen nabewerking toepast. Ze heeft gezegd dat het moeilijk is om film voor polaroidcamera's te vinden, wat haar ertoe bracht verschillende wegen te verkennen, zoals eBay, rommelwinkels en werfverkoop. Een van haar meest opvallende projecten heet 9 Portraits, dat later werd tentoongesteld op de Northampton Fairgrounds in 2006. Twee jaar later bracht ze haar eerste fotoboek uit, getiteld Susan Mikula: Photographs. Ze is ook gepubliceerd als onderdeel van collecties in andere fotografische tijdschriften, waaronder een collectie op verlaten industriële locaties genaamd American Bond, en een andere collectie getiteld u.X' met onderwerpen die bestaan ​​uit plastic speelgoed uit het verleden, evenals grotschilderingen in Frankrijk .

Bekijk dit bericht op Instagram

Afbeelding van afbeeldingen. Momenten in de schuur door fotografe Susan Mikula, een van onze bewoners afgelopen voorjaar. #susanmikula #photography #instantfilm #polaroid #expiredfilm #artistresidency #twentysummers #provincetown #ptown #artmatters #artwork

Een bericht gedeeld door Twintig Zomers (@twenty_summers) op 17 januari 2018 om 7:52 uur PST


Het werk van Mikula is vaak te zien op verschillende tentoonstellingen in de VS, waaronder in New York, Miami, San Francisco en Los Angeles. In 2017 werkte ze voor het Amerikaanse consulaat in Nuevo Laredo, Mexico, specifiek ingehuurd door het Art in Embassies-programma. Ze promoot haar werk ook online als onderdeel van een officiële website. Haar website toont haar nieuwste werken en een aantal geselecteerde werken als onderdeel van haar portfolio. Ze toont ook recent nieuws over haar werk, maar haar site is sinds juni 2017 niet meer bijgewerkt.

Weg van de lens - Susan's vroege dagen en romantiek

Wat is de leeftijd van Mikula? Ze werd geboren in 1958, in New Jersey, VS. Voordat ze een carrière in de kunst nastreefde, studeerde ze aan het Hampshire College in Amherst, Massachusetts, waar ze cursussen in kleurtheorie volgde. Ze ontmoette haar huidige partner Rachel Maddow in 1999, terwijl Rachel bezig was met haar proefschrift. Volgens hen was hun ontmoeting erg Desperate Housewives-thema, en hun eerste date was tijdens een evenement getiteld NRA Ladies 'Day on the Range. Het paar is al 18 jaar samen en het is bekend dat ze hun tijd voornamelijk op twee locaties doorbrengen, namelijk een boerderij van voor de burgeroorlog in Berkshire, West-Massachusetts, en een appartement in New York City. Ze brengen graag weekenden door in Berkshire en hebben een Labrador als huisdier. Ze hebben ook een aanzienlijk bedrag uitgegeven om de originaliteit van hun oude huis te behouden.

Ze heeft openlijk haar lesbische seksualiteit geuit en vermeldt dat ze geniet van het leven samen met Rachel. Ze hebben ook aangegeven van plan te zijn om op een dag te adopteren.

Aanbevolen