Acteurs

Wie is Radha Mitchell? Echtgenoot, Netto waarde, Dating, Wiki Bio

Wie is Radha Mitchell?

Radha Mitchell is een Australische actrice, die halverwege de jaren 2000 bekendheid verwierf met rollen in films als Finding Neverland en Man on Fire, beide in 2004, en de hoofdrol in de horrorfilm Silent Hill (2006), naast tal van andere projecten waaraan ze tijdens haar carrière heeft gewerkt.

Dus, wil je meer te weten komen over Radha Mitchell, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan deze bekroonde actrice.

Bekijk dit bericht op Instagram

#radhamitchell #radamitchell #actress #movie #beauty #smile #blackdress #actress #movie #beauty #smile #blackdress #blonde #beautifulwoman #beautifulwomen #lady #prettylady #prettywoman #prettygirls

Een bericht gedeeld door ????? ???????? ? (@radha.mitchell) op 17 juli 2019 om 18:22 PDT

Radha Mitchell Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Geboren als Radha Rani Amber Indigo Ananda Mitchell op 12 november 1973 in Melbourne, Victoria, Australië, haar naam Radha heeft de oorsprong van het Hare Krishna-geloof, terwijl Rani en Ananda respectievelijk koningin en vreugde betekenen in het Sanskriet - haar moeder reisde in het begin door India. jaren 70, wat resulteerde in een nogal creatieve naam voor haar dochter. Radha is een dochter van Adriana Mitchell, een model en een modeontwerper, terwijl haar vader Norman Mitchell is, een filmmaker.

Haar ouders scheidden echter in de vroege jaren van Radha, waarna ze haar tijd tussen twee huizen doorbracht. Ze bezocht vaak de studio van haar vader, waardoor ze verliefd werd op het acteren, en het was in haar tienerjaren dat ze haar eerste stappen zette om actrice te worden. Ze ging naar de St Michael's Grammar School in St Kilda, waar ze in 1992 afstudeerde, en verhuisde vervolgens naar de VS, waar ze beeldende kunst begon te studeren aan de Universiteit van Californië.

Radha Mitchell

Carrièrebegin

Radha's carrière begon eigenlijk toen ze 16 jaar oud was, met de rol van Pixie Robinson in de Australische tv-serie Sugar and Spice (1989). Drie jaar later had ze haar tweede acteerkrediet, dit keer als Rosemary in de televisiefilm More Winners: Boy Soldiers (1992). In hetzelfde jaar portretteerde ze Jodie in de tv-serie All Together Now (1992-1993), terwijl ze in 1994 kort te zien was in de langlopende Australische soap Neighbours, en in 1996 terugkeerde voor een vaste rol van Catherine O'Brien, die ze geportretteerd door middel van 1997.

Haar eerste Hollywood-rol was de hoofdrol in de romantische dramafilm High Art in 1998, met in de hoofdrol naast Ally Sheedy en Patricia Clarkson, en hetzelfde jaar speelde ze ook in de dramafilm Cleopatra's Second Husband. Radha ging redelijk succesvol het nieuwe millennium in, eerst met de hoofdrol in de sci-fi horrorfilm Pitch Black (2000), daarna een ondersteunende rol in de actiefilm Dead Heat in 2002, en een ondersteunende rol in de misdaadthrillerfilm Phone Booth, met Colin Farrell, Kiefer Sutherland en Forest Whitaker in de hoofdrollen.

@Radha_Mitchell: Altijd leuk om te stoeien in een mooie jurk Dank je @David_Meister en @PeriodMedia #aactas #Redcarpet2016http://www.whosay.com/l/CHHbt4F

Gepost door Radha Mitchell Aan dinsdag 2 februari 2016

Stijging naar bekendheid

Radha bleef halverwege de jaren 2000 beroemd worden en had enkele van haar beste rollen in de komende jaren. Ze was Georgia Perry; de eerste vrouw die solo de wereld rond zeilde in de biopic Visitors in 2003, daarna speelde ze Lisa Ramos in de actie-misdaad-dramafilm Man on Fire (2004), met in de hoofdrollen Denzel Washington, Christopher Walken en Dakota Fanning. In hetzelfde jaar speelde ze Mary Ansell Barrie in de Academy Award-winnende biopic Finding Neverland, over J.M. Barrie's vriendschap met een familie die hem inspireerde tot de creatie van Peter Pan.

Ook werd ze direct gebeld door Woody Allen die haar de hoofdrol in de film Melinda and Melinda aanbood - eerst dacht ze dat het een grap was, maar toen het script op haar huisadres werd afgeleverd, nam Radha de rol aan. Radha's carrière ging de goede kant op met de rol van Isabelle Sorenson in de romantische komedie-dramafilm Mozart and the Whale (2005), met in de hoofdrol naast Josh Hartnett, terwijl Radha het jaar daarop speelde in de horrorfilm Silent Hill, en in 2007 Radha portretteerde Diana in de romantische dramafilm Feast of Love.

Radha Mitchell

Voortdurend succes

Radha's naam werd nog populairder in 2008, toen ze speelde in de bekroonde oorlogsdramafilm The Children of Huang Shi, naast Jonathan Rhys-Meyers en Yun-Fat Chow, en het jaar daarop speelde ze samen met Bruce Willis in de sciencefictionfilm. fi actiefilm Surrogates.

Radha ging met succes door in het huidige decennium en mixte genres van romantische komedies tot horror- en dramafilms, gewoon om te laten zien dat ze het verdient om een ​​van de beste in Hollywood te worden genoemd. Ze was Judy in de horrorfilm The Crazies in 2010, terwijl ze drie jaar later een bijrol had in de dramafilm Standing Up, met Chandler Canterbury en Annalise Basso, en twee jaar later speelde ze in een andere dramafilm, Looking for Grace, met Odessa Young en Richard Roxburgh.

Recent werk

De afgelopen jaren ging Radha door met filmrollen, met in 2017 de hoofdrol in het fantasiedrama The Shack, terwijl ze in 2018 onder meer schitterde in de dramafilm Celeste. Inmiddels werkt ze aan verschillende films, waaronder de dramafilm 2 Hearts en de horror-thrillerfilm Dreamkatcher.

Radha Mitchell Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Radha een succesvolle actrice geworden en is ze tot nu toe verschenen in meer dan 60 film- en tv-titels, die allemaal haar rijkdom hebben vergroot.

Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Radha Mitchell is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Mitchel maar liefst $ 4 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Radha Mitchell Persoonlijk leven, Daten, Echtgenoot, Kinderen

Radha is een nogal privépersoon en extreem verlegen , waarover ze in verschillende interviews heeft gesproken en niet veel heeft gedeeld uit haar persoonlijke leven. Nou, Radha is vrijgezel en is nooit getrouwd geweest, en ze heeft geen kinderen, hoewel ze van plan is om in de nabije toekomst te adopteren. Ze heeft niets onthuld met betrekking tot haar liefdesleven.

Radha Mitchell

Radha Mitchell Internet Fame

In de loop der jaren heeft Radha een behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale mediaplatforms, vooral op Twitter en Instagram. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 10.500 volgers, met wie ze haar recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals de release van de film Celeste, naast andere berichten. Radha is ook behoorlijk populair op Instagram, waar ze iets meer dan 6.000 trouwe fans heeft, en heeft haar populariteit ook gebruikt om haar carrière te promoten.

Opgewonden om aan te kondigen dat CELESTE wordt vertoond op @SBIFF vrijdag 08 februari
14.20 uur - 16.05 uur https://t.co/5jv38db6Kl pic.twitter.com/aHU3CTC6LN

— Radha Mitchell (@Radha_Mitchell) 4 februari 2019

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente actrice, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Radha Mitchell Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe rijk Radha Mitchell is en hoeveel ze weegt? Welnu, Radha staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,65m, terwijl ze ongeveer 114lbs of 52kg weegt, en haar vitale statistieken zijn 36-27-34, met behoud van een fit figuur. Ze heeft blauwe ogen en natuurlijk blond haar.

Aanbevolen